Utipro Plus húgyúti fertőzésekre kapszula (15x)

2 999 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 4 562 Ft
Megtakarítás: 1 563 Ft

Az Utipro Plus húgyúti fertőzésekre kapszula (orvostechnikai eszköz) innovatív összetételével és új, egyedülálló hatásmechanizmusával segít az akut, nem komplikált húgyúti fertőzés tüneteinek csökkentésében és megelőzésében. Az Utipro Plus húgyúti fertőzésekre kapszulát (is) tartalmazó megrendelések kiszolgálása várhatóan 2023.10.05-ét követően valósul meg, megértésed köszönjük!

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 2 999 Ft / db.
2 darab 2 899 Ft / db.-3%
3 vagy több darab 2 699 Ft / db. -10%

90 darab készleten

Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 528403 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 199.9 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 193.3 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 179.9 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 2361.4 Ft | 2 db. vásárlása esetén 2282.7 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 2125.2 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az Utipro Plus húgyúti fertőzésekre kapszula (orvostechnikai eszköz) innovatív összetételével és új, egyedülálló hatásmechanizmusával segít az akut, nem komplikált húgyúti fertőzés tüneteinek csökkentésében és megelőzésében.

Az Utipro Plus az urológiai fertőzések kiváltásáért felelős kórokozók – pl. Escherichia coli és más Gram negatív baktériumok – okozta húgyúti megbetegedések és fertőzések tüneteinek (állandó, sürgető vizelési ingert, amit csak kis mennyiségű, szúró, nyilalló fájdalommal járó vizeletürítés követ, vizeléskor égő-csípő érzés, alhasi, kismedencei fájdalom) csökkentésére és megelőzésére szolgál. A xiloglükán (hemicellulóz) és a zselatin alapú hatóanyag mechanikusan megakadályozza a bélüregben a kórokozók és a bélnyálkahártya közötti érintkezést, ami a kórokozók elszaporodásának és az ezt követő húgyúti fertőzés továbbterjedésének első lépését jelenti. A készítményt szájon át kell bevenni, a húgyúti megbetegedések első tüneteinek megjelenésétől kezdve, azzal a céllal, hogy megelőzzük azon kórokozók elszaporodását, amelyek fertőzéshez vezethetnek. Az Utipro Plus a visszatérő fertőzések kialakulásának megelőzésére is alkalmazható, amely a kórokozók ismételt megjelenése és elszaporodása lévén újabb húgyúti fertőzést eredményezhet.

Összetevők:

Xiloglükán-zselatin, propolisz, hibiszkusz (Hibiscus sabdariffa), szilicium-dioxid, magnézium-sztearát és kukoricakeményitő.

Csomagolás:

A készítmény kapszula formában kapható, buborékcsomagolásban.

Alkalmazás módja:

A kapszulát vízzel kell bevenni.

Adagolás:

Akut húgyúti fertőzési tünetek esetén napi 2 kapszula szedése ajánlott 5 egymást követő napon keresztül, illetve napi 1 kapszula szedése ajánlott legalább 15 egymást követő napon keresztül a visszatérő fertőzések elkerülése érdekében (szükség esetén a ciklus több alkalommal ismételhető).

Fontos figyelmeztetések:

  • A húgyúti fertőzés diagnózisát az orvosnak kell megállapítania. Javasoljuk ezért, hogy kérje ki a kezelőorvosa véleményét amennyiben kétségei vannak a diagnózist illetően, továbbá súlyos tünetek esetén, mint például magas láz, ha életkora 14 év alatti, vagy ha más betegségek vagy kockázati tényezők állnak fenn.
  • Az akut húgyúti fertőzés antibiotikumos kezelést igényelhet. A termék nem rendelkezik sem baktériumölő, sem baktériumsztatikus tulajdonságokkal, és így nem helyettesíthet egészségügyi szakember által előírt antibiotikumos kezelést. Mindazonáltal az Utipro plus ezekkel egyidejűleg is alkalmazható.
  • Ismert mellékhatásai nincsenek, a termék használata azonban mégsem ajánlott terhesség, illetve a szoptatás első hónapjai alatt. Ilyen esetben használat előtt kérje ki kezelőorvosa véleményét.
  • Ne használja a terméket a csomagoláson feltüntetett lejárati idő után.
  • Ne használja a terméket, ha a buborékcsomagolás kinyílt vagy megsérült.
  • Szobahőmérsékleten, száraz helyen, hőforrástól távol tárolja.
  • Ne fagyassza le.
  • Gyermekektől elzárva tartandó.
  • A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Ellenjavallat:

Az Utipro Plus-t nem használhatják zselatinra vagy a termék egyéb összetevőire fokozottan érzékeny betegek.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Utipro Plus húgyúti fertőzésekre kapszula (15x)
Utipro Plus húgyúti fertőzésekre kapszula (15x)
2 999 Ft