EP Naloc oldat (10ml)

Naloc oldat (10ml)

6 789 Ft

A Naloc oldat a gombás fertőzés vagy pikkelysömör miatt elszíneződött és deformálódott körmök helyi kezelésére javasolt. Gyorsan javítja a körmök küllemét és megfelelő állapotban tartja azokat. A javulás első jelei rendszerint 2-4 hét kezelés után láthatóak.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 6 789 Ft / db.
2 darab 6 653 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 6 450 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 887886 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 678.9 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 665.3 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 645 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 5345.7 Ft | 2 db. vásárlása esetén 5238.6 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 5078.7 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Naloc oldat (orvostechnikai eszköz) a gombás fertőzés vagy pikkelysömör miatt elszíneződött és deformálódott körmök helyi kezelésére javasolt. A Naloc oldat növeli a köröm hidratáltságát, gyengéden kisimítja a körömlemez külső rétegeit, valamint a köröm mikrokörnyezetének megváltoztatásával és a körömfelszín épségének helyreállításával megakadályozza a gombák és baktériumok szaporodását.

A Naloc gyorsan javítja a körmök küllemét és megfelelő állapotban tartja azokat. A javulás első jelei rendszerint 2-4 hét kezelés után láthatóak. Egy klinikai vizsgálatban (Faergemann et al. JCDSA. 2011;1:59-63.) a Naloc-ot használók többségénél már 2 hét után javult a köröm külleme – arányuk nyolc hét után 92% volt.

A Naloc oldat összetevői

A Naloc oldat összetétele szabadalmilag védett: propilénglikol, karbamid, tejsav, nátrium-hidroxid. Az összetevők mindegyike szerepel az FDA által biztonságosnak minősített alapanyagok listáján (GRAS lista) és biológiailag teljes mértékben lebomlik. A Naloc oldat tartósítószert és illatanyagot nem tartalmaz.

Hogyan hat a Naloc oldat?

A Naloc oldja a szaruréteget (keratolitikus), ami egy enyhe kémiai hámlasztáshoz hasonlítható. A köröm puhításával és a sérült réteg kíméletes eltávolításával a Naloc simábbá teszi a körömfelszínt és csökkenti az elszíneződést, ezáltal javul a köröm külleme.

A körömelváltozások/deformálódások és az elszíneződés oka gyakran az, hogy a köröm túl száraz. A körömszárazság töredezést, lemezesedést és sárga elszíneződést okozhat. A Naloc nedvességet köt a körömhöz, így a köröm hidratáltsága helyreáll. Ez a hatás a köröm egészségesebb küllemét eredményezi.

Szabadalmaztatott összetételének köszönhetően a Naloc oldat megváltoztatja a köröm mikrokörnyezetét így megszünteti a gombák szaporodásához alkalmas állapotot, ezáltal gátolja és megelőzi a gombás fertőzést.

A Naloc oldat alkalmazása

A Naloc oldattal egyszerűen és gyengéden, körömreszelés nélkül kezelheti a körmeit. A Naloc oldatot naponta egyszer alkalmazza az elszíneződött/deformálódott körmön. A Naloc oldat rendszeres használatát segítheti, ha alkalmazása például lefekvés előtt rutinná válik.

1. Helyezze a tubus csúcsát a körömre és gyengéden nyomja meg.

2. Oszlassa szét a készítményt a köröm felszínén és a kezelt körömvégek alá is juttasson belőle.

3. Hagyja néhány percig száradni. A kezelés időtartama a köröm elszíneződésének / károsodásának a mértékétől és súlyosságától függ. A megfelelő eredmény eléréséhez általában 3-6 hónap kezelés is szükséges lehet, de a javulás jelei már 2-4 hét után láthatóak. (Faergemann J et al. JCDSA. 2011;1:59-63.) Az optimális eredmény eléréséhez az egészséges köröm kinövéséig folytassa a kezelést.

Fontos figyelmeztetés: 

– A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Vonalkód (EAN):  4019338602943

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Naloc oldat (10ml)
Naloc oldat (10ml)
6 789 Ft