EP Vismed Gel nedvesítő szemcsepp (20x)

Vismed Gel nedvesítő szemcsepp (20x)

6 209 Ft

A Vismed Gel nedvesítő szemcsepp (orvostechnikai eszköz) a szemszárazság és/vagy felszíni szemsérülés tüneteinek kezelésére alkalmas. Fermentációval előállított nátrium-hialuronát, 0,3 %. Steril, tartósítószert nem tartalmaz.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 6 209 Ft / db.
2 darab 6 085 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 5 899 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 821951 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 310.5 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 304.3 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 295 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 4889 Ft | 2 db. vásárlása esetén 4791.3 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 4644.9 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Vismed Gel nedvesítő szemcsepp (orvostechnikai eszköz) a szemszárazság és/vagy felszíni szemsérülés tüneteinek kezelésére alkalmas.

Fermentációval előállított nátrium-hialuronát, 0,3 %. Steril, tartósítószert nem tartalmaz.

Összetétel:

1 ml oldat tartalma: 3,0 mg nátrium-hialuronát, nátrium-klorid, kálium-klorid, dinátrium-hidrogén-foszfát, nátrium-citrát, magnézium-klorid, kalcium-klorid és injekcióhoz való víz.

Hipotóniás oldat.

Javasolt alkalmazás:

A szemszárazság és/vagy felszíni szemsérülés tüneteinek vagy jeleinek kezelésére, ha azt olyan betegség okozza, mint például felszíni keratitisz, Sjögren-szindróma vagy primer szemszárazság szindróma. A szem hosszantartó újra nedvesítésére szárazságérzés, a szem égése, fáradtsága, valamint egyéb – egyebek mellett – por, füst, száraz hő, légkondicionáló, szél, hideg, hosszabb számítógép- használat, kontaktlencse viselése (kemény vagy lágy), vagy szemészeti vizsgálati eljárások által kiváltott apróbb, nem kóros panaszok.

Ellenjavallatok:

A termék bármely összetevőjével szembeni egyéni túlérzékenység.

Gyógyszerkölcsönhatások:

Ne használja a Vismed Gel nedvesítő szemcseppet a szemen alkalmazott egyéb gyógyszerekkel és termékekkel egyidejűleg, mivel módosíthatja hatásukat.

Mellékhatások:

Nagyon ritkán előfordulhatnak átmeneti rendellenességek, például kötőhártya-irritáció, idegentest érzés, vörösség vagy égő érzés a szemben, rövid ideig tartó homályos látás.

Adagolás és kezelés:

Csavarja le a kupakot. Hajtsa hátra a fejét, majd emelje a kezelendő szem fölé a tartály csúcsát. Mutatóujjával húzza le az alsó szemhéjat. Nyomja össze a tartályt, és a Vismed Gel nedvesítő szemcsepp egy cseppje könnyedén kicsöppen (lásd az illusztrációt). Ha másképpen nem rendelik, szükség szerinti gyakorisággal 1 vagy 2 cseppet alkalmazzon a Vismed Gel nedvesítő szemcsepp-ből. Pislogást követően az oldat eloszlik, és egy átlátszó, hosszantartó bevonatot képez a szem felszínén. A Vismed Gel nedvesítő szemcsepp kontaktlencse viselése esetén is alkalmazható (kemény vagy lágy)

Óvintézkedések:

Ne érintse meg a nyitott tartály csúcsát, és ne érintse azt a szem felszínéhez. Ellenkező esetben használat után a tartályt el kell dobni. Használat után zárja vissza a tartót. Mivel a Vismed Gel nedvesítő szemcsepp nem tartalmaz tartósítószert, az oldatot a felnyitást követő 12 órán belül fel kell használni. Minden olyan oldatot, amelyet a felbontás után 12 órán belül nem használnak fel, ki kell dobni. Ellenkező esetben a sterilitás nem garantálható, amely esetlegesen a fertőzés kockázatával járhat. Ne alkalmazza a Vismed Gel nedvesítő szemcseppet, ha a tartály sérült. Tárolás 30 °C alatt. Nem fagyasztható! A tartályon és a csomagoláson feltüntetett lejárati idő után ne alkalmazza a Vismed Gel nedvesítő szemcseppet. Ha a Vismed Gel nedvesítő szemcsepp alkalmazása során tartós kellemetlen érzés jelentkezik, forduljon orvoshoz.

Gyermekektől elzárva tartandó!

Jellemzők és hatásmechanizmus:

A Vismed Gel nedvesítő szemcsepp nátrium-hialuronátot, egy természetes polimert tartalmaz, mely az emberi szemben is megtalálható. A nátrium-hialuronát különleges tulajdonságainak köszönheti a Vismed Gel nedvesítő szemcsepp viszkoelasztikus és vízmegkötő tulajdonságait. A Vismed Gel nedvesítő szemcsepp stabil bevonatot képez a szemen, melyet a pislogás csak lassan távolít el. Így a Vismed Gel nedvesítő szemcsepp maximális komfortérzet mellett a tünetek hosszantartó enyhülését biztosítja. A Vismed Gel nedvesítő szemcsepp egyedi összetételének köszönhetően jól tolerálható. A Vismed Gel nedvesítő szemcsepp tartósítószert nem tartalmaz.

Kiszerelés:

20 darab, egyadagos, 0,45 ml-es tartály.

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Vismed Gel nedvesítő szemcsepp (20x)
Vismed Gel nedvesítő szemcsepp (20x)
6 209 Ft