EP Szuper ár! Corega Whitening műfogsortisztító tabletta (30x)

Corega Whitening műfogsortisztító tabletta (30x)

2 249 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 2 558 Ft
Megtakarítás: 309 Ft

A Corega Whitening műfogsortisztító tabletta nem csak a kellemetlen szagot okozó baktériumok 99,9%-át pusztítja el, de utasítás szerinti használat esetén a különösen ellenálló elszíneződéseket és a felhalmozódott lepedéket is segít eltávolítani, és ez hozzájárul a műfogsor eredeti színének megőrzéséhez.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 2 249 Ft / db.
2 darab 2 204 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 2 137 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 344994 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 75 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 73.5 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 71.2 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 1770.9 Ft | 2 db. vásárlása esetén 1735.4 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1682.7 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Corega Whitening műfogsortisztító tabletta nem csak a kellemetlen szagot okozó baktériumok 99,9%-át pusztítja el, de utasítás szerinti használat esetén a különösen ellenálló elszíneződéseket és a felhalmozódott lepedéket is segít eltávolítani, és ez hozzájárul a műfogsor eredeti színének megőrzéséhez.

Nagyon fontos, hogy tudja, hogyan tisztíthatja megfelelően a műfogsorát, hogy ragyogóan nézzen ki, és ez az egész napos magabiztosság legjobb módja. A 4 az egyben tisztító rendszer a Coregától gyorsítót, folteltávolítót, tisztító hatóanyagot és antibakteriális hatóanyagot tartalmaz. Így együtt az ételek és italok által okozott elszíneződések 89%-át távolítják el.

Az éjszakai áztatás révén a Corega nem csak a kellemetlen szagot okozó baktériumok 99,9%-át pusztítja el, de utasítás szerinti használat esetén a különösen ellenálló elszíneződéseket és a felhalmozódott lepedéket is segít eltávolítani, és ez hozzájárul a műfogsor eredeti színének megőrzéséhez.

Néhány fogkrémtől eltérően a Corega tisztítók alacsony dörzshatású összetétellel rendelkeznek, így minimálisra csökkentik a karcolást és kevesebb teret hagynak a baktériumok és egyéb mikroorganizmusok növekedésének.

¹ Laboratóriumi vizsgálatokban csak áztatással
² Étel eredetű (kék áfonya, tea, kávé, vörösbor) elszíneződések kombinációjával 7 és fél óra áztatást követően in vitro vizsgálatok alapján

Jellemzők:

  • Több mikroorganizmust pusztít el, mint a hagyományos fogkrémek.
  • Mélyen tisztít, hogy visszaadja a műfogsor eredeti színét.
  • Elpusztítja a kellemetlen szagot okozó baktériumok 99,9 %-át.
  • Utasítás szerinti használat esetén segít csökkenteni a lepedéket és eltávolítja a makacs elszíneződéseket.
  • Kíméletes a műfogsor anyagához.

Alkalmazása:

  • Dobjon egy COREGA tablettát egy elegendő mennyiségű meleg (de nem forró) vizet tartalmazó műfogsortartó dobozba vagy pohárba úgy, hogy a víz ellepje a teljes/részleges műfogsort vagy fogszabályzót.
  • Áztassa a részleges/teljes műfogsort 3-5 percig az oldatban. A legjobb eredmény érdekében a tisztítóoldat és egy puha kefe segítségével is tisztítsa meg a részleges/teljes műfogsort.
  • Ezután folyóvíz alatt alaposan öblítse le a részleges/teljes műfogsort. A tisztítást követően azonnal öntse ki a megmaradt oldatot.

A Corega Whitening műfogsortisztító tabletta alkalmas a teljes és a részleges műfogsorokhoz is, valamint a kivehető eszközökhöz, pl. fogvédőkhöz, éjszakai fogvédőkhöz és kivehető éjszakai fogszabályzókhoz.******

*****Polimetil-metakriláton, rozsdamentes acélon, kobalt-króm ötvözeten és etilén/vinil kopolimeren történt vizsgálatok alapján.

Kiszerelés: 30 db.

Gyártó: Block Drug Company inc.

Vonalkód (EAN):  4047400115350

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Corega Whitening műfogsortisztító tabletta (30x)
Corega Whitening műfogsortisztító tabletta (30x)
2 249 Ft