EP - 11% Gyntima Hyaluronic hüvelykúp (10x)

Gyntima Hyaluronic hüvelykúp (10x)

3 039 Ft 2 699 Ft

A Gyntima Hyaluronic hüvelykúp (orvostechnikai eszköz) hialuronsavat tartalmaz, amely a sejtek közötti szövet egyik alkotóeleme, kiválóan gyorsítja a szövetgyógyulást, segíti a hámképződést. Összetételét orvosi zsálya is gazdagítja, mely gyulladáscsökkentő hatású!

Készleten

Gyors, diszkrét, valamint 12 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 232983 ÁFA: 27%
Egységár: 269.9 Ft/db. Nettó ár: 2125.2 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

A Gyntima Hyaluronic hüvelykúp (orvostechnikai eszköz) hialuronsavat tartalmaz, amely a sejtek közötti szövet egyik alkotóeleme. Speciális szerkezete lehetővé teszi kölcsönhatását más sejtekkel, molekulákkal, így számos biológiai folyamatban fontos szerepet játszik. A legújabb kutatások a hialuronsav sebgyógyulásban betöltött szerepét vizsgálják, és számos kutatás arra jutott, hogy a hialuronsav alkalmazása támogatja a szövetgyógyulást, javítja és gyorsítja a hámképződés folyamatát. A kúpban lévő hialuronsav feladata a nedves környezet biztosítása. A hüvely megnövelt nedvességtartalma segíti a sejtek egészséges osztódását, a sérült szövetek újrahámosodását és a hám rugalmasságának megőrzését.

A Gyntima Hyaluronic hüvelykúpot orvosi zsálya (Salviae officinalis) is gazdagítja, amely gyulladáscsökkentő és antimikrobiális hatásánál fogva tovább fokozza a készítmény jótékony tulajdonságait. A hüvelykúp tejsav tartalmának köszönhetően, biztosítja a hüvelyt védelmező savköpenyt. Táptalajt képez a vaginális flórában található tejsavbaktériumok számára, ezáltal támogatva optimális szaporodásukat. Ezek a tejsavtermelő sejtkultúrák védenek a káros baktériumok és fertőzések ellen, valamint biztosítják a hüvely természetes biológiai egyensúlyát.

Használata:

A Gyntima Hyaluronic hüvelykúp használata a hüvelyhám regenerálása céljából az alábbi esetekben javasolt:

A hüvelyhám sérüléseire:

 • szülés után
 • nőgyógyászati beavatkozások esetén, amikor sérülhet a hüvelyi nyálkahártya
 • tampon rendszeres használata után, amely ledörzsölheti a hüvely falát bélelő hámréteget
 • nemi aktus után, amely kisebb sérüléseket okozhat a hüvelyfalon

A hüvelyszárazság okozta irritációra:

 • hormonális fogamzásgátlók szedése esetén, melyek a hormonháztartás változásához vezethetnek, ennek következtében pedig hüvelyszárazsághoz
 • bizonyos kezelések mellett (pl. sugárterápia)
 • egyes gyógyszerek szedése miatt (pl. kemoterápia)
 • lelki okokból (pl. stressz, partnerkapcsolati problémák)

Alkalmazás:

A panaszok mértékétől függően 10-20 napig 1×1 kúp, lehetőleg este, lefekvés előtt az esti tisztálkodás után.

 • 1. A kúp csúcsánál kezdve bontsa fel a fóliát.
 • 2. A kúpot – az ábrán bemutatott módon – helyezze fel, mélyen a hüvelyébe.
 • 3. A kúp enyhén szennyezheti a fehérneműt, ezért javasolt tisztaságibetét használata.

Megelőzésképpen, használja a terméket hosszútávon, hetente legalább 2×1 kúpot. A kúra évente többször megismételhető. Idős és mozgássérült emberek a terméket egy másik személy segítségével alkalmazzák.

Mellékhatások:

A készítmény bármely összetevőjével szemben egyéni túlérzékenység esetén átmeneti, enyhe csípő érzés előfordulhat. Bármilyen helyi készítmény alkalmazása – különösen ha hosszabb időn át történik – túlérzékenység kialakulását okozhatja; ilyen esetben szakítsa meg a kezelést, és a megfelelő terápia megkezdése érdekében forduljon orvoshoz.

Fontos figyelmeztetések:

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Amennyiben a Gyntima Hyaluronic hüvelykúp néhány napon belül nem szünteti meg panaszát, szíveskedjék szakorvoshoz fordulni! Nőgyógyászati műtétek után és terhesség idején a terméket csak az orvos ajánlásával használja! A hüvelykúp esetleges elszíneződését a termékben található hatóanyagok okozhatják, amely nem jelenti azt, hogy a termék romlott vagy fel nem használható.

Gyártó: Herb-Pharma HU Kft.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Gyntima Hyaluronic hüvelykúp (10x)
Gyntima Hyaluronic hüvelykúp (10x)
3 039 Ft -11%
  
2 699 Ft