EP Szuper ár! Hansaplast Sebkezelő kenőcs (50g)

Hansaplast Sebkezelő kenőcs (50g)

3 269 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 3 633 Ft
Megtakarítás: 364 Ft

A Hansaplast Sebkezelő kenőcs gondoskodik a sebek akár kétszer gyorsabb gyógyulásáról és csökkentheti a hegesedés kockázatát. A készítmény a kisebb felületi sérülésekre alkalmazható, akár kisgyermekek kezelésére, száraz vagy érzékeny bőrön is használható.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 3 269 Ft / db.
2 darab 3 204 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 3 106 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 234436 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 65.4 Ft/g | 2 db. vásárlása esetén 64.1 Ft/g | 3 vagy több db. vásárlása esetén 62.1 Ft/g
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 2574 Ft | 2 db. vásárlása esetén 2522.8 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 2445.7 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Hansaplast Sebkezelő kenőcs gondoskodik a sebek akár kétszer gyorsabb gyógyulásáról és csökkentheti a hegesedés kockázatát. A készítmény a kisebb felületi sérülésekre alkalmazható, akár kisgyermekek kezelésére, száraz vagy érzékeny bőrön is használható.

További jellemzők:

  • Elősegítheti az akár kétszer gyorsabb gyógyulást *
  • Segít a hegesedés csökkentésében
  • A sebgyógyulás minden szakaszában használható
  • Nagyon bőrbarát és csecsemők számára is ideális
  • Illatanyagok, színezékek, tartósítószerek és állati eredetű anyagoktól mentes (vegán)
    * Egy kezeletlen sebhez képest

A Hansaplast Sebkezelő kenőcs elősegíti és felgyorsítja a kisebb felületű sebek, például vágások, horzsolások és karcolások, valamint az első- és kisebb másodfokú égési sérülések természetes gyógyulását.
A Hansaplast sebgyógyító kenőcs felületi nyitott sebek vagy sérült bőr esetén a gyógyulási folyamat bármely szakaszában használható. A nedves környezet klinikailag bizonyítottan elősegíti és felgyorsítja a természetes sebgyógyulást.
A Hansaplast sebkezelő kenőcs lélegző védőréteget hoz létre, amely megóvja sebét a külső behatásoktól, miközben megakadályozza a seb kiszáradását. Klinikailag bizonyítottan elősegíti a seb gyorsabb gyógyulását és csökkenti a hegek kialakulásának kockázatát.
A Hansaplast sebkezelő kenőcs rendkívül bőrbarát. Lágy formulája dermatológiailag tesztelt *, csecsemőknek, gyermekeknek és érzékeny bőrre is megfelelő.
A Hansaplast sebgyógyító kenőcs nem tartalmaz színezékeket, illatokat és állati eredetű anyagokat (vegán). A kenőcs kombinálható a Hansaplast standard tapaszokkal, például a klasszikus, elasztikus, érzékeny és univerzális, valamint a gyermek tapaszokkal.

* Bőrtolerancia dermatológiailag tesztelt.

Használata:

  • A seb piszoktól és baktériumoktól való megtisztítása elengedhetetlen első lépés az optimális gyógyuláshoz. A sebfertőzések elkerülése érdekében fújja a Hansaplast sebkezelő sprayt körülbelül 10 cm távolságról az egész sebterületre. Ha szükséges, ismételje meg, majd óvatosan szárítsa meg a seb környékét. * Fontos: Egy kisebb sebnél hamar eláll a vérzés. Ha ez folytatódik, alkalmazzon több gézlapot, tartsa nyomás alatt a sebét, és forduljon orvoshoz.
  • Ezután fontos, hogy megvédjük a sebet a külső behatásoktól, például a szennyeződésektől és a baktériumoktól, hogy zavartalan gyógyulást érjünk el. Fedje le a sebét az Ön igényeinek leginkább megfelelő Hansaplast tapasszal vagy Hansaplast steril sebkötéssel. Cserélje le a tapaszt vagy kötszert naponta, kivéve, ha orvosa másképp javasolta.
  • A Hansaplast sebgyógyító kenőcs rendszeres használatával segítse a seb biztonságos gyógyulását és csökkentse a hegképződés kockázatát, a teljes gyógyulásig. Ez a termék használható nyitott, kisebb felületú sebekre a gyógyulási folyamat bármely szakaszában. Ha szükséges, a seb bevonható Hansaplast szabványos tapaszokkal, például a klasszikus, elasztikus, univerzális vagy érzékeny bőrre szánt verzióval.

Összetevők: White Petrolatum, Thin Paraffin Oil, Ceresin Wax, Glycerin, Panthenol, Glyceryl Stearate

Kiszerelés: 50 g

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Gyártó: Beiersdorf AG

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Hansaplast Sebkezelő kenőcs (50g)
Hansaplast Sebkezelő kenőcs (50g)
3 269 Ft