EP Ohropax Flight füldugó - 1pár (2x)

Ohropax Flight füldugó – 1 pár (2x)

7 349 Ft

Az Ohropax Flight füldugó nyugalmat biztosít és szabályozza a fül nyomáskiegyenlítését a felszállás és leszállás során. A füldugók a középső hallástartományban fejtik ki hangszigetelő tulajdonságukat úgy, hogy a beszéd megértése még mindig lehetséges maradjon.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 7 349 Ft / db.
2 darab 7 202 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 6 982 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 846574 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 3674.5 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 3601 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 3491 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 5786.6 Ft | 2 db. vásárlása esetén 5670.9 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 5497.6 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az Ohropax Flight füldugó nyugalmat biztosít és szabályozza a fül nyomáskiegyenlítését a felszállás és leszállás során. A füldugók a középső hallástartományban fejtik ki hangszigetelő tulajdonságukat úgy, hogy a beszéd megértése még mindig lehetséges maradjon. Ugyanakkor a szabadalmaztatott speciális szűrő szabályozza a fül és az utastér közötti nyomáskülönbség kiegyenlítését, és ezzel ellensúlyozza a felszállás és a leszállás során gyakran tapasztalható kellemetlen légnyomás-ingadozásokat. A kisebb hallójárattal rendelkező utazók számára minden csomag tartalmaz egy második, kisebb füldugót, amelyekbe szükség esetén a szűrő áthelyezhető. Az Ohropax flight iskoláskorú gyermekek számára is alkalmas. A füldugók lemoshatók/tisztíthatók és újra felhasználhatók.

Anyag: TPE/ puha műanyag

Szín: színtelen, szűrőbetét színe kék

Méret: Ø 8 – 12 mm (M-es méretű füldugó) illetve Ø 6 – 11 mm (S-es méretű füldugó)

Tulajdonságok: Füldugók (1 pár mindkét méretben) szabadalmaztatott szűrővel. Pihenéshez és a fül nyomáskiegyenlítéséhez repülés közben.

Alkalmazás: Fülbe (hallójáratba) helyezendő füldugó

Kinek ajánlott?

Szabadidőben:

Repülés közben, pihenés és nyomáskiegyenlítés érdekében, továbbá még akkor is, ha szabadidejében zajnak van kitéve, az OHROPAX® flight az ideális füldugó.

Munkahelyen:

 • Az OHROPAX® flight füldugót az úgynevezett nem klasszikus zajterületeken, mint például nyílt terű irodákban vagy informatikai központokban is használhatók (ahol a zajszint kisebb, mint 75 dB (A))
 • Az OHROPAX® flight azonnal használatra kész. Nem szükséges megvárni, míg kitágulnak, mint a habosított műanyag füldugók esetében.
 • A szemüveget viselőknél nem okoz problémát.
 • Biztonsági sisakokkal és védőszemüvegekkel kombinálható.
 • Használata során a beszéd- és figyelmeztető hangok még mindig érzékelhetők.
 • Szigetel a hanghatásokkal szemben, de nem zárja ki teljesen azokat.

Tolerálhatóság:

Az OHROPAX® flight-ot rendkívül jól összeférhetőnek tartják. Nincs ismert allergiakiváltó tulajdonságú összetevője. Van, akinek a hallásvédelemhez először hozzá kell szoknia. Javasoljuk, hogy fokozatosan szoktassa magát a füldugó viseléséhez. Ritka esetben kezdetben a saját pulzusunkat érzékeljük a viseléskor. Ez a hatás azonban általában rövid hozzászokási idő után elmúlik.

Ajánlott használat

Használat előtt erős zaj esetén először ellenőrizze, hogy a füldugó alkalmas-e erre a terhelésre. Vegye figyelembe a használati utasításokat, a hangtompítási értékeket és a védőhatására vonatkozó információkat.

A füldugók két részből állnak: a színes, kerek szűrőből és az átlátszó füldugóból. A szűrő a csomagolásban a nagyobb füldugókba van elhelyezve (M: 8-12 mm). Először próbálja ki ezeket a füldugókat. Ha ez nehezen megy vagy kényelmetlen, próbálja meg a kisebb füldugókat (S: 6-11 mm), amibe a szűrőt át kell majd raknia.

Használja az egyik kezét a fülkagyló kissé felfelé húzásához, majd óvatosan helyezze be a füldugókat a hallójáratba, amíg azok biztonságos és kényelmes helyzetbe nem kerülnek.

A szűrő cseréje: A szűrő eltávolításához nyomja meg a füldugót a szűrő alatt, amíg az el nem válik a füldugótól. A szűrő behelyezéséhez tegye a szűrőt a füldugó nagyobb nyílásába úgy, hogy a szűrő sárga oldala kifelé nézzen. A szűrőt enyhe szögben és fejjel lefelé kell behelyezni. Ezután nyomja a szűrőt egy kicsit lefelé, hogy megfelelően a füldugóba illeszkedjen. A szűrő csak akkor tudja biztosítani a tanúsított zajcsökkentő hatást, ha helyesen van behelyezve!

Eltávolítás: A füldugót lassan, az ujjaival egy darabban távolítsa el. Ne használjon semmilyen segédeszközt! Hátulról enyhe nyomást gyakorolhat a fülkagylóra az eltávolításhoz.

Figyelmeztetések:

 • Az útmutatást követve helyezze be a füldugót, és ellenőrizze, hogy megfelelően illeszkedik-e.
 • Ügyeljen a higiénikus alkalmazásra. Kezének, fülének és a füldugóknak tisztának és száraznak kell lenniük!
 • Rendszeresen ellenőrizze a füldugó felhasználhatósági idejét, illetve a tisztítás szükségességét.
 • Cserélje ki a szennyezett, sérült és nem megfelelően szigetelő füldugót.
 • Tisztítás: A kisebb szennyeződéseket óvatosan törölje le nedves ruhával. A szappannal vagy higiéniai tablettákkal való tisztításhoz először távolítsa el a szűrőt. Alaposan öblítse le a füldugót és várja meg, amíg az teljesen megszárad.
 • Zajos területen megszakítás nélkül viselje a füldugót.
 • Eltávolítás: Lassan távolítsa el a füldugókat enyhe forgatással. A füldugó hirtelen vagy gyors eltávolítása a hallójáratból károsíthatja a dobhártyát. Ne használjon semmilyen segédeszközt!
 • A terméket bizonyos kémiai anyagok károsíthatják. További információ a gyártótól kérhető.
 • Az útmutatások figyelmen kívül hagyása a füldugó védőhatását jelentősen befolyásolhatja.
 • Kisgyermekektől távol tartandó (lenyelhetik az apró részeket).
 • Gyermekek kizárólag 6 éves kortól használhatják; kizárólag felnőtt felügyelete mellett.
 • Tárolás: A füldugókat az eredeti dobozban tárolja száraz, hőtől védett helyen.

Vonalkód (EAN): 4003626072013

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Ohropax Flight füldugó - 1 pár (2x)
Ohropax Flight füldugó - 1 pár (2x)
7 349 Ft