EP Alpine SleepDeep füldugó alváshoz multipack - 2 pár (4x)

Alpine SleepDeep füldugó alváshoz multipack – 2 pár (4x)

9 789 Ft

Az Alpine SleepDeep füldugó a legkényelmesebb füldugó, melyet kifejezetten alváshoz fejlesztettek ki.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 9 789 Ft / db.
2 darab 9 593 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 9 300 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 612448 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 2447.3 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 2398.3 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 2325 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 7707.9 Ft | 2 db. vásárlása esetén 7553.5 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 7322.8 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az Alpine SleepDeep füldugó alváshoz multipack 1 pár Alpine SleepDeep Normal M/L füldugót (2x) és 1 pár Alpine SleepDeep Mini S füldugót tartalmaz (2x)

Az Alpine SleepDeep füldugó a legkényelmesebb füldugó, melyet kifejezetten alváshoz fejlesztettek ki.

  • Az ovális forma követi a hallójárat természetes formáját
  • Nem esik ki a fülből
  • Hangcsillapító gélt tartalmaz
  • Maximális zajcsökkentés
  • Nagyon puha anyagból készül
  • Ideális az oldalukon alvóknak
  • Könnyen tisztítható, többször használható és szilikonmentes

SleepDeep, a kényelmes alvós füldugók a jobb éjszakai pihenésért

A SleepDeep a legkényelmesebb füldugó, melyet kifejezetten alváshoz fejlesztettek ki. A tökéletes kényelem és a maximális párnázottság találkozik egymással. A füldugó egyedülálló ovális alakja követi a hallójárat formáját, így a füldugók nem esnek ki és nem okoznak kellemetlen érzést oldalt fekve sem. Ezenkívül a SleepDeep hangelnyelő gélt tartalmaz, mely hatékonyan csillapítja a környezeti zajokat és a horkolást. A SleepDeep füldugók általános csillapítása (SNR) 27 dB. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb környezeti zajt csillapítja. Így egész éjjel nyugodtan alhatunk.

A füldugók könnyen tisztán tarthatóak és kiváló minőségűek, így többször használhatóak. Fenntartható és higiénikus megoldás. Innovatív, hőre lágyuló anyagból készülnek, melyet az Alpine fejlesztett ki: ez az AlpineThermoShape. A füldugó felveszi a hallójárat formáját, így tökéletesen illeszkedik és a helyén is marad. Nem tartalmaz szilikont, nem okoz allergiás reakciót vagy viszketést.

A csomag tartalma:

  • Két univerzális, hőre lágyuló füldugó
  • Praktikus tároló tok

Élettartam és tisztítás

A füldugók élettartama függ a használat gyakoriságától és az ápolástól. Rendszeres tisztítással a hatás optimális marad és a füldugók tovább tartanak. A tisztításhoz használjunk langyos szappanos vizet.

Használat

Elalvás előtt tegyük a füldugókat a hallójáratba. Húzzuk enyhén felfelé a fülkagylót, majd a másik kezünkkel helyezzük be a füldugót a fülünkbe, míg az elég szorosan illeszkedik. Az eltávolítás rendkívül egyszerű az ezt segítő füleknek köszönhetően. Ne helyezzük a füldugót túl mélyen a hallójáratba. A nem megfelelő illeszkedés, a helytelen használat vagy a használati útmutató utasításainak be nem tartása korlátozza a zajcsillapítás hatékonyságát és rövidíti a füldugók élettartamát.

Holland dizájn

Az Alpine hallásvédők exkluzív holland dizájnnal rendelkeznek. Minden füldugót és szűrőrendszert Hollandiában gyártanak.

Méret: Normal M/L és Mini S

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Alpine SleepDeep füldugó alváshoz multipack - 2 pár (4x)
Alpine SleepDeep füldugó alváshoz multipack - 2 pár (4x)
9 789 Ft