Szuper ár! Corega Double Power műfogsortisztító tabletta (36x)

Corega Double Power műfogsortisztító tabletta (36x)

2 969 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 3 374 Ft
Megtakarítás: 405 Ft

A Corega Double Power műfogsortisztító tabletta a Corega leghatékonyabb összetételű tablettája. Kétszer annyi tisztító összetevő szabadul fel belőle, mint egy hagyományos tablettából, így gyors, kiemelkedő tisztaságot biztosít, ami segít mindennap újjá varázsolni műfogsorát.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 2 969 Ft / db.
2 darab 2 910 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 2 821 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 881517 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 82.5 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 80.8 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 78.4 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 2337.8 Ft | 2 db. vásárlása esetén 2291.3 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 2221.3 Ft
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Corega Double Power műfogsortisztító tabletta a Corega leghatékonyabb összetételű tablettája. Kétszer annyi tisztító összetevő szabadul fel belőle, mint egy hagyományos tablettából*, így gyors, kiemelkedő tisztaságot biztosít, ami segít mindennap újjá varázsolni műfogsorát**.

A tabletta segít gyorsan eltávolítani** az elszíneződéseket, még a nehezen eltávolíthatókat is, miközben elpusztítja a kellemetlen szagot okozó baktériumok 99,99%-át*** és segít eltávolítani és csökkenteni a felhalmozódott lepedéket. ****

* A Corega Quick Clean formulával összehasonlítva
** laboratóriumi vizsgálatokban a Corega Quick Clean formulával összehasonlítva
*** Laboratóriumi vizsgálatokban
**** Utasítás szerinti használat esetén

Míg kíméletlen a baktériumokkal, elszíneződésekkel és lepedékkel szemben, elég kíméletes a műfogsorhoz mindennapi használat esetén is, gyengédebben távolítja el az elszíneződéseket, mint a hagyományos fogkrémmel való dörzsölés.

Ez egy nagyon hatékony kombináció. Tisztítótabletta, ami kíméletes a műfogsorhoz, de kíméletlen a baktériumokkal szemben. Ami műfogsorát tisztává és frissé varázsolja. És ami nagyon fontos, hogy nap mint nap a legjobb kinézetet és érzést nyújtja.

Jellemzők:

  • Kétszer akkora tisztítóhatással rendelkezik*
  • Gyors, kiemelkedő tisztaság**
  • Több elszíneződést távolít el gyorsan**
  • Elpusztítja a kellemetlen szagot okozó baktériumok 99,99%-át***
  • Kíméletes a műfogsorhoz mindennapi használat esetén is

Hogyan kell használni a Corega Double Power műfogsortisztító tablettát?

  • Dobjon egy COREGA tablettát egy elegendő mennyiségű meleg, de nem forró vizet tartalmazó műfogsortartó dobozba vagy pohárba úgy, hogy a víz ellepje a részleges/teljes műfogsort vagy fogszabályzót. Helyezze bele a műfogsort/fogszabályzót az oldatba és áztassa 5 percig (akár egész éjszakára is az oldatban hagyhatja).
  • A legjobb eredmény érdekében a tisztítóoldat és egy puha kefe segítségével is tisztítsa meg a műfogsort/fogszabályzót.
  • Ezután folyóvíz alatt alaposan öblítse le a műfogsort/fogszabályzót. A tisztítást követően azonnal öntse ki a megmaradt oldatot.

A Corega Double Power műfogsortisztító tabletta alkalmas a teljes és a részleges műfogsorokhoz is, valamint a kivehető eszközökhöz, pl. fogvédőkhöz, éjszakai fogvédőkhöz és kivehető éjszakai fogszabályzókhoz.*****

Mindig kövesse az utasításokat. Ne helyezze a tablettát vagy annak oldatát a szájába. Ne igya meg a tisztító oldatot és ne használja szájöblítőként. A tabletta vagy oldat megfogása után ne nyúljon a szeméhez vagy a szájához.

***** Polimetil-metakriláton, rozsdamentes acélon, kobalt-króm ötvözeten és etilén/vinil kopolimeren történt vizsgálatok alapján.

Kiszerelés: 36 db.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Corega Double Power műfogsortisztító tabletta (36x)
Corega Double Power műfogsortisztító tabletta (36x)
2 969 Ft