EP Szuper ár! MONO-teszt terhességi teszt (1x)

MONO-teszt terhességi teszt (1x)

779 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 935 Ft
Megtakarítás: 156 Ft

A MONO-teszt terhességi teszt nagyfokú érzékenységénél fogva már a menstruáció késésének első napjától képes kimutatni a terhességet a szervezetben termelődő hCG hormon segítségével.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 779 Ft / db.
2 darab 763 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 740 Ft / db. -5%

6 darab készleten

Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 305024 ÁFA: 5%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 779 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 763 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 740 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 741.9 Ft | 2 db. vásárlása esetén 726.7 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 704.8 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A MONO-teszt terhességi teszt nagyfokú érzékenységénél fogva már a menstruáció késésének első napjától képes kimutatni a terhességet.

A terhes nő a fogamzás pillanatától kezdve hCG hormont termel, melynek mennyisége az első három hónapban egyre magasabb. A hCG vizeletben való jelenléte lehetővé teszi a terhesség gyors kimutatását. A reakció dobozba cseppentett vizeletet a medence elnyeli, és színes csík jelenik meg a kontroll zónában. Ez az elszíneződés jelzi, hogy a vizsgálatot megfelelően hajtották végre. Amikor a vizeletben a hCG szint magasabb, mint 25mlU/ml, akkor egy második színes csík jelenik meg a vizsgálati zónában. Ez a második elszíneződött csík pozitív eredményt jelez. A teszt nagyfokú érzékenységénél fogva már a menstruáció késésének első napjától képes kimutatni a terhességet.

Óvintézkedések:

1. Ez a teszt kizárólag in vitro diagnosztikai célra készült, csak külső-leges használatra.
2. A teszt elvégzése előtt olvassa el figyelmesen az útmutatót. A teszt csak akkor megbízható, ha a használati utasítást pontosan betartják.
3. Fontos, hogy a reggeli (felkelés utáni) vizeletet használja, ha a menstruációja várható időpontjában (vagy kevéssel azután) végzi el a tesztet. A reggeli első vizeletben a legmagasabb a hCG kon-centráció. Ha menstruációja már több mint egy hetet késett, akkor nem olyan fontos, hogy a reggeli vizeletet használja, mert a hCG szint ekkorra már sokkal magasabb.
4. A teszt +4ºC és +30ºC között tárolandó. Nem szabad lefagyaszta-ni. Ha a tesztet +4ºC-on tárolja, akkor 5 percig hagyja a reagens tokot szobahőmérsékleten felmelegedni, mielőtt a vizsgálatot elvégezné.
5. A gyártási szám és a lejárati idő az alumínium tasakon és a kar-tondobozon is fel van tüntetve. A teszt lejárati ideje: 18 hónap. A lejárati időpont után vagy a tasak sérülése esetén ne használja a tesztet.
6. A terhességi tesztet ne használja újra.
7. Gyermekek elől elzárva tartandó.

A doboz tartalma:

→ Alumínium tasak, amely tartalmazza a reagens tokot és egy páramentesítő tasakot (ez nem kell a vizsgálathoz csak a tárolás alatti stabilitást biztosítja)
→ Műanyag cseppentő
→ Tájékoztató

A vizsgálat menetét a kartonon lévő ábrák is tartalmazzák.

Az eredmények leolvasása:

Vizelet mintavétel:

A felkelés utáni vizeletet, amelynek nagyobb a hCG koncentrációja, fogja fel egy tiszta, száraz, minden fajta mosószer nyomától mentes edénybe.

Használati utasítás:

1. Tépje fel a védő tasakot a rovátkánál, vegye ki a reagens tokot és helyezze sík és stabil felületre. Dobja el a páramentesítő kis tasakot.
2. A műanyag cseppentő segítségével vegyen mintát a vizeletből. Cseppentsen a kisebbik nyílásba 6 cseppet.
3. Hagyja hatni a mintát 5-10 percig, majd olvassa le az eredményt.

1) Negatív eredmény: nem terhes

Csak a kontroll zónában jelenik meg egy rózsaszínű csík. Ez az eredmény azt jelenti, hogy a terhességi hormon (hCG) nem mutatható ki az ön vizeletéből és ön valószínűleg nem terhes. Ha a rákövetkező héten nem jön meg a menstruációja, akkor ismételje meg a vizsgálatot egy másik teszttel. Ha az eredmény újra negatív, konzultáljon nőgyógyászával. A késésnek más okai is lehetnek.

2) Pozitív eredmény: terhes

A teszt akkor pozitív, ha a vizsgálati zónában két színes csík jelenik meg. Ez az eredmény jelzi a hCG hormon jelenlétét az ön vizeletében, ami arra utal, hogy ön feltételezhetően terhes és fel kell keresnie nőgyógyászát a megfelelő terhes-gondozás céljából.

