JuvaPharma Anyalevél tea (40g)

JuvaPharma Anyalevél tea (40g)

469 Ft

Az JuvaPharma Anyalevél tea hashajtó hatású, fogyasztó, anyagcsere-fokozó, epehajtó, bőrtisztító, valamint reuma elleni és vérkeringést javító teák alkotórésze. Alkalmazása fogyasztó és méregtelenítő kúrákban javasolt.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 469 Ft / db.
2 darab 460 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 446 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 629283 ÁFA: 5%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 11.7 Ft/g | 2 db. vásárlása esetén 11.5 Ft/g | 3 vagy több db. vásárlása esetén 11.2 Ft/g
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 446.7 Ft | 2 db. vásárlása esetén 438.1 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 424.8 Ft
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

 Az JuvaPharma Anyalevél tea hashajtó hatású, anyagcsere-fokozó, epehajtó, bőrtisztító, valamint reuma elleni és vérkeringést javító teák alkotórésze. Alkalmazása fogyasztó és méregtelenítő kúrákban javasolt.

Alkalmazása:

1 teáskanálnyi drogból 1,5 dl vízzel forrázatot készítünk. Az így elkészített teát naponta kétszer, reggel és este 1-1 csészével fogyaszthatunk. Az alkalmazás időtartama legfeljebb 4 hét.

A gyógynövények kivonatát az emberiség már hosszú ideje használja különböző betegségeik, nehézségeik gyógyítására. A régi időkben bármilyen egészségügyi probléma felmerülésekor a gyógynövények hatóerejét hívták segítségül. A modern gyógyászat a későbbiekben a gyógyszerek irányába fordult, azonban manapság újra egyre többen alkalmazzák a jól bevált gyógynövények hatékonyságát, gyógyító erejét.

A gyógynövényekből készített teákból nyugodtan fogyaszthatunk az élvezet és a teázás élményéért, azonban a régi mondás sem vesztette érvényét, miszerint a jóból is megárt a sok, így napi egy-két csésze tea feletti mennyiséget ezekből a főzetekből is csak akkor fogyasszunk, ha egy hozzáértő szakember javasolja kúraszerű alkalmazásra.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
JuvaPharma Anyalevél tea (40g)
JuvaPharma Anyalevél tea (40g)
469 Ft