EP Szuper ár! Zekron végbélkúp (10x)

Zekron végbélkúp (10x)

6 769 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 7 126 Ft
Megtakarítás: 357 Ft

A Zekron végbélkúp (orvostechnikai eszköz) végbélre gyakorolt helyi védő és síkosító hatása miatt jótékony lehet a fájdalom tüneteinek enyhítésében mind akut, mind krónikus prosztata betegségekben, valamint prosztatagyulladás esetén is.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 6 769 Ft / db.
2 darab 6 634 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 6 431 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 640818 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 676.9 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 663.4 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 643.1 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 5329.9 Ft | 2 db. vásárlása esetén 5223.6 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 5063.8 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Zekron végbélkúp (orvostechnikai eszköz) végbélre gyakorolt helyi védő és síkosító hatása miatt jótékony lehet a fájdalom tüneteinek enyhítésében mind akut, mind krónikus prosztata betegségekben, valamint prosztatagyulladás esetén is.

Leírás:

A ZEKRON végbélkúp egy orvostechnikai eszköz, amely fájdalmas urogenitális és anorektális betegségek helyi adjuváns kezelésére használható. A végbélre gyakorolt helyi védő és síkosító hatása miatt jótékony lehet a fájdalom tüneteinek enyhítésében mind akut, mind krónikus prosztata betegségekben, valamint prosztatagyulladás esetén is. Nyugtató hatása révén a készítmény alkalmas rövidtávú használatra székrekedés és aranyérpanaszok esetén.

Összetétel:

Egy 2 g tömegű végbélkúp tartalmaz:

 • laktoferrin,
 • glicerofoszfoinozitol (GPI),
 • hialuronsav.

Alkalmazás:

Naponta egy végbélkúp alkalmazása ajánlott, lehetőleg este lefekvés előtt. A végbélkúp helyes alkalmazása javasolt az optimális működése érdekében, biztosítva, hogy megfelelően, minél mélyebben kerüljön felhelyezésre a végbélben.

Kiszerelés: 10 db

Ismert mellékhatások

Nincs ismert rövid-, közép-, vagy hosszú távú mellékhatás. A ZEKRON nem befolyásolja hátrányosan az érzékszervi képességeket (figyelem szintje, vezetési vagy bizonyos tevékenységek végzésének képessége). Ha azonban olyan mellékhatások jelentkeznek, mint a túlzott irritáció, fájdalom vagy bármilyen kellemetlen érzés, amely az orvostechnikai eszköz használatával kapcsolatban jelentkezhet, azonnal hagyja abba a kezelést, és forduljon orvosához.

Figyelmeztetések és óvintézkedések

 • A kúp egyenetlen sötét színe a termék sajátossága, és nem utal a hatékonyság romlására vagy a kúp rossz tárolására;
 • Tartsa a ZEKRON-t gyermekektől elzárva;
 • A dobozon és a buborékfólián feltüntetett lejárati időn túlmenően ne használja a ZEKRON-t;
 • A ZEKRON ugyan nem steril készítmény, azonban sérült elsődleges csomagolás (buborékfólia) esetén nem ajánlott a kúpok használata;
 • Minden kúp csak egyszeri használatra szolgál, és kizárólag közvetlenül használat előtt vehető ki a csomagolásból: ne használjon olyan kúpot, amely eltört vagy ismeretlen időpontban került kivételre a buborékcsomagolásból, mert ez a termék szennyeződésének kockázatához vezethet; ne próbálja meg újra felhasználni azokat a kúpokat, amelyek az első próbálkozás után véletlenül kiszivárogtak;
 • Az ajánlott mennyiséget ne lépje túl.
 • A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Kölcsönhatás más gyógyszerekkel vagy orvostechnikai eszközökkel

A ZEKRON kúpok csökkenthetik ezek bélben maradás idejét, és ennek következtében az egyidejűleg szájon át szedett gyógyszerek felszívódását is. Ezért a gyógyszerek szájon át történő bevétele után ajánlatos legalább 2 órát várni mielőtt használná a ZEKRON-t. Mindenesetre, amennyire csak lehetséges, kerülje a ZEKRON használatát más orvostechnikai eszközök vagy gyógyszerek alkalmazása közben. Minden esetben konzultáljon orvosával, mielőtt elkezdi használni az ZEKRON-t, amennyiben bármilyen gyógyszeres kezelés alatt áll.

Ellenjavallatok és a használat korlátozásai

Ne használja 12 éves életkor alatt.

A ZEKRON használata nem javasolt bármely összetevőre kialakul ismert túlérzékenység esetén; szintén ne használja a következő esetekben:

 • akut hasi fájdalom vagy ismeretlen eredetű fájdalom;
 • hányinger vagy hányás;
 • bélelzáródás vagy bélszűkület;
 • ismeretlen eredetű végbélvérzés;
 • akut, fájdalommal és vérzéssel járó aranyeres krízis;
 • súlyos kiszáradás.

A ZEKRON terhesség vagy szoptatás alatti alkalmazására vonatkozóan nem állnak rendelkezésre adatok, ezért használat előtt konzultáljon orvosával.
Idős vagy rossz egészségi állapotú személyeknek minden esetben konzultálniuk kell orvosukkal a ZEKRON alkalmazása előtt.

Tárolási körülmények

Tárolja a kúpokat a buborékfóliában, száraz helyen, közvetlen fénytől vagy hőforrástól védve; csak közvetlenül felhasználás előtt bontsa ki a kúpokat. Tartsa az orvostechnikai eszközt 25°C alatt.

Ártalmatlanítás

A lejárt vagy leselejtezett orvostechnikai eszközöket a helyi hatóság vonatkozó hulladékgazdálkodási előírásai szerint kell ártalmatlanítani. Semmilyen körülmények között ne dobja el a természetben a terméket vagy annak csomagolását.

Gyártó: Goodwill Pharma Kft.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Zekron végbélkúp (10x)
Zekron végbélkúp (10x)
6 769 Ft