EP Wellmed Easy Touch GC vércukorszint- és koleszterinszintmérő készülék (1x)

Wellmed Easy Touch GC vércukorszint- és koleszterinszintmérő készülék (1x)

14 629 Ft

A Wellmed Easy Touch GC vércukorszint- és koleszterinszintmérő készülék kétfunkciós ellenőrző rendszer, tökéletesen alkalmas otthoni használatra. Ujjbegyből vett, friss kapilláris vérből mér, elektróda alapú bio szenzoros technikával működik.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 14 629 Ft / db.
2 darab 14 336 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 13 898 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 881031 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 14629 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 14336 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 13898 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 11518.9 Ft | 2 db. vásárlása esetén 11288.2 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 10943.3 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Wellmed Easy Touch GC vércukorszint- és koleszterinszintmérő készülék kétfunkciós ellenőrző rendszer, tökéletesen alkalmas könnyű kezelhetősége miatt otthoni használatra. Ujjbegyből vett, friss kapilláris vérből mér, elektróda alapú bio szenzoros technikával működik.

További jellemzők:

– A vércukorszint eredményt 10 másodperc, a koleszterinszint értéket 150 másodperc alatt kimutatja.
– A vércukormérő, koleszterin mérő készüléket a hozzá tartozó tesztcsíkkal lehet csak használni.
– Két mértékegységben (mmol/l, mg/dl) képes megadni az eredményt, nagyon könnyen kiválasztható a kívánt mértékegység. Magyarországon a mmol/l egység használatos.
– A vérminta mennyisége vércukormérés esetében 4 mikroliter, koleszterin mérés esetében 15 mikroliter.

A Wellmed Easy Touch GC vércukorszint- és koleszterinszintmérő készülék csomagjának tartalma:

  • 1 db vércukor és koleszterin mérő készülék,
  • 1 db vérvételi eszköz,
  • 25 db vérvételi lándzsa,
  • 10 db vércukor tesztcsík,
  • 2 db koleszterin tesztcsík

A magas vércukor szint következményeiről:

A magas vércukorszint, hasonlóan a magas vérnyomáshoz, általában nem okoz tüneteket. Azonban a szövődmények, melyek csak hosszú évek múlva jelentkeznek, drámaiak lehetnek. A cukorbetegség esetében elsősorban a vékony erek károsodnak, a látás, a veseműködés, a szív, az agy és a végtagok kerülnek veszélybe. A rendszeres vércukorszint mérés, akár otthoni vércukormérők segítségével a mai életmód és táplálkozási szokások mellett szinte kötelező. Az időben felismert, és még kismértékű probléma sokkal könnyebben kezelhető. Ezért fontos a rendszeres önellenőrzés, vércukormérő használata otthon is.

Kinek ajánlott a rendszeres vércukormérés?

Az inzulinra szoruló cukorbetegek számára elkerülhetetlen a napi, akár többszöri vércukormérés, a vércukormérők használata, ugyanis így ellenőrizhetik a terápia hatékonyságát, követhetik vércukor értékeikalakulását. A nem inzulinnal kezeltek is egyre többször ellenőrzik állapotukat otthon vércukormérők segítségével, ugyanis így rendszeresen, pontosan, személyükre érvényesen megismerhetik az egyes ételek vércukorszint emelő hatását, s ami különösen fontos, mindig biztonságban érezhetik magukat. A cukorbetegség kialakulására hajlamosító tényezők örökletes hajlam, elhízás, mozgáshiány fennállása esetén ajánlott a rendszeres vércukor ellenőrzés, akár otthon is vércukor mérő készülékekkel.

A gyakori vércukor mérés és megfelelő terápia segítségével a cukorbetegség szövődményeinek kockázata csökkenthető! Egy vércukor mérés alapján nem lehet betegséget megállapítani, vagy kizárni! Ezért hangsúlyozzuk a vércukormérő készülékek fontosságát minden háztartásban. A cukorbetegség megfelelő terápia nélkül olyan súlyos szövődményekkel járhat, mint a szívinfarktus, a látásromlás, a vese-elégtelenség, agyvérzés, szexuális zavarok vagy végtagvesztés.

A magas koleszterin szint következményei:

A vérben lévő koleszterinszint meghatározása igen fontos, hiszen az érelmeszesedés kialakulásában jelentős szerepet játszik a tartósan magas koleszterinszint. Többféle oka lehet a magas koleszterin kialakulásának, de leggyakoribb a helytelen táplálkozás. A magas koleszterinszint diétával csökkenthető, de bizonyos esetekben gyógyszeres segítségre is szükség van. Ezért fontos a rendszeres koleszterin mérés, többfunkciós vércukormérő, koleszterinmérő segítségével.

A magas koleszterin szint a zsíranyagcsere-zavarai közé tartozik. A magas koleszterin érték növeli a szív- és érrendszeri betegségek, a sokszor halálos szívinfarktus és agyvérzések, illetve más érrendszeri bajok kockázatát. Magyarországon a népesség 60%-ának magasabb a koleszterin szintje a normálisnál. Elengedhetetlen tehát a koleszterin rendszeres ellenőrzése, koleszterinmérő, vércukormérő használata. A magas koleszterin szint következtében lerakódások alakulnak ki az érfalakon. Szűkülnek az erek, romlik a vérkeringés, amelynek következtében a szövetek nem kapnak elég tápanyagot.A szívinfarktus, az agyi katasztrófák és a végtagtrombózisok hátterében egyaránt az érfalak romló állapota, a lerakódások, az elzáródások, az érelmeszesedés, illetve ezek kiváltó okai, a magas koleszterin szint, a magas vérnyomás áll.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Wellmed Easy Touch GC vércukorszint- és koleszterinszintmérő készülék (1x)
Wellmed Easy Touch GC vércukorszint- és koleszterinszintmérő készülék (1x)
14 629 Ft