Vital Plus Active GLY - Glikolsav és növényi őssejt alapú koncentrált csepp (45ml)

Vital Plus Active GLY – Glikolsav és növényi őssejt alapú koncentrált csepp (45ml)

7 980 Ft

A Vital Plus Active GLY – Glikolsav és növényi őssejt alapú koncentrált csepp egy 24 órán át ható kozmetikai készítmény, amely magas A.H.A. koncentrátumot és növényi őssejtet tartalmaz, ezáltal ragyogóvá teszi a bőrt.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 7 980 Ft / db.
2 darab 7 820 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 7 581 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 10000014 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 177.3 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 173.8 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 168.5 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 6283.5 Ft | 2 db. vásárlása esetén 6157.5 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 5969.3 Ft
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Vital Plus Active GLY – Glikolsav és növényi őssejt alapú koncentrált csepp egy 24 órán át ható kozmetikai készítmény, amely magas A.H.A. koncentrátumot és növényi őssejtet tartalmaz, ezáltal ragyogóvá teszi a bőrt. Hatékonyan megelőzi a bőrön a ráncok kialakulását. Alkalmas a tisztátalan, tág pólusú bőrre is.

Használata:

Néhány cseppet masszírozzon gyengéden az arcra, a nyakra, és a dekoltázsra. Vigyázzon, hogy a szembe, a szemhéjra és a nyálkahártyára ne kerüljön.

Figyelmeztetés:

Szembe, szemhéjra és a nyálkahártyára ne kerüljön. A használat során keletkező enyhe pír és bizsergés természetes jelenség. A fokozott érzékenység esetén, vagy ha a bizsergés nem csökkenne, távolítsa el a készítményt langyos vízzel, és függessze fel a használatát. Ne használja, ha bármely hatóanyaggal szemben érzékenysége van. Ne használja közvetlenül a napozás előtt. Gyermekektől távol tartandó! Külső használatra – ne nyelje le! Gazdaságos kiszerelés.

A 45 ml-es fiola, az előírásnak megfelelő használat mellett kb. 3 hónapra elegendő mennyiséget tartalmaz.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Vital Plus Active GLY - Glikolsav és növényi őssejt alapú koncentrált csepp (45ml)
Vital Plus Active GLY - Glikolsav és növényi őssejt alapú koncentrált csepp (45ml)
7 980 Ft