- 10% Elmex Kids fogkefe 3-6 éveseknek (1x)

Elmex Kids fogkefe 3-6 éveseknek (1x)

1 458 Ft 1 312 Ft

Az Elmex Kids fogkefe az önálló fogmosás első lépéseinek elsajátításához lett kifejlesztve 3-6 éveseknek. Ahhoz, hogy gyermekeinket önálló fogmosásra ösztönözzük, olyan fogkefére van szükség, amely az ő motorikus képességeikre van szabva.

9 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás PostaPont-ra, 12 990 Ft-tól házhoz is! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 823183 ÁFA: 27%
Egységár: 1312 Ft/db. Nettó ár: 1033.1 Ft
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

Az Elmex Kids fogkefe az önálló fogmosás első lépéseinek elsajátításához lett kifejlesztve 3-6 éveseknek. Ahhoz, hogy gyermekeinket önálló fogmosásra ösztönözzük, olyan fogkefére van szükség, amely az ő motorikus képességeikre van szabva. Az Elmex Kids fogkefe segítségével a gyermekek játszva sajátíthatják el a helyes fogmosási technikát.

Legfontosabb előnyei:

  • A kis fogkefefej ideális a gyermekek számára.
  • A puha, lekerekített szálvégek alaposan és kíméletesen tisztítják a (tej)fogakat.
  • A vezetővonalakkal ellátott csúszásmentes nyél minden fogkefe fogáshoz illeszkedik, amelyeket a gyerekek a fogmosás elsajátítása során alkalmaznak.

Miért különösen fontos a tejfogak ápolása?

Elterjedt, ám téves az a nézet, hogy a tejfogak ápolása kevésbé fontos. A tejfogaknak különösen fontos szerepük van az étel megrágásában, a megfelelő hangképzés kialakulásában. Mindemellett a maradó fogak előretörése szempontjából is fontos helyőrző funkcióval bírnak. Egy fog korai elvesztése hátrányos lehet a gyermek általános egészségére és a maradó fogak elhelyezkedésére nézve, ezért a tejfogak folyamatos odafigyelést igényelnek.

Gyártó: TEVA Gyógyszergyár Zrt.

Vonalkód (EAN): 7610108045440

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Elmex Kids fogkefe 3-6 éveseknek (1x)
Elmex Kids fogkefe 3-6 éveseknek (1x)
1 458 Ft -10%
  
1 312 Ft