Új koronavírus-betegséggel (COVID-19) kapcsolatos vásárlói tájékoztató

Szeretnénk tájékoztatni minden kedves Vásárlónkat, hogy az új koronavírus-betegség (COVID-19) terjedése kapcsán az alábbi intézkedéseket vezetjük be visszavonásig szolgáltatásaink – lehetőség szerinti – zavartalan működésének biztosítása érdekében:

  • online gyógyszertárunk egy ideiglenes (néhány napos) leállást követően 2020.03.20-ától ismételten fogadja a megrendeléseket, azonban a megvásárolható termékek köre erősen limitált. A folyamatosan bővülő, mindazonáltal korlátozott termékkör célja, hogy a megrendelések teljesítése a lehető leggördülékenyebben történjen eme bizonytalan időszakban is. Intézkedéseink eredményeként létrehoztunk egy folyamatosan naprakész aloldalt, mely listás nézetben tartalmazza a honlapunkon pillanatnyilag elérhető termékek teljes választékát, ezáltal megkönnyítve a vásárlás folyamatát. “A gyógyszer-nagykereskedők és forgalmazó partnereink által pillanatnyilag szállított készítmények” aloldalunk IDE KATTINTVA érhető el. Az elérhető készítmények természetesen hagyományosan böngészve (pl. kategórianézet, termékkereső) is megtalálhatóak honlapunkon, azonban a gyűjtőoldal használata könnyebb eligazodást és megrendelést tehet lehetővé.
  • Sajnálatos módon minden igyekezetünk ellenére előfordulhat, hogy a sikeres kiszállítás a megnövekedett országos terhelésre való tekintettel még a honlapunkon pillanatnyilag elérhető termékeknél sem minden esetben valósítható meg. Amennyiben megrendelésed olyan terméket/termékeket tartalmaz, melyeket váratlan beszerzési nehézség sújt azonnal felvesszük Veled a kapcsolatot és tájékoztatunk a további lehetőségekről, az egyeztetést követően pedig mihamarabb folytatjuk a megrendelés feldolgozását és átadását a futárszolgálatnak.
  • amennyiben bármilyen váratlan okból kifolyólag a kézbesítést a Szállítási Feltételeinkben foglaltakkal ellentétben még sincs lehetőségünk a megrendelés leadását követő munkanaptól számított 2-5 munkanapon belül teljesíteni, úgy igyekezni fogunk mihamarabb értesítést küldeni Számodra ennek tényéről, mely értesítés tartalmazni fogja a várható szállítási idő becslését is, amennyiben ez az információ rendelkezésünkre áll.
  • mivel a küldemények összetétele jelen helyzetben a szokásosnál nagyobb eséllyel változhat a vásárlást követően, ezért honlapunkon jelenleg kizárólag utánvétes, valamint bankkártyás fizetési formával adható le megrendelés a könnyített adminisztráció és a gyorsabb ügyintézés érdekében. Az utánvét természetesen továbbra is téríthető bankkártyával is az átvétel során, azonban banki előreutalásra pillanatnyilag nincs lehetőség. Amennyiben bankkártyás fizetési módot választottál a megrendelés véglegesítése során, azonban utólag termékmódosítás szükséges, úgy a módosítást követően (szükség esetén) azonnal megkezdjük a vételár részleges/teljes visszatérítését az OTP SimplePay fizetési rendszer segítségével, mely szintén tájékoztatni fog Téged a sikeres visszatérítésről.

Bízunk abban, hogy a fent említett intézkedések segítségével biztosítani tudjuk szolgáltatásaink lehető legmagasabb minőségét az új koronavírus (SARS-CoV-2) okozta világjárvány idején is, megértésed köszönjük!