Ephelis Alpha gél (50g)

Ephelis Alpha gél (50g)

4 079 Ft

Az Ephelis Alpha gél szeplő és májfolt ellen alkalmazható. Világosítja a bőrszínt, kiegyenlíti az esetleges színeltéréseket.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 4 079 Ft / db.
2 darab 3 997 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 3 875 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 835812 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 81.6 Ft/g | 2 db. vásárlása esetén 79.9 Ft/g | 3 vagy több db. vásárlása esetén 77.5 Ft/g
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 3211.8 Ft | 2 db. vásárlása esetén 3147.2 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 3051.2 Ft
 • Kategóriák:
 • Kiemelt kínálatunk
  a készlet erejéig

  Termékleírás

  Az Ephelis Alpha gél szeplő és májfolt ellen alkalmazható. Világosítja a bőrszínt, kiegyenlíti az esetleges színeltéréseket.

  Sokaknak gondot okoz a bőrén megjelenő barnás elszíneződés, szeplő, májfolt. A bőr színét a hámsejtek közötti pigment termelő sejtekben képződő pigment okozza.

  Ha a festék eloszlása nem egyenletes, akkor helyenként kisebb nagyobb barnás foltok, szeplők, májfoltok képződnek. A bőrfesték képződését a napfény fokozza ezért napozás után a szeplők színe sötétebbé válik.

  Összetevők:

  Aqua, Propylene glycol, Alfa-Arbutin, Glycerin, Carbomer 940, Liquiritia radix extract, Ascorbic acid, Sodium hydroxyd, Sodium sulfit, Methylparaben, Alfa-tocopherol-acetat, 5-Chloro-2-methyl-4-isothiazolin-3-one és 2-methyl-4-isothiazolin-3-one.

  Alkalmazása:

  A zselét naponta egy-két alkalommal vékony rétegben kell az érintett testfelszínre kenni. A zselé kellemes, lágy állománya, kenhetősége lehetővé teszi a vékony rétegben történő egyenletes felvitelt. Néhány percen belül a zselé felszívódik és semmi nyoma nem marad a bőrön, amely alig észrevehetően feszessé válik, kisimul. A hatás eléréséhez, a foltok halványabbá válásához, eltűnéséhez általában 4-5 hetes folyamatos alkalmazás szükséges.

  Az Ephelis zselé a készítményre érzékeny egyéneknél bőrpírt okozhat, ami a zselé használatának szüneteltetésével, vagy az alkalmazás ritkításával önmagától megszűnik. Amennyiben a gyulladás nem szűnik meg, vagy még erősödik, akkor a készítmény használatát meg kell szüntetni. A kezelés abbahagyása után 2-3 héttel a foltok ismét láthatóvá válhatnak. A zselé hatása csak folyamatos alkalmazással tartható fenn.

  Kiszerelés: 50 g

  Figyelmeztetés:

  • A készítmény a szem, a száj, és az orr nyálkahártyájára nem kerülhet, hajhoz nem érhet, mert kifehéríti.
  • Gyermekeknek a készítmény alkalmazása nem ajánlott.

  Gyártó: CREMUM Kozmetikai Kft.

  Vélemények

  Még nincsenek értékelések.

  A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

  0
  0 Ft
  Lépj velünk kapcsolatba
  Ephelis Alpha gél (50g)
  Ephelis Alpha gél (50g)
  4 079 Ft