EP Szuper ár! Caphosol Szájöblítő oldat (64x)

Caphosol Szájöblítő oldat (64x)

14 999 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 23 603 Ft
Megtakarítás: 8 604 Ft

A Caphosol Szájöblítő oldat (orvostechnikai eszköz) klinikai vizsgálatok által bizonyított módon, csökkenti az orális mukózitisz – a továbbiakban OM – kialakulásának gyakoriságát, illetőleg csökkenti annak súlyosságát. Közeli lejárat: 2024.07.31.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 14 999 Ft / db.
2 darab 14 699 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 14 249 Ft / db. -5%

3 darab készleten

Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 546070 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 234.4 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 229.7 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 222.6 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 11810.2 Ft | 2 db. vásárlása esetén 11574 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 11219.7 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Caphosol (orvostechnikai eszköz) superszaturált – magas fokban telített- kálcium foszfát oldat, amelyet használat előtt két komponensből ( A és B komponens) keverünk össze, majd kétszer két percig öblögetünk vele.

A Caphosol Szájöblítő oldat klinikai vizsgálatok által bizonyított módon, csökkenti az orális mukózitisz – a továbbiakban OM – kialakulásának gyakoriságát, illetőleg csökkenti annak súlyosságát. Az OM kialakulása miatt a betegnek nem kell éhessé és szótlanná válnia! Az orális mukozitisz leküzdése nem egyszerű, de vannak elérhető lehetőségek az orális mukozitisz megelőzésére és kezelésére.

Hogyan segíthet a Caphosol?

  • A Caphosol segít megtartani a szájüreg nyálkahártya egészségét
  • Csökkenti az orális mukozitisz intenzitását, gyorsítja lefolyását
  • Csökkenti az orális mukozitisz által okozott fájdalom időbeli fennállását
  • Csökkenti az orális  fájdalom csillapításához szükséges gyógyszerek mennyiségét

Orális mukozitisz:

Az orális mukozitisz – a továbbiakban rövidítve OM – kórfolyamata a kemo- és/vagy sugárterápia indításakor kezdődik, a szájnyálkahártya fájdalmas gyulladása. A kemo- és/vagy sugárterápia egyik súlyos, rendkívül kellemetlen mellékhatása, amely a fájdalmas voltán túl a daganatkezelés megszakítását vonhatja maga után. A fájdalmas szájnyálkahártya gyulladás miatt súlyosabb esetekben gyakorta a táplálkozás válik lehetetlenné, amely a beteg általános kondíciójának romlásához vezethet. Másik fontos következménye az OM állapotának, hogy behatolási kaput jelent a kórokozók számára, fertőzéshez vezethet, amely veszélyezteti daganat kemo és/vagy sugárterápia  sikerét.
Az OM kialakulásának megelőzése, kialakulásának esetén annak kezelése fontos kérdése a daganatos betegségek kemo- és/vagy sugárterápiájának, az OM megelőzése, kezelésének sikere jelentősen befolyásolja magát a daganat ellenes kezelést.

Adagolás:

Egy hetes terápia során napi 4 öblítés esetén 1 doboz Caphosolra van szükség.

Vonalkód (EAN): 5060146291439

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Caphosol Szájöblítő oldat (64x)
Caphosol Szájöblítő oldat (64x)
14 999 Ft