DrJuice Aranykolloid hidratáló (200ml)
DrJuice Aranykolloid hidratáló (200ml)
3 371 Ft
allergia_2020_banner_nagy
csont_es_porc_banner_junius_2020_nagy
ingyenes_szallitas_banner_fenn_nagy
allergia_2020_banner_kicsi
csont_es_porc_banner_junius_2020_kicsi
ingyenes_szallitas_banner_2019
DrJuice Aranykolloid hidratáló (200ml)

DrJuice Aranykolloid hidratáló (200ml)

3 371 Ft

A DrJuice Aranykolloid hidratáló a bőr regenerálására, hidratálására ajánlott elsősorban. jelentősen növelheti a bőr nedvességtartalmát és stabilizálhatja a bőrfunkciókat. Az arany aktívan lép fel a ráncok ellen, antiszeptikus és gyulladáscsökkentő hatása is van.

7 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás PostaPont-ra, 9 990 Ft-tól pedig már házhoz is! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 855281 ÁFA: 27%
Egységár: 16.9 Ft/ml Nettó ár: 2654.3 Ft
Akció értesítő - Iratkozz fel hírlevelünkre
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

A DrJuice Aranykolloid hidratáló a bőr regenerálására, hidratálására ajánlott elsősorban. A készítmény csomagolásában található 20 ml-es kis üveget feltöltve, napi 3 alkalommal permetezzük nedvesre az arcot vagy a kívánt felületet. A DrJuice Aranykolloid hidratáló egészségre ártalmatlan, kizárólag arany allergia esetén ellenjavallt az alkalmazása.

Az arany sajátos tulajdonsága, hogy a tömege 300-szorosának megfelelő mennyiségű nedvességet képes megkötni a bőrben, ezáltal jelentősen növeli a bőr nedvességtartalmát és stabilizálja bőrfunkciókat. Azon túl, hogy az arany aktívan lép fel a ráncok ellen, antiszeptikus és gyulladáscsökkentő hatása is van.

A DrJuice Aranykolloid hidratáló alkalmazása:

Az arany bőr mély rétegeibe jutva fejti ki jótékony, elsősorban ránctalanító hatását. Minden bőrtípusra használható kivéve az érzékeny, gyulladt bőrt.

  • Ráncosodás ellen érett bőrre
  • Öregségi foltokra
  • Nap által károsodott bőrre
  • Zsíros és pattanásos bőrre
  • Rugalmatlan fénytől károsodott bőrre
  • Fáradt, értágulatos, fakó bőrre

Koncentráció tömeg 100 ml-ben %: Aqua 99,99 %, Arany 0,01 %.

A DrJuice Aranykolloid hidratáló előállítása a Bay Zoltán Nanotechnológiai Kutatóintézet együttműködésével és folyamatos minőségellenőrzése mellett történik. A termék minőségét a gyártástól számított 1 évig őrzi meg.

Összetevők:

Színtelen, vizes oldatban biocid hatású anyag. Színtelen, szagtalan, folyadék, nem öngyulladó, korlátlanul oldódik. Arany ( kolloid ) 10 ppm.

Fontos figyelmeztetések:

Arany allergia esetén ellenjavallt alkalmazni. A készítményt eredeti folyadéküvegben, sötét, jól zárható edényben, szobahőmérsékleten tárolandó. A közölt adatok csak a megjelölt termékre vonatkoznak. A megadott fizikai-kémiai paraméterek a terméket a biztonsági követelmények szempontjából írják le. A gyártó ill.forgalmazó nem vállal továbbá felelősséget a nem megfelelő ill. nem a javasolt célra történő használatból eredő károkért. Az érvényben lévő előírások és rendelkezések betartása, valamint a termék felhasználására vonatkozó ajánlások figyelembevétele a felhasználó kötelezettsége.

Vonalkód (EAN):  5999883752500

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.