After Bite Kids krém rovarcsípésre (20g)

After Bite Kids krém rovarcsípésre (20g)

1 529 Ft

Az After Bite Kids krém rovarcsípésre elsősegélyt nyújt rovar- és egyéb csípésekből, enyhe bőrirritációból és kiütésekből eredő kellemetlen viszketés csillapítására. Aloe verát és E vitamint tartalmaz, amelyek hidratálják a bőrt.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 1 529 Ft / db.
2 darab 1 498 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 1 453 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 572454 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 76.5 Ft/g | 2 db. vásárlása esetén 74.9 Ft/g | 3 vagy több db. vásárlása esetén 72.7 Ft/g
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 1203.9 Ft | 2 db. vásárlása esetén 1179.5 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1144.1 Ft
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az After Bite Kids krém rovarcsípésre elsősegélyt nyújt rovar- és egyéb csípésekből, enyhe bőrirritációból és kiütésekből eredő kellemetlen viszketés csillapítására. Különleges összetevői miatt a krém használata csípő érzést nem okoz és azonnal csillapítja a rovar- és egyéb csípésekből eredő viszketést és kellemetlen érzést. A kialakult duzzanatot visszahúzza. Az After Bite Kids krém aloe verát és E vitamint tartalmaz, amelyek hidratálják a bőrt.

Használata:

Kenje a krémet közvetlenül a csípésre és lágyan masszírozza a bőrbe. Ha a viszketés nem szűnik, ismételten kenje be az érintett felületet. Méhcsípés esetén a kezelés előtt távolítsa el a fullánkot. Használható felnőtteknek és 3 éven felüli gyermekeknek. 3 éven aluli gyermekek esetében forduljon orvoshoz.

Fontos figyelmeztetések:

Csak külső használatra! Vigyázzon, hogy a használat során a krém szembe ne kerüljön! Ne használja tovább a készítményt és konzultáljon orvosával, amennyiben a fájdalom nem szűnik, illetve rosszabbodik. Gyermekektől elzárva tartandó! Ha gyomorba kerül, azonnal forduljon orvoshoz! Ha szembe kerül, öblítse ki 15 percig és forduljon orvoshoz!

Gyártó: P.J Noyes Co. USA

Vonalkód (EAN):  5997880501022

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
After Bite Kids krém rovarcsípésre (20g)
After Bite Kids krém rovarcsípésre (20g)
1 529 Ft