Alpecin Tuning sampon (200ml)

Alpecin Tuning sampon (200ml)

4 059 Ft

Az Alpecin Tuning sampon segít megőrizni a haj eredeti, sötét árnyalatát, serkenti a hajhagymákat az aktiváló koffein-komplex segítségével.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 4 059 Ft / db.
2 darab 3 978 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 3 856 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 119291 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 20.3 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 19.9 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 19.3 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 3196.1 Ft | 2 db. vásárlása esetén 3132.3 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 3036.2 Ft
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az Alpecin Tuning sampon segít megőrizni a haj eredeti, sötét árnyalatát, serkenti a hajhagymákat az aktiváló koffein-komplex segítségével.

Őrizze meg haja sötét színét

Amikor az első ősz hajszálak megjelennek, sok férfi azonnal elgondolkodik azon, hogy befesteti a haját. Ezt helyettesítheti az Alpecin Tuning sampon. Ha elég korán elkezdi a használatát, az első ősz hajszálak csak később válnak észrevehetővé. Hajszíne egyszerűen és gyorsan felfrissül a mindennapos hajmosás során.

A hajszínező hatás megőrzi haja sötét színét

Az Alpecin Tuning samponban lévő hatékony színezőanyagok megőrzik haja sötét színét. Ez a színező hatás alig észrevehető, és csak a rendszeres használattal válik intenzívebbé. Ha hagyományos sampont használ, fokozatosan kimosódik a hajból.

A hajra gyakorolt hatása megelőzi az örökletes hajhullást

Az Alpecin Tuning sampon továbbá az örökletes hajhullást is megelőzi. A samponnal végzett mindennapos hajmosás közvetlenül ellátja a hajhagymákat az aktiváló összetevővel. Az Alpecinben lévő koffein már 2 perc hatásidő után jól kimutatható a hajhagymákban.

Tájékoztató élsportolóknak:

Az Alpecinben lévő koffein kimutatható a hajhagymákban.

Különleges aktív összetevők:

A koffein-komplex serkenti a hajhagymákat, meghosszabbítja a haj növekedési fázisát és megelőzi az örökletes hajhullást.

Alkalmazása:

Hagyja a fejbőrön minden nap 2–5 percig – a felviteltől a leöblítésig. Csak sötét vagy fekete hajon alkalmazza.

Összetevők:

Víz, nátrium-lauril-szulfát, nátrium-kokoamfo-acetát, PEG-3 disztearát, kokamidopropil-betain, nátrium-klorid, koffein, panthenol, fenoxietanol, kókuszglükózid, gliceril-oleát, illatanyag, foszforsav, PEG-120 metil glükóz-dioleát, Hc Blue No. 2, mentol, polikvaternium-7, nátrium-hidroxid, citromsav, niacinamid, cink PCA, limonén, nátrium-benzoát, metil-parahidroxibenzoát, propil-parahidroxibenzoát, CI 47005.

Gyártó: Dr.Kurt Wolff GMBH & CO. KG

Vonalkód (EAN):  5999880865500

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Alpecin Tuning sampon (200ml)
Alpecin Tuning sampon (200ml)
4 059 Ft