3) Érvénytelen eredmény

Ha a kontroll zónában egyáltalán nem jelenik meg színes csík, akkor a teszt értelmezhetetlen és a vizsgálatot érvénytelennek kell tekinteni. Ebben az esetben ajánlatos megismételni a vizsgálatot egy új terhességi teszttel és friss vizeletmintával.
Kérdések és válaszok:

– Mikor lehet használni ezt a tesztet?

A menstruáció késésének első napjától kezdve.

– Melyik a legjobb időszak a teszt elvégzéséhez?

A teszt a nap bármely szakában elvégezhető, azonban a reggeli első vizelet nagyobb mennyiségű hCG-t tartalmaz, mellyel a legbiztosabb eredmény érhető el.

– A bevitt folyadék mennyisége befolyásolja-e az eredményt?
Jelentős mennyiségű folyadék bevitele hígíthatja a vizeletet és megnehezítheti a hCG pontos kimutatását, tehát ajánlatos normális mennyiségű folyadékot inni.

– Kaphatunk téves eredményt?

Ha a használati utasítást pontosan követjük, akkor az eredmények pontosak lesznek. Az eredmény azonban hibás lehet, ha nedves a teszt a vizsgálat elvégzése előtt. A MONO-TESZT nagy pontosságú teszt, melyet szigorú minőségellenőrzés igazol, de néhány kivételes esetben ezek az eredmények tévesek lehetnek (negatív eredmény egy terhes nőnél és pozitív annál, aki nem az). Váratlan vagy ellentmondásos eredmény esetén ajánlatos felkeresni a nőgyógyászt, mert bizonyos egészségügyi problémák téves diagnózist okozhatnak.

– Több mint 6 cseppet helyeztem a mintamedencébe. Pontos eredményt kapok?

Igen, de tanácsos a javasolt mennyiséget felhasználni (6 cseppet).

– Kevesebb, mint 6 cseppet helyeztem a mintamedencébe. Pontos eredményt kapok?

Nem, mert a minta mennyisége elégtelen lehet.

– Hogyan kell leolvasnom a teszt eredményét?

A színes csík megjelenése a kontroll zónában azt jelenti, hogy a vizsgálatot megfelelően hajtotta végre. Ha ez a csík nem jelenik meg, akkor meg kell ismételni a vizsgálatot egy új MONO-TESZT-tel.

– Hogyan kell értelmezni a teszt eredményét?

Ha ön terhes, öt perc elteltével, két színes csík fog megjelenni. Ha azonban a hormon szint nagyon alacsony, lehetséges, hogy a színes csík később jelenik meg. Ezért azt ajánljuk, hogy várjon az eredmény leolvasásával, hogy megerősítést nyerjen, hogy nincs terhességi hormon a vizeletben, és, hogy ön nem terhes. NE ÉRTELMEZZE AZ EREDMÉNYEKET, TÖBB, MINT 15 PERCCEL a vizelet reakciódobozba helyezése után. Negatív eredmény esetén, 15 perc elteltével, halvány csík jelenhet meg a leolvasási zónában. Az így megjelenő csík NEM pozitív eredmény.

– Mi történik akkor, ha megjelennek a csíkok, de színük eltér a használati utasításban látottól vagy ha az egyik halványabb, mint a másik?

A csíkok színének vagy intenzitásának semmi jelentősége sincs. Ha a teszt pozitív, akkor a teszt zónában két színes csík fog megjelenni, amelynek nem kell azonosnak lennie a rajzon látható másik csík színével. Ennek az az oka, hogy a terhesség alatt a hCG mennyisége fokozatosan nő a vizeletben, ami fokozza a csík színét vagy tónusát.

– Bizonyos gyógyszerek szedése módosíthatja-e az eredményt?

A hCG vagy hMG tartalmú fogamzásgátlók módosíthatják az eredményt. Ezeket a szereket általában injekcióval adják be. A többi fogamzásgátló kezelés, a fájdalomcsillapítók és a szájon át szedhető fogamzásgátlók nem befolyásolják az eredményt.

– Mennyire megbízható a MONO-TESZT terhességi teszt?

Az in vitro klinikai tesztekben a teszt megbízhatósága 99% -nál nagyobb volt.

– Mit kell tenni, ha az eredmény pozitív?

Ha az eredmény pozitív, keresse fel nőgyógyászát. Fontos, hogy korán megállapítsák terhességét az ön és gyermeke egészségének biztosítása érdekében.

Vonalkód (EAN):  5997803700013

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
MONO-teszt terhességi teszt (1x)
MONO-teszt terhességi teszt (1x)
779 Ft