Utipro Plus AF húgyúti fertőzésekre kapszula (15x)

2 799 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 4 741 Ft
Megtakarítás: 1 942 Ft

Az Utipro Plus AF húgyúti fertőzésekre kapszula (gyógyászati segédeszköz) az urológiai fertőzések (cisztitisz) kiváltásáért felelős kórokozók – pl. E. coli és más Gram negatív baktériumok – okozta húgyúti megbetegedések és fertőzések kezelésére, illetve megelőzésére szolgál.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 2 799 Ft / db.
2 darab 2 743 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 2 659 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 528403 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 186.6 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 182.9 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 177.3 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 2203.9 Ft | 2 db. vásárlása esetén 2159.8 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 2093.7 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az Utipro Plus AF húgyúti fertőzésekre kapszula (gyógyászati segédeszköz) az urológiai fertőzések (cisztitisz) kiváltásáért felelős kórokozók – pl. E. coli és más Gram negatív baktériumok – okozta húgyúti megbetegedések és fertőzések kezelésére, illetve megelőzésére szolgál. A xiloglükánon (hemicellulózon) alapuló, a béllumenhez mechanikusan kötődő vegyület megakadályozza a kórokozók és a bélnyálkahártya közötti érintkezést, ami a kórokozók elszaporodásának és az ezt követőhúgyúti fertőzés tovább terjedésének első lépését jelenti. Az Utipro Plus AF szájon át szedhető, a húgyúti megbetegedések első tüneteinek megjelenésétől kezdve, azzal a céllal, hogy megelőzzük azon kórokozók elszaporodását, amelyek fertőzéshez vezethetnek. Az Utipro Plus AF a visszatérő fertőzések kialakulásának megelőzésére is alkalmazható, amely a kórokozók ismételt megjelenése és elszaporodása lévén újabb fertőzést eredményezhet.

Adagolás:

Akut húgyúti fertőzési tünetek esetén 5 egymást követő napon keresztül napi 2 Utipro Plus AF kapszula bevétele ajánlott (12 óránként 1 kapszula szájon át).

A visszatérő fertőzés elkerülése érdekében minden hónapban legalább 15 egymást követő napon keresztül napi 1 kapszula szedése javallott. Szükség esetén a kezelés többször megismételhető.

Összetétel:

Egy kapszula tartalma: xiloglükán 100mg, zseletin 50mg, propolisz 100mg, Hibiscus sabdariffa 100mg, szilicium-dioxid, magnézium-sztearát (növényi eredetű) és kukoricakeményítő.

Egyéb információ:

  • Az Utipro Plus AF húgyúti fertőzésekre kapszula nem tartalmaz glutént és laktózt, így az ezekre érzékeny betegek is szedhetik.
  • Csökkentett szénhidrát tartalma miatt cukorbetegek is használhatják.
  • Nem tartalmaz állati eredetű komponenst, így vegetáriánusok is szedhetik.

Kiszerelés: 15 db.

Fontos figyelmeztetések:

  • A húgyúti fertőzés diagnózisát az orvosnak kell megállapítani. Ha a tünetek 5 napnál tovább fennállnak, keresse fel kezelőorvosát.
  • Az akut húgyúti fertőzés antibiotikumos kezelést igényelhet. A termék nem rendelkezik baktériumellenes tulajdonságokkal és így nem helyettesítheti az antibiotikumos kezelést. Mindazonáltal az Utipro Plus AF ezekkel egyidejűleg is alkalmazható.
  • A termék használata nem ajánlott terhesség és szoptatás alatt, kivéve ha azt egészségügyi szakember írja elő.
  • A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Utipro Plus AF húgyúti fertőzésekre kapszula (15x)
Utipro Plus AF húgyúti fertőzésekre kapszula (15x)
2 799 Ft