EP RapiChek Encode Gonorrhea + Chlamydia tesztkazetta (1x)

RapiChek Encode Gonorrhea + Chlamydia Antigén kombinált tesztkazetta (1x)

4 839 Ft

A RapiChek Encode Gonorrhea + Chlamydia Antigén kombinált tesztkazetta (orvostechnikai eszköz) a Chlamydia trachomatis és a Neisseria Gonorrhea (kankó, tripper) fertőzés egyidejű diagnosztizálására szolgál.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 4 839 Ft / db.
2 darab 4 742 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 4 597 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 165725 ÁFA: 5%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 4839 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 4742 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 4597 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 4608.7 Ft | 2 db. vásárlása esetén 4516.3 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 4378.2 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A RapiChek Encode Gonorrhea + Chlamydia Antigén kombinált tesztkazetta (orvostechnikai eszköz) a Chlamydia trachomatis és a Neisseria Gonorrhea (kankó, tripper) fertőzés egyidejű diagnosztizálására szolgál.

A Chlamydia és a Gonorrhea a leggyakoribb nemi úton terjedő betegségek közé tartoznak. Jelentős segítség a diagnózishoz, mivel a Chlamydia kezdetben gyakran tünetmentes vagy olyan enyhe tünetekkel járó fertőzés, a Gonorrhea tünetei pedig hamar enyhülhetnek, így összetéveszthető más betegséggel is.

Az EU-ban öntesztelésre szóló tanúsítvánnyal rendelkező teszt.

Eredmény 10-15 perc alatt!

Leírás:

A Chlamydia trachomatis és a Neisseria Gonorrhea (kankó, tripper) fertőzés egyidejű diagnosztizálására szolgáló kombinált antigén teszt. Az STD-tesztek különösen azok számára ajánlottak, akiknek kockázati tényezői vannak, mint például új vagy több szexuális partner, vagy szexuális úton terjedő fertőzésben szenvedő szexpartner.

Ha égő érzést érez vizelés közben vagy irritációt, viszketést esetleg váladékozást észlel, akkor előfordulhat, hogy STD-vel fertőzött. AZONBAN: sok esetben előfordulhat, hogy az STD-vel fertőzöttek hosszú ideig nem tapasztalják a tüneteket – ezért olyan fontos a tesztelés!

Ezzel a teszttel diszkréten ellenőrizheti a szexuális úton terjedő fertőzések (STI), a chlamydia és a gonorrhoea jelenlétét vagy hiányát.

Ez a könnyen használható otthoni teszt mindent tartalmaz, amire szüksége van a diagnózis felállításához, beleértve az egyértelmű utasításokat és az összes szükséges anyagot. Anélkül, hogy vissza kellene küldenie a laborba, gyors, pontos eredményeket kaphat, mindezt otthona kényelméből. A használati útmutató egyértelműen elmagyarázza a teszt használatát. magabiztosan és biztonságban érezheti magát a vásárlás során.

A készlet tartalma:

1 db. teszt

Használata:

Csepegtessen 2 csepp kivont mintát az extrakciós csőből a tesztkazetta mintaüregébe, és olvassa le az eredményt 10-15 percen belül. 15 perc elteltével ne értelmezze az eredményt.

Tárolása:

  • Kérjük, tárolja a készletet hűvös és száraz helyen, közvetlen napfénytől védve, 2-30 ℃ hőmérséklet-tartományban. A megfelelő tárolási feltételek kulcsfontosságúak a teszt integritásának és megbízhatóságának megőrzéséhez.
  • Ügyeljen arra, hogy a teszteszközt a lezárt tasakon feltüntetett lejárati idő előtt használja, mert ez biztosítja a készülék stabilitását és pontosságát.
  • Kerülje a teszteszköz lefagyását, mert az befolyásolhatja a teljesítményét.

A teszt érvényességi ideje 24 hónap.

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Vonalkód (EAN): 6974566301618

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
RapiChek Encode Gonorrhea + Chlamydia Antigén kombinált tesztkazetta (1x)
RapiChek Encode Gonorrhea + Chlamydia Antigén kombinált tesztkazetta (1x)
4 839 Ft