Gyógyfű Boszy Bodzavirág (Sambuca) filteres tea (20x)

Gyógyfű Boszy Bodzavirág (Sambuca) filteres tea (20x)

399 Ft

A Gyógyfű Boszy Bodzavirág (Sambuca) filteres teában található bodzavirág izzasztó, nyugtató hatású, ezért meghűlés esetén alkalmazható önmagában és teakeverékekben. Vizelethajtónak is bevált.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 399 Ft / db.
2 darab 391 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 379 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 124120 ÁFA: 5%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 20 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 19.6 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 19 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 380 Ft | 2 db. vásárlása esetén 372.4 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 361 Ft
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Gyógyfű Boszy Bodzavirág (Sambuca) filteres teában található bodzavirág izzasztó, nyugtató hatású, ezért meghűlés esetén alkalmazható önmagában és teakeverékekben. Vizelethajtónak is bevált. Az újabb orvosi szakirodalomban ajánlják cukorbeteg- diétában, valamint gyulladásgátlóként reumatikus bántalmak kezelésére. Antioxidáns. Élvezeti teaként korlátlanul fogyasztható.

A megszokott növényi ízek kedvelőinek ajánljuk. Aromazáró csomagolásának köszönhetően hosszú ideig a jól megszokott ízt tudja biztosítani.

Bodzavirág:

A fekete bodza virága nagyon régóta ismert és használt gyógynövény. Jelenleg az Európai Gyógyszerkönyv cikkelyei között szerepel. Köztudott izzasztó, nyugtató hatása, ezért meghűlés esetén előszeretettel alkalmazzák önmagában és teakeverékek alkotórészeként.  Vizelethajtóként is említik a gyógynövény-ismertető szakkönyvek. Az újabb orvosi szakirodalomban ezen felül -hatóanyagainak elemzése és klinikai kísérletek alapján- ajánlják cukorbeteg-diétában, valamint gyulladásgátlóként reumatikus bántalmak kezelésére. Utóbbi alkalmazása összefügg antioxidáns hatóanyagaival, melyek gyökfogó hatással is bírnak. Nem lényegtelen, hogy a teának semmiféle mellékhatása nem ismert, így élvezeti teaként korlátlanul fogyasztható melegen és hidegen egyaránt.

Összetevők:

Bodzavirág

Kiszerelés: 20 db.

Gyártó: Gyógyf Gyógynövény Forgalmazó Kft.

Vonalkód (EAN): 29561

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Gyógyfű Boszy Bodzavirág (Sambuca) filteres tea (20x)
Gyógyfű Boszy Bodzavirág (Sambuca) filteres tea (20x)
399 Ft