EP - 10% Physiomer Csecsemő orröblítő oldat (115ml)

Physiomer Csecsemő orröblítő oldat (115ml)

3 345 Ft 3 011 Ft

A Physiomer Csecsemő orröblítő oldat újszülöttek, csecsemők részére ajánlott 2 hetes kortól. Természetes-, steril-, tartósítószer mentes. Gyengéden eltávolítja a felgyülemlett váladékot, a fertőzést okozó kórokozókat és szennyező anyagokat. Megelőzés céljából is!

Gyors, diszkrét, valamint 12 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 786010 ÁFA: 27%
Egységár: 26.2 Ft/ml Nettó ár: 2370.9 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

A Physiomer Csecsemő orröblítő oldat (orvostechnikai eszköz):

  • gyengéden tisztítja a csecsemők érzékeny orrjáratait
  • eltávolítja a felgyülemlett váladékot és kórokozókat
  • kezdődő megfázás, enyhébb orrfolyás esetén megakadályozhatja a tünetek súlyosbodását és a komplikációk kialakulását
  • puha fúvóka az érzékeny babaorrhoz igazítva
  • lágy permet, hogy a csecsemők számára még tolerálhatóbb legyen az orröblítés
  • mindennapi, naponta többszöri használata is biztonságos
  • megelőzésre is alkalmas
  • gyakran közösségbe vitt csecsemőknél különösen ajánlott
  • olyan csecsemőknél is nagy biztonsággal használható, akik valamilyen okból egyáltalán nem használhatnak gyógyszereket (gyógyszerérzékenyek, gyógyszerszedők, stb.)
  • a használat gyakorisága sem korlátozott, sőt ajánlott a gyakori használat a hatékonyság fokozása érdekében. Mindezekkel együtt a gyakori, illetve hosszan tartó használat nem okoz nyálkahártya irritációt, hozzászokást, illetve függőséget.

A csecsemők különösen védtelenek, hiszen főleg orron át lélegeznek. Különösen nehéz, ha orruk eldugul vagy túl sok váladék gyülemlik fel, hiszen immunrendszerük még nem elég fejlett és még orrot fújni sem tudnak.

A csecsemő orrában a váladékpangás táplálkozási, szopási nehézséget okozhat, hiszen a csecsemő még elsősorban orrlégző. A mellről történő szopásnak elengedhetetlen feltétele a jó orrlégzés, amit akadályozhat a megduzzadt orrnyálkahártya, illetve az orrban pangó váladék. Csecsemőkorban az orrnyálkahártya hajlamos a vizenyős duzzanatra, ami a folyadék váladékpangással együtt jelentősen szűkíti az orrjáratokat. Ebben az esetben az orr leszívása után is a légzés szörcsögő hangot ad. Ebben a korban az orr fertőzése gyakran átterjed az orrmelléküregekre, a középfülre is, orrmandula-gyulladás alakulhat ki.

A Physiomer Csecsemő orröblítő oldat újszülöttek, csecsemők részére ajánlott 2 hetes kortól. Természetes-, steril-, tartósítószer mentes. Mindennapi használatra.

Bármilyen testhelyzetben alkalmazható, akár fekvő pozícióban. Gyógyulást követő használatával megelőzhetőek a fül, orr és torok további megbetegedései.

Használata: naponta 2-4 fújás orrlyukanként, megelőzés céljából is.

Összetevők:

Természetes, izotóniás, vegyszermentes tengervíz. lzotonikus sótartalma 9g/l sodium kloridnak felel meg.

A Physiomer termékek többmint 80 ásványi anyag és nyomelem teljes kombinációját tartalmazzák: kalcium, magnézium, vas, réz, mangán és cink. Az ásványi anyagok kombinációja megnyugtatja az irritált orrnyálkahártyát és helyreállítja annak normál működését.

Fontos figyelmeztetések:

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Ne használja a csomagoláson látható lejárati időn túl! Gyermekektől elzárva tartandó!

Vonalkód (EAN):  3564300031234

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Physiomer Csecsemő orröblítő oldat (115ml)
Physiomer Csecsemő orröblítő oldat (115ml)
3 345 Ft -10%
  
3 011 Ft