Vital Plus Active CU – haj megerősítő és hajhullás elleni kezelés (40ml)

Vital Plus Active CU – Haj megerősítő és hajhullás elleni kezelés (40ml)

9 980 Ft

A Vital Plus Active CU – Haj megerősítő és hajhullás elleni kezelés külsőleg használandó hajerősítő készítmény a hajnövekedési ciklus fiziológiai megújulásában. Növényi őssejteket tartalmaz, melyek hatásának köszönhetően a szabad gyökök kialakulását akadályozzák.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 9 980 Ft / db.
2 darab 9 780 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 9 481 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 10000005 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 249.5 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 244.5 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 237 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 7858.3 Ft | 2 db. vásárlása esetén 7700.8 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 7465.3 Ft
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Vital Plus Active CU – Haj megerősítő és hajhullás elleni kezelés külsőleg használandó hajerősítő készítmény a hajnövekedési ciklus fiziológiai megújulásában. Az összetétel válogatott dermoaktív funkcionális anyagokkal és növényi, valamint biotechnológiai komponensekkel gazdagított, melyek meghatározóak a hajhagyma fiziológiai tápellátásának elősegítésében és néhány a hajnövekedési ciklus megszakításáért részben felelős biológiai folyamat szabályozásában. A készítmény növényi őssejteket tartalmaz, melyek célzott hatásuknak köszönhetően a bőr és a hajhagyma öregedéséért felelős szabad gyökök kialakulását akadályozzák.

1 értékelés a termékre: Vital Plus Active CU – Haj megerősítő és hajhullás elleni kezelés (40ml)

  1. Bartók Beàta
    5 / 5

    A legeslegjobb dolog hajhullàs ellen!!!! Annyira hullott a hajam,hogy bàrmit használtam,szedtem, semmi nem segített!! Egészen addig,amíg rà nem talàltam erre a termék csalàdra!!! 3 hónap utàn óriàsi vàltozàs volt,de 1 év utàn annyira gyönyörű lett a hajam,amilyen soha nem volt!!! Mindenkinek ajànlom!!!!!!!!

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Vital Plus Active CU – Haj megerősítő és hajhullás elleni kezelés (40ml)
Vital Plus Active CU – Haj megerősítő és hajhullás elleni kezelés (40ml)
9 980 Ft