Tudtad-e, hogy egyes gyógynövények vírusellenes hatással rendelkezhetnek?

Sinupret promóció

A koronavírusra a Schwabe Hungary Kft.-nek, – ahogyan jelenleg senkinek a világon – nincs adekvát ellenszere! A cikkben bemutatott gyógyszerkészítmény nem hatékony koronavírus ellen.

Egyes, vírusok okozta légúti fertőzések tünetei jól gyógyíthatók gyógynövény kombinációkkal. A növényi hatóanyagok között megtalálhatók olyan vírusellenes hatású vegyületek, amelyek a megfázást, náthát vagy az influenzát okozó, bizonyos légúti vírusok ellen fejtenek ki hatást.

Miért fontos a vírusok elleni hatékonyság?

A légúti fertőzések – mint például a közönséges nátha, vagy más néven a megfázás kiváltó okai, akár 90%-ban vírusok! Zárt közösségek – mint a munkahely, iskola vagy a tömegközlekedés – kedvez a vírusoknak, így az immunrendszer folyamatos ostromnak van kitéve!

A gyógynövény kombinációk tudatos megválasztásánál lehetővé válik, hogy az egyes növényi komponensek egymás jótékony hatását fokozzák. Vírusok okozta légúti fertőzések hatékony kezelésében a legfontosabb az okot megszüntető vírusellenes, valamint a vírusok miatt meggyengült immunrendszert támogató hatások kombinálása!

A Sinupret® olyan növényi kombinációt tartalmazó gyógyszerkészítmény, ahol a tudatos termékfejlesztésben a gyógynövényekre vonatkozó tapasztalati tudást a hatásosságra és a biztonságosságra vonatkozó klinikai vizsgálatokkal igazolták. (1)

A Sinupret® gyógyszercsalád 5 gyógynövény speciális kivonatát tartalmazza, a sárga tárnics, tavaszi kankalin, vadsóska, fekete bodza és a vasfű kombinációja a légúti fertőzések tüneteinek hatékony kezelésére szolgál. (2) A kankalin és a vasfű vírusellenes hatással rendelkezik. (3) A Sinupret® termékcsalád minden korosztály számára kínál az életkornak megfelelő gyógyszerformát! (2) A készítmény biztonságos és jól tolerálható, emiatt a Sinupret® belsőleges oldatos cseppeket már csecsemőkortól lehet alkalmazni. (2) Iskolásoknak a Sinupret® bevont tabletta, míg felnőtteknek a Sinupret® Forte bevont tabletta ajánlott. A Sinupret® Forte in vitro gátolta a jelentősebb légúti vírusok, mint például a humán rhinovírus, az adenovírus, a parainfluenza, a respiratory syncytial, valamint az influenza A vírus szaporodását. (2)

A Sinupret® gyógyszerkészítmény recept nélkül kapható a gyógyszertárakban, így öngyógyításra is alkalmas! (2) Tartsd kéznél, a házipatikádban!

Vásárold meg most >> http://bit.ly/mpatika_sinupret_pr

Bővebben a Sinupret®-ről >> http://bit.ly/mpatika_sinupret_tovabbi_informaciok

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

*Figyelem! A koronavírusra a Schwabe Hungary Kft.-nek, – ahogyan jelenleg senkinek a világon – nincs adekvát ellenszere!

Irodalom:

1. Jund et al. Herbal drug BNO 1016 is safe and effective in the treatment of acute viral rhinosinusitis. Acta Oto-Laryngologica, 2015.
2. Alkalmazási előírás: Sinupret belsőleges oldatos cseppek: 2017 01.16.; Sinupret bevont tabletta 2018.08.03.; Sinupret forte bevont tabletta: 2019.10.18.
3. Scientific and Clinical Monograph for SINUPRET® www.herbalgram.org. OVERVIEW. FOR. By Heather S. Oliff, PhD and Mark Blumenthal.

S-061-sinupret-PR cikk-2020-march