EP Micovag Plus hüvelykúp (10x)

Micovag Plus hüvelykúp (10x)

6 019 Ft

A Micovag Plus hüvelykúp (orvostechnikai eszköz) a hüvely gombás megbetegedéseinek kiegészítő kezelésére javasolt. Helyreállítja és normalizálja a hüvelyi pH-értéket, mely hasznos a kórokozó mikroorganizmusok megtelepedése ellen.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 6 019 Ft / db.
2 darab 5 899 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 5 718 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 760369 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 601.9 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 589.9 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 571.8 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 4739.4 Ft | 2 db. vásárlása esetén 4644.9 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 4502.4 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Micovag Plus hüvelykúp (orvostechnikai eszköz) a hüvely gombás megbetegedéseinek kiegészítő kezelésére javasolt. Helyreállítja és normalizálja a hüvelyi pH-értéket, mely hasznos a kórokozó mikroorganizmusok megtelepedése ellen. Emellett pedig nyugtató hatásának köszönhetően, enyhíti a kellemetlen viszketést és égő érzést.

Milyen készítmény a Micovag Plus és milyen esetekben alkalmazható?

A candidiázis egy olyan hüvelyi fertőzés, melyet a Candida nemzetségbe tartozó gombafajok (leggyakrabban a Candida albicans) okoznak. A Candida fajok rendszerint egyébként is jelen vannak a hüvelyflórában és egyensúlyban vannak a többi fajjal. Egyes esetekben azonban (csökkent immunitás, antibiotikum- és kortizonterápia, vitaminhiány és/vagy cukrokban, illetve szénhidrátban gazdag étrend, stressz, fogamzásgátló tabletták szedése, túl szoros vagy műszálas fehérnemű viselése) ezek a Candida gombák túlzott mértékben elszaporodnak, ami megváltoztatja a hüvelyflórát alkotó fajok közötti egyensúlyt és hüvelyi candidiázis kialakulásához vezet.

A candidiázis elleni küzdelem szempontjából fontos a hüvelyflórát alkotó fajok közötti egyensúly visszaállítása a hüvelyi pH optimalizálása révén, ami ily módon képes a gombák szaporodásának gátat szabni.

Mikor nem alkalmazható a készítmény?

Ne alkalmazza a készítményt, ha túlérzékeny annak bármely összetevőjére.

Terhesség:

Terhesség esetén ne használja.

Kölcsönhatások más készítményekkel:

A Micovag Plus hüvelykúp más készítményekkel való kölcsönhatásai nem ismertek, ezért javasoljuk, hogy beszéljen orvosával, mielőtt a hüvelykúpot más hüvelyi készítménnyel – orvostechnikai eszközzel vagy gyógyszerrel – együtt alkalmazza.

Hogyan kell alkalmazni a Micovag Plus hüvelykúpot?

Vegye ki a kúpot a fóliacsomagolásból a két előre kialakított szárny széthúzásával, és helyezze be mélyen a hüvelybe. Mosson kezet az orvostechnikai eszköz alkalmazása előtt és azután is.

Mennyi ideig kell a készítményt alkalmazni?

Napi egy kúpot használjon, lehetőleg az esti órákban, lefekvés előtt vagy az orvos utasítása szerint.

Nemkívánatos hatások:

Bármilyen helyi készítmény alkalmazása – különösen, ha hosszabb időn át történik – túlérzékenység kialakulását okozhatja. Ilyen esetben szakítsa meg a kezelést, és a megfelelő terápia megkezdése érdekében forduljon orvoshoz. Ha a használati útmutatóban felsorolt nemkívánatos hatásokon kívül egyéb tünetet észlel, kérjük, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét.

Figyelmeztetések:

Gyermekektől elzárva tartandó! Szembe ne kerüljön! Ne nyelje le!

Összetevők:

Szemiszintetikus gliceridek, bórsav, szilícium-dimetil-szililát, bizabolol, E-vitamin-acetát, tejsav.

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Vonalkód (EAN): 8032595870937

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Micovag Plus hüvelykúp (10x)
Micovag Plus hüvelykúp (10x)
6 019 Ft