EP Ecotest Covid-19 Antigén egylépéses automata orrteszt (1x)

Ecotest Covid-19 Antigén egylépéses automata tollteszt – orrteszt (1x)

1 039 Ft

Az Ecotest Covid-19 Antigén egylépéses automata tollteszt – orrteszt (orvostechnikai eszköz) gyermekek és felnőttek otthoni öntesztelésére készült. Ez a high-tech kinézetű automata gyorsteszt orrlyukból vett mintából mutatja ki a SARS-CoV-2 vírus bármely variánsának antigénjét az új koronavírus-fertőzés korai szakaszában, közvetlenül az első tünetek megjelenését követő 5-7 nap során.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 1 039 Ft / db.
2 darab 1 018 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 987 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 328463 ÁFA: 5%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 1039 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 1018 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 987 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 989.5 Ft | 2 db. vásárlása esetén 969.5 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 940 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az Ecotest Covid-19 Antigén egylépéses automata tollteszt – orrteszt (orvostechnikai eszköz) gyermekek és felnőttek otthoni öntesztelésére készült. Ez a high-tech kinézetű automata gyorsteszt orrlyukból vett mintából mutatja ki a SARS-CoV-2 vírus bármely variánsának antigénjét az új koronavírus-fertőzés korai szakaszában, közvetlenül az első tünetek megjelenését követő 5-7 nap során. A pozitív eredmény azt fogja megerősíteni, hogy az illető a teszt időpontjában vírusfertőzött, vagyis terjesztheti a fertőzést.

A tesztet gyerekek és felnőttek egyaránt használhatják, hiszen közreműködésük az orrlyukból vett mintavételre, és a teszteredmény értelmezésére terjed ki, ezen kívül a készülék valóban teljesen automatikusan működik.

Nem kell a mintát a pufferoldattal elegyíteni, összekeverni. Teszteléskor minden nagyon magától értetődő és teljesen kézreálló. Egyszerűsége és megbízhatósága miatt nem is csoda, hogy ez az automata tollteszt vásárlóink egyik kedvenc COVID-19 tesztje.

Az ECOTEST COVID-19 antigén orrlyukas automata tollönteszt a SARS-CoV-2 nukleokapszid fehérje – vírusantigén – kimutatására szolgál azoknál a személyeknél, akiknél a tünetek megjelenését követő első hét napon belül felmerülhet a COVID-19 gyanúja.

Általános információk az antigén gyorsteszt működési elvének megértéséhez

Az antigénteszt a PCR-teszten kívül az egyetlen, hatóságilag elfogadott tesztelési módszer. Olyan esetekben célszerű alkalmazni, amikor a beteg tüneteket mutat és / vagy nagy a fertőzöttség kockázata. Némileg hasonlít a PCR tesztekre, hiszen az antigénteszt közvetlenül a vírus jelenlétét mutatja ki. Vagyis a teszt észleli a SARS-CoV-2 vírus bármely variánsára kifejezetten jellemző fehérjét, amit az immunrendszer is felismer, és amelyek kiváltják annak reakcióját, az immunválaszt. Az antigéntesztek innen kapták a nevüket is, hiszen a vírus egy fehérjéjét – antigénjét – mutatják ki.

FONTOS!

A SARS-CoV-2 vírus antigénje a legtöbb esetben a tünetek megjelenését követő 5-7 napon belül van jelen kimutatható mértékben a fertőzött személyben, ezért ez az automata antigén önteszt ebben az időszakban szolgáltatja a legmegbízhatóbb eredményeket.

Legfontosabb előnyei

 • akinek számít a design, annak minden bizonnyal tetszeni fog ez az automata tollteszt!
 • az orrlyukból vett mintavételi eljárás az összes közül a legkényelmesebb
 • olcsóbb, mint a PCR teszt
 • hatóságilag is elfogadott tesztelési módszer
 • bárki letesztelheti magát, hiszen használatához nincs szükség üzemorvos, háziorvos, gyógyszerész vagy más egészségügyi szakember közreműködésére
 • a tesztet akár otthon, a nappaliban is elvégezheti
 • nincs hozzá szükség semmilyen berendezésre, sem további eszközökre
 • az eredmény már 15 perc után leolvasható

Termékinformációk

 • A teszt használata teljesen biztonságos – még a gyerekek számára is.
 • A termék kifejezetten öntesztelésre, otthoni felhasználásra készült.
 • A pufferfolyadékot nem kell sehova sem átönteni, bekeverni, a minta levétele után minden megy automatikusan a maga útján.

