Eucerin Anti-Pigment színezett arckrém light SPF 30 (50ml)

Eucerin Anti-Pigment (színezett nappali arckrém light SPF 30) (50ml)

15 679 Ft

Az Eucerin Anti-Pigment színezett nappali arckrém light SPF 30 ásványi színpigmentjeinek köszönhetően elfedi a meglévő pigmentfoltokat valamint üde és ragyogó arcbőrt biztosít. Csökkenti a meglévő pigmentfoltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat. 30-as fényvédő faktorral és UVA/UVB-szűrővel védi az arcbőrt a napsugárzás káros hatásaitól.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 15 679 Ft / db.
2 darab 15 365 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 14 895 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 602424 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 313.6 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 307.3 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 297.9 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 12345.6 Ft | 2 db. vásárlása esetén 12098.4 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 11728.3 Ft
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Az Eucerin Anti-Pigment színezett nappali arckrém light SPF 30 ásványi színpigmentjeinek köszönhetően elfedi a meglévő pigmentfoltokat valamint üde és ragyogó arcbőrt biztosít. Csökkenti a meglévő pigmentfoltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat. 30-as fényvédő faktorral és UVA/UVB-szűrővel védi az arcbőrt a napsugárzás káros hatásaitól.

Azonnali fedést nyújt és csökkenti a pigmentfoltokat. Az első eredmények már két hét alatt tapasztalhatók (Rendszeres használat esetén).

Klinikailag tesztelt, hidratáló nappali arckrém UVA- és UVB-védelemmel. A thiamidol hatóanyag csökkenti a foltokat, az ásványi színpigmentek pedig természetes fedést nyújtanak a bőrnek. Minden bőrtípusra ajánlható.

Színezett nappali arckrém fényvédővel, az egyenletes bőrtónusért

A melanin egy természetes pigment, ami bőrünk színét adja. A bőrt érő napsugárzás, a hormonális hatások és az öregedés következményeként a melanintermelés megnőhet és öregségi-foltok alakulhat ki. A hiperpigmentáció sötét májfoltok (más néven öregségi foltok vagy napfoltok) formájában jelentkezik, melyek a bőr árnyalatát egyenetlenné teszik.
hiperpigmentáció

Az Eucerin Anti-Pigment színezett nappali arckrém light FF30 thiamidolt tartalmaz, egy hatékony, szabadalmaztatott összetevőt, mely a hiperpigmentáció eredendő okára hat és klinikailag bizonyított módon csökkenti a hiperpigmentációt, valamint rendszeres használat mellett megelőzi a sötét foltok újbóli kialakulását. Az első eredmények már két hét alatt tapasztalhatók és rendszeres használat esetén a javulás folyamatos.

Ez a színezett nappali arckrém széles spektrumú UVA- és UVB-szűrőkkel (FF 30) hatékony védelmet nyújt a napsugárzás ellen és csökkenti annak esélyét, hogy a napfény hatására pigmentfoltok alakuljanak ki. Az ásványi színpigmenteknek köszönhetően a light árnyalatú fedés egyenletes megjelenésűvé teszi a bőrt.

A termékek színének kifejlesztése során az Eucerin kiemelkedően fontos segítséget kapott Marianna Mukuchyan sminkmestertől. Ő alkotta meg a két árnyalatot, melyek tökéletesen harmonizálnak a természetes bőrtónusokkal, így egyenletes, természetes arcszínt biztosítanak, mely ragyogó, és úgy hat, mintha nem is lenne smink az arcon.

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások bizonyítják a jó hatékonyságot és bőrtolerabilitást.

Tulajdonságok:

  • 30-as fényvédő faktor
  • Széles spektrumú UVA- és UVB-védelem
  • Színezett fedés
  • Gyorsan beszívódik

Használata:

  • Reggelenként vigye fel alaposan megtisztított arcbőrére, nyakára és dekoltázsára
  • Gyengéden masszírozza be bőrébe
  • Ügyeljen rá, hogy ne kerüljön a szemébe
  • Naponta egyszer használja, reggel. Egy nap maximum négyszer vigyen fel az arcbőrére thiamidolt tartalmazó terméket

Összetevők:

Aqua, Alcohol Denat, CI 77891, Dibutyl Adipate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Butylene Glycol Dicaprylate-Dicaprate, C12-15 Alkyl Benzoate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Silica, Silica Dimethyl Silylate, CI 77492, Cetearyl Alcohol, Cocoglycerides, Copernicia Cerifera Cera, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Glycerin, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Tocopherol, Tapioca Starch, Carrageenan, Hydroxypropyl Methylcellulose, Xanthan Gum, Behenyl Alcohol, Stearic Acid, Myristic Acid, Arachidic Acid, Oleic Acid, Palmitic Acid, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Alumina, Trisodium EDTA, Hydroxyacetophenone, Phenoxyethanol, Parfum, CI 77491, CI 77499

Kiszerelés: 50 ml

Gyártó: Beiersdorf AG

Vonalkód (EAN): 4005800303906

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Eucerin Anti-Pigment (színezett nappali arckrém light SPF 30) (50ml)
Eucerin Anti-Pigment (színezett nappali arckrém light SPF 30) (50ml)
15 679 Ft