Fizetési módok

Az Mpatika.hu-n történő vásárlásaid során három fizetési lehetőségből választhatsz, a döntésben pedig csak a kedved befolyásolhat, mi ugyanis nem terheljük különböző mértékű pénzkezelési költséggel az egyes módokat, hogy ezáltal burkoltan a számunkra legkedvezőbb felé tereljünk. Lehetőségeink a következők:

Utánvétes fizetés

Az utánvétes fizetési forma jelenleg a magyarországi internetes vásárlók vezető választása. Amennyiben nálunk is ezt a lehetőséget választod, úgy nincs más teendőd, mint a rendelésed elküldését követően hátradőlni, és várni, hogy megérkezzen a hőn áhított csomag. Házhozszállítás esetén a küldemény ellenértékét a futárnak kell kiegyenlítened bankkártyával vagy készpénzzel. Csomagautomatánál történő átvétel esetén kizárólag bankkártyával, az átvevőpontokon, illetve a győri székhelyű Kristály Gyógyszertárban történő átvétel esetén pedig szintén bankkártyával és készpénzzel is fizethetsz, kívánságod szerint. A gyógyszertári átvétel során természetesen lehetőség van egészségpénztári kártyával történő kiegyenlítésre is, amennyiben a vásárolt termékek elszámolhatók.

Bankkártyás fizetés

A második legelterjedtebb térítési forma, mivel kényelmes, gyors, valamint a megfelelően kiválasztott kereskedőnél biztonságos is. Mindent megteszünk azért, hogy bátran használd nálunk is ezt a funkciót, ezért szövetkeztünk az OTP Mobil Kft.-vel, hogy az általuk biztosított rendkívül biztonságos rendszeren keresztül nyugodtan vehesd igénybe a szolgáltatást, melyet már a nevük is szavatol. Amennyiben ezt a fizetési lehetőséget választod nincs más teendőd, minthogy a rendelés befejeztével az OTP SimplePay fizetési oldalára átirányítva megadd a tranzakció teljesítéséhez szükséges adatokat (a kitöltés rendkívül egyszerű, néhány másodperc alatt befejezhető) és véglegesítsd a folyamatot. A visszairányítást követően azonnal megbizonyosodhatsz a fizetés sikerességéről, azonban erről az OTP SimplePay rendszere további megerősítő e-mailt is küld. Ezt követően nincs más hátra, mint várni, hogy a csomagod mihamarabb megérkezzen.

Átutalásos fizetés

Az átutalásos fizetési forma azok számára ideális választás, akik szeretik saját kézben tartani pénzügyi tranzakcióikat. Amennyiben ezt a fizetési lehetőséget választod a rendelés véglegesítését követően a visszaigazoló e-mailben található adatok segítségével, kérjük, utald át megrendelésed végösszegét cégünk bankszámlájára. Problémamentes tranzakció esetén néhány órán belül megérkezik hozzánk a vételár, ezt követően azonnal megkezdjük a rendelés feldolgozását és átadását a futárszolgálatnak.

További hasznos információ: Egészségpénztári számla igénylése

Sajnos technikai okokból nem lehetséges az azonnali, egészségpénztári kártya terhére történő fizetés sem honlapunkon, sem az átvétel során (kivéve természetesen személyes átvétel esetén gyógyszertárunkban), azonban lehetőség van egészségpénztári számla igénylésére és elszámolására, melynek folyamata a következő:

  • A leadás alatt álló megrendelés véglegesítése során “Pénztár” aloldalunkon lehetőség van az egészségpénztári adataid megadására is, melyek segítségével megfelelő adattartalommal ellátott számlát tudunk készíteni és mellékelni a csomagban.
  • A kitöltendő adatokat minden esetben a saját egészségpénztári kártyádon, továbbá az egészségpénztárad által üzemeltetett honlapon találhatod meg, illetve az elszámolhatósághoz szükséges további információkat is itt tüntetik fel (pl.: a beküldés módja). 
  • Miután a számla a csomagoddal együtt megérkezik hozzád, nincs más teendőd, mint az egészségpénztárad által közzétett módon beküldeni azt. A számla az ÁFA törvény 169. §-a értelmében aláírás és pecsét nélkül is hiteles. Néhány nap átfutási időt követően az egészségpénztári egyenlegedet a számla végösszegével megegyező mértékben csökkentik, valamint az összeget átutalják az általad korábban megadott bankszámlaszámra, ezzel a tranzakcióval pedig a folyamat lezárul.

Bízunk abban, hogy a technikai fejlődés hamarosan lehetővé teszi a könnyedén és azonnal kivitelezhető egészségpénztári kártyás fizetést, addig is azonban örömmel segítünk a gördülékeny számlaigénylés teljes folyamata során elérhetőségeink bármelyikén.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba