EP Gabriel frissítő szemcsepp (10ml)

Gabriel frissítő szemcsepp (10ml)

2 249 Ft

A Gabriel frissítő szemcsepp egy varázsdiót, kamillát és szemvidítófüvet tartalmazó növényi desztillátum. Frissé teszi a szemet a kialvatlan éjszakák, a képernyős munka, a füstös helységekben való tartózkodás, valamint a hosszabb ideig tartó napozás után.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 2 249 Ft / db.
2 darab 2 204 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 2 137 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 873784 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 224.9 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 220.4 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 213.7 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 1770.9 Ft | 2 db. vásárlása esetén 1735.4 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1682.7 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Gabriel frissítő szemcsepp egy varázsdiót, kamillát és szemvidítófüvet tartalmazó növényi desztillátum. Ezek a gyógynövények ismerten nyugtató hatással vannak, és fáradt, kimerült szemre javasoltak. A csepp frissé teszi a szemet kialvatlan éjszaka és a képernyő előtt töltött hosszú órák után, illetve ellensúlyozza a füstös helyiségek, vagy a hosszabb ideig tartó napozás hatásait. pH-értéke, izotoniás hatása és ozmolaritása tökéletesen összhangban van a szemszövettel és a könnyfolyadékkal.

Összetétel:

Kamillavirág párlat, varázsdió párlat, és szemvidítófű párlat, nátrium-klorid, nátrium-dihidrogén-foszfát-monohidrát, nátrium-foszfát kétbázisú dodekahidrát, nátrium-edetát,benzalkónium-klorid, injekcióhoz való víz.

Kiszerelés: 10 ml

Gyártó: Semper Veritas Kft.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Gabriel frissítő szemcsepp (10ml)
Gabriel frissítő szemcsepp (10ml)
2 249 Ft