EP Ohropax Silicon Aqua füldugó - 3 pár (6x)

Ohropax Silicon Aqua füldugó – 3 pár (6x)

3 109 Ft

Az Ohropax Silicon Aqua füldugó megakadályozza a víz fülbe való behatolását úszásnál és fürdésnél. A bőrbarát szilikon minden fülbe beleillik, és szárazon tartja azt, és egyben véd a lármától és a széltől.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 3 109 Ft / db.
2 darab 3 047 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 2 954 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 128809 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 518.2 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 507.8 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 492.3 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 2448 Ft | 2 db. vásárlása esetén 2399.2 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 2326 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az Ohropax Silicon Aqua füldugó megakadályozza a víz fülbe való behatolását úszásnál és fürdésnél. Legyen szó uszodáról, tóról, folyóról vagy tengerről, az úszás nagy élvezet. Viszont akár kedvtelésből, akár versenyszerűen úszik, a fülbe jutott víz könnyen csökkentheti ezt az örömet, hiszen zavaró nyomást, megváltozott hallást okozhat. Azon túl, hogy ez nagyon kellemetlen, a fülbe jutott víz révén gyulladásnak tehetjük ki a külső hallójáratot. Ennek kiváltói azok a baktériumok, amelyek a tengerekben vagy tavakban történő úszás során a fülbe jutnak. A szűk hallójárat nedves és meleg környezete nagyon jó körülményeket biztosít a gombák és baktériumok számára, amelyek megjelenését fájdalom, viszketés jelezheti, és legrosszabb esetben középfülgyulladás is kifejlődhet. Az ilyesfajta megbetegedést komolyan kell venni, ami orvosi kezelést igényel, így legjobb megelőzni azt.

Biztos védelem:

Ahhoz, hogy a vizet a hallójárattól távol tartsuk és gondok nélkül úszhassunk, az Ohropax Silicon Aqua füldugók használatát ajánljuk. Ez a világoskék füldugó rugalmas, könnyen formázható, hatékony védelmet biztosít a zaj, a víz és a szél ellen. A bőrbarát szilikon minden fülbe beleillik, és szárazon tartja azt, és egyben véd a lármától és a széltől.

Termékinformációk:

Anyag: formázható szilikon

Szín: kék

Méret: nincs jelentősége

Tulajdonságok:

Tetszőlegesen formázható szilikon anyag. Minden fülbe beleillik anélkül, hogy nyomkodnánk.

Az Ohropax Silicon Aqua használata:

 • Az Ohropax Silicon Aqua füldugót tiszta kézzel, erős mozdulatokkal gyúrja golyóformára.
 • Ügyeljen arra, hogy ne hosszúkás alakú legyen.
 • Helyezze a füldugót a száraz és tiszta fülnyílásba. Nyomja a golyót óvatosan a fülkagylóba úgy, hogy az stabilan bent maradjon és a hallójáratot jól lezárja. Ne nyomja túl mélyre. A fülkagyló húzogatásával a hallójáratban lévő levegőt ki lehet szorítani.
 • Csak külsőleg kell elzárni a fület, nem belenyomni a hallójáratba!

Az eltávolításhoz a fülkagylót enyhén meghúzva lazítsa meg, majd ujjával óvatosan, egy darabban húzza ki a fülből. Ne használjon semmiféle segédeszközt!

Útmutató a biztonságos használathoz:

Zaj elleni védelem: zajos környezetben szünet nélkül viselhető.

Víz elleni védelem: merüléshez nem használható. Ügyeljen arra, hogy a füldugók erőteljesebb  mozdulatoknál, pl. vízbe ugráskor, gyorsúszásnál, vagy merüléskor meglazulhatnak, és így nem biztosítanak megfelelő védelmet.

 • Ha krónikus fülbetegségben szenved vagy a dobhártyája sérült, kérdezze kezelőorvosát a füldugók alkalmazásával kapcsolatban.
 • Helyezze fel a füldugót óvatosan a használati utasításban leírtak szerint. Ügyeljen a higiénikus használatra. A fülnek és a füldugónak tisztának és száraznak kell lenni. Gyermekek csak felnőtt felügyelete mellett használhatják.
 • A használatukig őrizze meg a füldugókat eredeti csomagolásukban, tárolja 30 C° alatti hőmérsékleten, naptól védett helyen.
 • A szilikonos füldugók többször felhasználhatóak. Meleg, szappanos vízzel, óvatosan tisztíthatóak. Cserélje ki, ha szemmel látható, nem lemosható szennyeződést tartalmaznak vagy hosszabb használat után elveszítették rugalmasságukat, megkeményedtek és nem szigetelnek megfelelően.
 • A füldugó hirtelen vagy gyors eltávolítása a dobhártya sérülését okozhatja.
 • Ha a füldugót a használati utasításban leírtak ellenére olyan mélyen helyezte be, hogy azt már nem lehet kézzel kihúzni, forduljon orvoshoz, hogy ő távolítsa el. Ne kísérletezzen csipesszel vagy fülpiszkálóval!
 • Figyelem! A biztonsági javaslatok be nem tartása befolyásolhatja a füldugó védő hatását.
 • A füldugót kis gyermekektől távol kell tartani.

Szabadidőben

Az Ohropax Silicon Aqua kényelmesen viselhető, így kiválóan alkalmas alvás, szórakozás, kikapcsolódás és meditáció közben. Viselése ajánlott koncentrált munka, barkácsolás és hangos zene mellett is.

Munkahelyen

 • Az Ohropax Silicon Aqua különösen alkalmas nem klasszikus zajos közegben, int pl. nagyméretű irodák, számítógép központok. (Zajszint < 75 dB(A)).
 • Anyaga miatt az Ohropax Silicon Aqua nem alkalmas piszkos, poros munkahelyeken való viselésre.
 • Ha már a fülében van, az Ohropax Silicon Aqua azonnal kifejti hatását. Nem kell erre várni, mint a habos anyagokból készült füldugók esetében.
 • A fülkagyló nem fülled be, nem alakul ki szorító, nyomó érzés, mint a tokos fülvédő esetében.
 • A beszéd és a figyelmeztető jelzések hallhatóak maradnak. A hang csak tompul, de nem kerül teljes mértékben kizárásra.

Tolerálhatóság:

Az Ohropax Silicon Aqua füldugó kimondottan kellemesen viselhető termék. Semmilyen ismert, allergiát okozó összetevőt nem tartalmaz.

A füldugók használatát meg kell szokni. Ajánlott a viselési időtartam fokozatos növelése. Ritkán előfordul, hogy használatakor saját pulzusunkat is halljuk, de ez normál esetben rövid idő után megszűnik.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Ohropax Silicon Aqua füldugó - 3 pár (6x)
Ohropax Silicon Aqua füldugó - 3 pár (6x)
3 109 Ft