EP Vismed nedvesítő szemcsepp (20x)

Vismed nedvesítő szemcsepp (20x)

5 379 Ft

A Vismed nedvesítő szemcsepp (orvostechnikai eszköz) a szemszárazság és/vagy felszíni szemsérülés tüneteinek kezelésére alkalmas. Fermentációval előállított nátrium-hialuronát, 0,18 %. Steril, tartósítószert nem tartalmaz.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 5 379 Ft / db.
2 darab 5 271 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 5 110 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 821980 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 269 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 263.6 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 255.5 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 4235.4 Ft | 2 db. vásárlása esetén 4150.4 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 4023.6 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Vismed nedvesítő szemcsepp (orvostechnikai eszköz) a szemszárazság és/vagy felszíni szemsérülés tüneteinek kezelésére alkalmas.

Fermentációval előállított nátrium-hialuronát, 0,18 %. Steril, tartósítószert nem tartalmaz.

Összetétel:

1 ml oldat tartalma: 1,8 mg nátrium-hialuronát, nátrium-klorid, kálium-klorid, dinátrium-hidrogén-foszfát, nátrium-citrát, magnézium-klorid, kalcium-klorid és injekcióhoz való víz.

Hipotóniás oldat.

Javasolt alkalmazás:

A szemszárazság és/vagy felszíni szemsérülés tüneteinek vagy jeleinek kezelésére, ha azt olyan betegség okozza, mint például felszíni keratitisz, Sjögren-szindróma vagy primer szemszárazság szindróma. A szem újranedvesítésére szárazságérzés, a szem égése, fáradtsága esetén, valamint egyéb – egyebek mellett – por, füst, száraz hő, légkondicionáló, szél, hideg, hosszabb számítógép-használat, vagy kontaktlencse viselése által kiváltott apróbb, nem kóros panaszok kezelésére.

Ellenjavallatok:

A termék bármely összetevőjével szembeni egyéni túlérzékenység.

Gyógyszerkölcsönhatások:

Ne használja a Vismed nedvesítő szemcseppet a szemen alkalmazott egyéb gyógyszerekkel és termékekkel egyidejűleg, mivel módosíthatja hatásukat.

Mellékhatások:

Nagyon ritkán előfordulhatnak átmeneti rendellenességek, például kötőhártya- irritáció, idegentest érzés, vörös vagy égő érzés a szemben, rövid ideig tartó homályos látás.

Adagolás és kezelés:

Csavarja le a kupakot. Hajtsa hátra a fejét, majd emelje a kezelendő szem fölé a tartály csúcsát. Mutatóujjával húzza le az alsó szemhéjat. Nyomja össze a tartályt, és a Vismed nedvesítő szemcsepp egy cseppje könnyedén kicsöppen (lásd az illusztrációt). Ha másképpen nem rendelik, szükség szerinti gyakorisággal 1 vagy 2 cseppet alkalmazzon a Vismed nedvesítő szemcsepp-ből.

Pislogást követően az oldat eloszlik, és egy átlátszó, hosszantartó bevonatot képez a szem felszínén. A Vismed nedvesítő szemcsepp kontaktlencse viselése esetén is alkalmazható (kemény vagy lágy).

Óvintézkedések:

Ne érintse meg a nyitott tartály csúcsát, és ne érintse azt a szem felszínéhez. Minden olyan oldatot, amelyet közvetlenül a felbontás után nem használnak fel, ki kell dobni. Ellenkező esetben a sterilitás nem garantálható, amely esetlegesen a fertőzés kockázatával járhat. Ne alkalmazza a Vismed nedvesítő szemcsepp-et, ha a tartály sérült.

Tárolás 30 °C alatt. Nem fagyasztható!

A tartályon és a csomagoláson feltüntetett lejárati idő után ne alkalmazza a Vismed nedvesítő szemcsepp-et. Ha a Vismed nedvesítő szemcsepp alkalmazása során tartós kellemetlen érzés jelentkezik, forduljon orvoshoz. Gyermekektől elzárva tartandó!

Jellemzők és hatásmechanizmus:

A Vismed nedvesítő szemcsepp nátrium-hialuronátot, egy természetes polimert tartalmaz, mely az emberi szemben is megtalálható. A nátrium-hialuronát különleges tulajdonságainak köszönheti a Vismed nedvesítő szemcsepp viszkoelasztikus és vízmegkötő tulajdonságait. A Vismed nedvesítő szemcsepp stabil bevonatot képez a szemen, melyet a pislogás csak lassan távolít el. Így a Vismed nedvesítő szemcsepp maximális komfortérzet mellett a tünetek hosszantartó enyhülését biztosítja. A Vismed nedvesítő szemcsepp egyedi összetételének köszönhetően jól tolerálható. A Vismed nedvesítő szemcsepp tartósítószert nem tartalmaz.

Kiszerelés:

20 darab, egyadagos, 0,3 ml-es tartály.

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Vismed nedvesítő szemcsepp (20x)
Vismed nedvesítő szemcsepp (20x)
5 379 Ft