EP - 10% Physiomer Gyermek orröblítő oldat (115ml)

Physiomer Gyermek orröblítő oldat (115ml)

3 345 Ft 3 011 Ft

A Physiomer Gyermek orröblítő oldat (orvostechnikai eszköz) 2 éves kortól használható. Segíthet megszüntetni a megfázás vagy allergia okozta orrdugulást, gyengéden távolíthatja el a felgyülemlett váladékot, szennyezőanyagokat és kórokozókat.

Gyors, diszkrét, valamint 12 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 786034 ÁFA: 27%
Egységár: 26.2 Ft/ml Nettó ár: 2370.9 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

A Physiomer Gyermek orröblítő oldat (orvostechnikai eszköz) 2 éves kortól használható. Segíthet megszüntetni a megfázás vagy allergia okozta orrdugulást, gyengéden távolíthatja el a felgyülemlett váladékot, szennyezőanyagokat és kórokozókat. Kezdődő megfázás, enyhébb orrfolyás esetén megakadályozhatja a tünetek súlyosbodását és a komplikációkat, megelőzésre is alkalmas. Olyan gyermekek is nagy biztonsággal használhatják, akik valamilyen okból egyáltalán nem használhatnak gyógyszereket (gyógyszerérzékenyek, gyógyszerszedők, stb.) A használat gyakorisága sem korlátozott, sőt ajánlott a gyakori használat a hatékonyság fokozása érdekében. Mindezekkel együtt a gyakori, illetve hosszan tartó használat nem okozhat nyálkahártya irritációt, hozzászokást, illetve függőséget. Enyhe permet a kisgyermekek igényeihez igazítva.

A felnőttek számára kifejlesztett terméktől a kifújás erősségében és a flakon formájában különbözik. Az egyébként is ergonomikus és könnyű flakon, a gyermekek számára kisebb, a kézméretüknek megfelelő méretben készül.

A közösségi életnek kitett gyerekek többször esnek át fertőzéseken, amíg immunrendszerük nem erősödik meg. Az, hogy a középfül gyulladása gyermekekben gyakori betegség egy anatómiai eltérésben keresendő. Egy járat, az Eustach-kürt köti össze a középfület a külső hallójárattól dobhártyával elválasztott, hallócsontokat tartalmazó üreget a garattal. A járatnak folyadékelvezető, nyomáskiegyenlítő szerepe van. Gyermekkorban a járat szűk, vízszintes lefutású, könnyebben eldugul, mint a meredekebben elhelyezkedő, tágulékony felnőttkori változata. Ebben a korban az orr fertőzése gyakran átterjed a fülre.

A Physiomer Gyermek orröblítő oldat:

  • segít megszüntetni a megfázás vagy allergia okozta orrdugulást.
  • gyengéden távolítja el a felgyülemlett váladékot, szennyezőanyagokat és kórokozókat.
  • kezdődő megfázás, enyhébb orrfolyás esetén megakadályozza a tünetek súlyosbodását és a komplikációkat.
  • megelőzésre is alkalmas.
  • olyan gyermekek is nagy biztonsággal használhatják, akik valamilyen okból egyáltalán nem használhatnak gyógyszereket (gyógyszerérzékenyek, gyógyszerszedők, stb.)
  • a használat gyakorisága sem korlátozott, sőt ajánlott a gyakori használat a hatékonyság fokozása érdekében. Mindezekkel együtt a gyakori, illetve hosszan tartó használat nem okoz nyálkahártya irritációt, hozzászokást, illetve függőséget.
  • enyhe permet a kisgyermekek igényeihez igazítva.

Kiszerelés: 115 ml.

Figyelmeztetés:

  • A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Vonalkód (EAN):  3564300000650

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Physiomer Gyermek orröblítő oldat (115ml)
Physiomer Gyermek orröblítő oldat (115ml)
3 345 Ft -10%
  
3 011 Ft