EP Szuper ár! Paranit fejtetű riasztó aeroszol (100ml)

Paranit fejtetű riasztó aeroszol (100ml)

3 084 Ft

A Paranit fejtetű riasztó aeroszol a fejtetvesség megelőzésére, valamint a fejtetvek távol tartására alkalmas. Az aeroszol biztonságos és hatékony klinikailag tesztelt, kellemes illatú. Egyszerűen kezelhető, hosszan tartó, hatékony védelmet biztosít.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 3 084 Ft / db.
2 darab 3 022 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 2 930 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 12 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 819165 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 30.8 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 30.2 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 29.3 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 2428.3 Ft | 2 db. vásárlása esetén 2379.5 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 2307.1 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Paranit fejtetű riasztó aeroszol a fejtetvesség megelőzésére, valamint a fejtetvek távol tartására alkalmas. Az aeroszol biztonságos és hatékony klinikailag tesztelt, kellemes illatú. Egyszerűen kezelhető, hosszan tartó, hatékony védelmet biztosít az egész család számára a fejtetű fertőzés és az –irtás utáni visszafertőződés ellen. Fejtetűvel sajnos bárki megfertőződhet, de az leggyakrabban az iskolás gyermekek között jelenik meg.

Fejtetű fertőzés megelőzése:

A fejtetű fertőzés megelőzése érdekében használja minden reggel a Paranit fejtetű riasztó aeroszolt.

Fejtetű irtás után visszafertőződés ellen:

Használja a Paranit fejtetű riasztó aeroszolt a tetűirtás után, a visszafertőződés elkerülése végett. A Paranit fejtetű riasztó aeroszol használata előtt győződjön meg róla, hogy a tetűirtás sikeres volt. Amennyiben valamelyik családtag éppen fejtetű fertőzésen esik át, ajánlott, hogy a többiek használják a Paranit fejtetű riasztó aeroszolt.

Összetevők:

Tisztított víz, etanol, 20,88% IR3535 (etil-N-acetil-N-butil-béta-alaninát), poliszorbát 80, eukaliptuszolaj*), trinátrium-citrát, dinátrium-citrát. Az eukaliptuszolaj limonént és citrált tartamaz, melyek allergiás reakciókat okozhatnak.

Használata:

Reggel, és szokásos hajápolást követően hajunkat a készítménnyel permetezzük be, majd azt hagyjuk a hajra száradni. Hajszárítót ne használjunk.  A szükséges fújások száma a haj hosszától függően 5 és 25 között változhat. Fejtetvesség esetén először végezzük el a tetűirtást, és a készítményt csak azt követően használjuk. Felnőttek és 2 évesnél idősebb gyermekek számára.

Fontos figyelmeztetések:

– Csak külső használatra!
– Ne fújjuk az aeroszolt a szembe, az orrba vagy a szájba!
– Amennyiben véletlenül mégis megtörténik, mossuk ki alaposan az érintett területet meleg vízzel.
– Ne alkalmazzuk a szert sérült vagy érzékeny bőrön! Az esetleges előforduló bőrreakciók esetén hagyjuk abba a kezelést és forduljunk orvoshoz.
– Ne nyelje le a készítményt!
– Gyermekek elől elzárva tartandó!
– A termék gyúlékony! Ne tartsuk sugárzó hő vagy nyílt láng közelében!

OTH engedély száma: OTH 2850-03/2009.

Minősítése: III. forgalmazási kategóriájú szabadforgalmú rovarriasztó szer.

Vonalkód (EAN):  5999554820217

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Paranit fejtetű riasztó aeroszol (100ml)
Paranit fejtetű riasztó aeroszol (100ml)
3 084 Ft