EP Alpine SleepSoft Minigrip füldugó - 1 pár (2x)

Alpine SleepSoft Minigrip füldugó – 1 pár (2x)

7 209 Ft

Az Alpine SleepSoft Minigrip füldugó speciális akusztikus szűrői tompítják a zavaró és káros zajokat, amelyek megakadályozzák a minőségi éjszakai alvást. A horkolás és a környezeti zajok tompán hallhatóak, így a legtöbben jobban alszanak és zavartalanul tudnak pihenni.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 7 209 Ft / db.
2 darab 7 065 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 6 849 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 517200 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 3604.5 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 3532.5 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 3424.5 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 5676.4 Ft | 2 db. vásárlása esetén 5563 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 5392.9 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az Alpine SleepSoft Minigrip füldugó speciális akusztikus szűrői tompítják a zavaró és káros zajokat, amelyek megakadályozzák a minőségi éjszakai alvást. A horkolás és a környezeti zajok tompán hallhatóak, így a legtöbben jobban alszanak és zavartalanul tudnak pihenni.

Jellemzők:

  • Csillapítja a környezeti zajt és a horkolást
  • Eltávolítást segítő Minigrip
  • Nagyon kényelmes az AlpineThermoShape™ anyagnak köszönhetően
  • A csengő, a riasztó és az ébresztő hallható az AlpineAcousticFilters™ által
  • Különösen lágy szűrőkkel, kifejezetten alváshoz kifejlesztve
  • Praktikus, kompakt tároló
  • Egész éjjel viselhető
  • Alkalmas apnoé, terhesség alatti horkolás esetén
  • Nem tartalmaz szilikont
  • Többször használható

A jó éjszakai alvás megalapozza a teljesítményt és a közérzetet. Az Alpine füldugóval akkor is jól alszol, ha zavarnak a környezeti zajok.

Füldugó alváshoz és koncentrálni

Mennyi zajt csillapítanak a SleepSoft füldugók?

A SleepSoft füldugók átlagos csillapítása (SNR) 25 dB. Ez azt jelenti, hogy a zavaró környezeti zajok tompulnak, és jobban lehet koncentrálni. Elkerülhetetlen a zajok teljes kizárása, de kevésbé lesznek hallhatóak. A füldugóknak köszönhetően sokan könnyebben elalszanak és kisebb eséllyel ébrednek fel, illetve a füldugó segíti a koncentrációt a munkában.

Minigrip az eltávolításhoz

A SleepSoft füldugók egyedi minigrippel rendelkeznek. Ez a praktikus eszköz még könnyebbé teszi a füldugó eltávolítását a fülből. A minigrip kicsi, nem feltűnő és puha anyagból készült. Még az oldalukon alvók számára is kényelmes.

Horkolás

A horkolás hangereje nagyon hangos lehet, meghaladhatja a 95 dB-t is. Ez olyan hangos, mint egy popkoncert. A füldugó használata ellenére továbbra is hallani a horkolást, de nem mindegy, milyen füldugót használunk.

Szeretnéd jobban csillapítani a hangokat? Válaszd a SleepDeep füldugót, mely maximális csillapítást teszt lehetővé.

Miért nem csillapítanak maximálisan a füldugók?

A hangot kétféleképpen érzékelhetjük: a levegőn vagy a csonton keresztül vezetve. A koponyacsontunk a hangrezgéseket is elnyeli, ezt nevezzük csontvezetésnek. Ennek eredményeként a dobhártyánk is rezegni kezd és érzékeljük ezáltal a hangot vagyis hallunk. Emiatt a hangok sosem zárhatóak ki teljesen a hallójárat lezárásával.

AlpineAcousticFilters™ – Egyedülálló szűrőrendszer

A SleepSoft füldugók speciális akusztikus szűrői tompítják a zavaró és káros zajokat, amelyek megakadályozzák a minőségi éjszakai alvást. A horkolás és a környezeti zajok tompán hallhatóak, így a legtöbben jobban alszanak és zavartalanul tudnak pihenni. A speciális szűrők nem zárnak el teljesen a külvilágtól. Az ébresztő, a csengő és a riasztó, valamint a babasírás hangja továbbra is hallható. A SleepSoft füldugók ideálisak otthoni munkához, utazáskor, szállodában vagy kempingben.

AlpineThermoShape™ – Szuper puha anyag

A SleepSoft speciális formával rendelkezik, mely extra puha, rendkívül kényelmes a fülben és remekül illeszkedik. Mindez az egyedi AlpineThermoShape anyagnak köszönhető. Ez az Alpine saját innovációja. A speciális anyag felveszi a hallójárat formáját, így a füldugók tökéletesen illeszkednek. Nincs kényelmetlen, nyomó érzés. Az ATS nem tartalmaz szilikont, ezért nem okoz allergiás reakciókat.

Élettartam és tisztítás

A füldugók élettartama a használat gyakoriságától függ. A rendszeres tisztítás segít megőrizni a füldugók állapotát, így azok tovább használhatóak. Az Alpine egy praktikus, saját tervezésű tisztítószert kínál a fülzsír és a szennyeződések eltávolítására. Az Alpine Clean spray-vel gyorsan és egyszerűen tisztíthatjuk és fertőtleníthetjük a füldugókat. 75 ml-es palackban kapható. A füldugók langyos vízzel és szappannal is tisztítható.

Holland dizájn

Az Alpine hallásvédők exkluzív holland tervezésűek. Minden füldugó és szűrőrendszer Hollandiában készül.

A csomag tartalma:

  • Két univerzális hőre lágyuló hallásvédő
  • Két akusztikus lágy szűrő
  • Műanyag tároló doboz

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Alpine SleepSoft Minigrip füldugó - 1 pár (2x)
Alpine SleepSoft Minigrip füldugó - 1 pár (2x)
7 209 Ft