A készlet tartalma:

 • Automata tollteszt
 • Használati utasítás
 • Hulladékgyűjtő tasak
 • Szárítószer

Tesztelés menete:

 1. Minimum 20 másodpercig mosson kezet szappanos vízzel, vagy használjon kézfertőtlenítőt.
 2. Bontsa ki a tolltesztet a csomagolásából. Felbontás után max. 1 órával végezze el a tesztet.
 3. Húzza szét a tesztet és az extrakciós csövet.
 4. Húzza le a tolltesztről a védősapkát.
 5. Óvatosan dugja bele a mintagyűjtő tampont az orrlyukába addig, amíg ellenállást nem érez (mintegy 1-2 cm mélyre az orrüregbe).
 6. Forgassa meg néhányszor a mintagyűjtőt az orrlyukban úgy, hogy közben nekinyomja azt az orrüreg falához; majd vegye ki onnan, és ugyanezt tegye meg a másik orrlyukban is. Az a cél, hogy mindkét orrüregből elegendő minta kerüljön a tamponra.
  Megjegyzés: Fontos, hogy minél több váladékot nyerjen. Ez kicsit kellemetlen érzéssel jár. Ne dugja mélyebbre az eszközt, ha erős ellenállást érez. A 2-15 év közötti gyermekeket felnőttek jelenlétében kell tesztelni.
 7. Nyomja bele a tolltesztet függőlegesen az extrakciós csőbe, amíg a gyűjtőcső felső széle a tartógyűrű felső széle alá nem kerül.
 8. 15 perc elteltével olvassa le az eredményt.
 9. Tesztelés után tegye a felhasznált tesztet a hulladékgyűjtő tasakba, majd dobja ki.

Fontos!

Amikor a tesztet függőlegesen beledugja az extrakciós csőbe, akkor a cső felső széle érjen a tartógyűrű teteje alá.

Az eredmény értelmezése:

POZITÍV: Két színes csík jelenik meg a membránon. Az egyik az ellenőrzési (CC), a másik a teszt régióban (TT).

A szín intenzitása a teszt régióban (TT) változhat, azonban bármilyen árnyalatot pozitív eredménynek kell tekinteni. Ne feledje, hogy ez egy kvalitatív teszt, amely a mintában lévő víruskoncentrációt nem méri. A pozitív eredmény egy esetleges SARS-CoV-2 fertőzésre utal, ami egyben azt is jelenti, hogy fennáll a veszélye mások megfertőzésének.

NEGATÍV: Csak egy színes csík jelenik meg, az ellenőrzési régióban (CC), míg a teszt régióban (TT) nem látható ilyen.

A negatív eredmény nem zárja ki teljesen a SARS-CoV-2 fertőzést, ezért továbbra is be kell tartani a távolságtartási és a védekezési intézkedésekre vonatkozó szabályokat. A fertőzés akkor is fennállhat, ha a teszt negatív. Fertőzési gyanú esetén 1-2 nap múlva ismételje meg a tesztet, mivel a koronavírus nem mutatható ki pontosan a fertőzés minden szakaszában.

ÉRVÉNYTELEN: Az ellenőrzési csík nem látható (CC). Ha nincs kontrollcsík, akkor a teszteredmény sem érvényes. Kérjük, nézze át újra a tesztelési eljárást, és ismételje meg azt egy új tesztkészlettel.

Az elégtelen minta, a nem pontosan betartott tesztelési eljárás, vagy a lejárt teszt a legvalószínűbb okai a teszt eredménytelenségének.

Megjegyzés:

A színintenzitás a tesztelési tartományban (TT) a mintában lévő analitok koncentrációjától függően változhat. Vegye figyelembe, hogy ez egy kvalitatív teszt, amely nem képes meghatározni a mintában lévő analitok mennyiségi koncentrációját.

A teszt tárolása:

A zárt csomagolású tollteszt 2 – 30 °C között, száraz, közvetlen napsugárzástól és fagytól védett helyen tárolandó. Felbontása után egy órával fel kell használni. A lejárati dátum a csomagoláson olvasható.

Figyelem!

Az antigén-gyorsteszt tájékoztató jellegű információval szolgál az esetleges fertőzöttségről. Alkalmazása nem képezheti a COVID-19 diagnózisának vagy kizárásának egyedüli alapját. Amennyiben a kontaktkutatás eredményeiből következően vagy a meglévő tünetek alapján fennáll a fertőzöttség gyanúja, a gyorsteszt eredményét más diagnosztikai módszerrel, például molekuláris teszt (PCR) elvégzésével meg kell erősíteni.

Kiszerelés: 1 db.

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Vonalkód (EAN): 5999861586943

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Ecotest Covid-19 Antigén egylépéses automata tollteszt – orrteszt (1x)
Ecotest Covid-19 Antigén egylépéses automata tollteszt – orrteszt (1x)
1 039 Ft