Szuper ár! Ephelis Alpha gél (50g)

Ephelis Alpha gél (50g)

4 429 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 5 097 Ft
Megtakarítás: 668 Ft

Az Ephelis Alpha gél szeplő és májfolt ellen alkalmazható. Világosítja a bőrszínt, kiegyenlíti az esetleges színeltéréseket.

1 darab készleten

Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 835812 ÁFA: 27%
Egységár: 88.6 Ft/g Nettó ár: 3487.4 Ft
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az Ephelis Alpha gél szeplő és májfolt ellen alkalmazható. Világosítja a bőrszínt, kiegyenlíti az esetleges színeltéréseket.

Sokaknak gondot okoz a bőrén megjelenő barnás elszíneződés, szeplő, májfolt. A bőr színét a hámsejtek közötti pigment termelő sejtekben képződő pigment okozza.

Ha a festék eloszlása nem egyenletes, akkor helyenként kisebb nagyobb barnás foltok, szeplők, májfoltok képződnek. A bőrfesték képződését a napfény fokozza ezért napozás után a szeplők színe sötétebbé válik.

Összetevők:

Aqua, Propylene glycol, Alfa-Arbutin, Glycerin, Carbomer 940, Liquiritia radix extract, Ascorbic acid, Sodium hydroxyd, Sodium sulfit, Methylparaben, Alfa-tocopherol-acetat, 5-Chloro-2-methyl-4-isothiazolin-3-one és 2-methyl-4-isothiazolin-3-one.

Alkalmazása:

A zselét naponta egy-két alkalommal vékony rétegben kell az érintett testfelszínre kenni. A zselé kellemes, lágy állománya, kenhetősége lehetővé teszi a vékony rétegben történő egyenletes felvitelt. Néhány percen belül a zselé felszívódik és semmi nyoma nem marad a bőrön, amely alig észrevehetően feszessé válik, kisimul. A hatás eléréséhez, a foltok halványabbá válásához, eltűnéséhez általában 4-5 hetes folyamatos alkalmazás szükséges.

Az Ephelis zselé a készítményre érzékeny egyéneknél bőrpírt okozhat, ami a zselé használatának szüneteltetésével, vagy az alkalmazás ritkításával önmagától megszűnik. Amennyiben a gyulladás nem szűnik meg, vagy még erősödik, akkor a készítmény használatát meg kell szüntetni. A kezelés abbahagyása után 2-3 héttel a foltok ismét láthatóvá válhatnak. A zselé hatása csak folyamatos alkalmazással tartható fenn.

Kiszerelés: 50 g

Figyelmeztetés:

  • A készítmény a szem, a száj, és az orr nyálkahártyájára nem kerülhet, hajhoz nem érhet, mert kifehéríti.
  • Gyermekeknek a készítmény alkalmazása nem ajánlott.

Gyártó: CREMUM Kozmetikai Kft.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Ephelis Alpha gél (50g)
Ephelis Alpha gél (50g)
4 429 Ft