Vital Plus Active COL - Tengeri kollagén és növényi őssejt tartalmú koncentrált kozmetikai csepp (15ml)

Vital Plus Active COL – Tengeri kollagén és növényi őssejt tartalmú koncentrált kozmetikai csepp (15ml)

3 980 Ft

A Vital Plus Active COL – Tengeri kollagén és növényi őssejt tartalmú koncentrált kozmetikai csepp egy 24 órán át ható kozmetikai kezelés. A magas kollagén és a növényi őssejt hatóanyag-tartalom biztosítja a készítmény hatékonyságát.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 3 980 Ft / db.
2 darab 3 900 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 3 781 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 10000135 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 265.3 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 260 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 252.1 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 3133.9 Ft | 2 db. vásárlása esetén 3070.9 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 2977.2 Ft
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Vital Plus Active COL – Tengeri kollagén és növényi őssejt tartalmú koncentrált kozmetikai csepp egy 24 órán át ható kozmetikai kezelés. A magas kollagén és a növényi őssejt hatóanyag-tartalom biztosítja a készítmény hatékonyságát. A készítmény különlegességét az adja meg, hogy természetes tengeri kollagént tartalmaz, mely elengedhetetlen a jó hidratáló és bőröregedés-gátló hatás kifejtéséhez.

Használata:

Vigyen fel reggel és este néhány cseppet az arcra, a nyakra és a szem környékére, majd körkörös mozdulatokkal masszírozza lentről felfelé haladó irányban. Néhány perc múlva vigye fel a bőrének megfelelő típusú arckrémet. Kiváló szemkörnyék ápoló.

Figyelmeztetés:

Szembe ne kerüljön. A használat során keletkező enyhe pír és bizsergés természetes jelenség. Fokozott érzékenység esetén, vagy ha a bizsergés nem csökkenne, távolítsa el a készítményt langyos vízzel, és függessze fel a használatát. Ne használja, ha a készítményben található bármely hatóanyaggal szemben érzékenysége van. Gyermekektől távol tartandó. Külső használatra – ne nyelje le!

A 15 ml-es fiola, az előírásnak megfelelő használat mellett kb. 1 hónapra elegendő mennyiséget tartalmaz.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Vital Plus Active COL - Tengeri kollagén és növényi őssejt tartalmú koncentrált kozmetikai csepp (15ml)
Vital Plus Active COL - Tengeri kollagén és növényi őssejt tartalmú koncentrált kozmetikai csepp (15ml)
3 980 Ft