- 47% Yespharma Pajzsmirigy + Energia kapszula (60x)

Yespharma Pajzsmirigy + Energia kapszula (60x)

3 779 Ft 1 999 Ft

A Yespharma Pajzsmirigy + Energia kapszula (étrend-kiegészítő készítmény) összetevői közül a szelén hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez, míg a fáradtság ellen folytatott harcban mind ásványi anyagok, vitaminok és növényi kivonatok is részt vesznek. Közeli lejárat: 2021.04.30.

Készleten

9 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás PostaPont-ra, 12 990 Ft-tól házhoz is! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

A Yespharma Pajzsmirigy + Energia kapszula (étrend-kiegészítő készítmény) összetevői közül a szelén hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez, míg a fáradtság ellen folytatott harcban mind ásványi anyagok, mint a magnézium és a vas, mind vitamin, mint a B3-vitamin, mindezek mellett pedig növényi kivonatok, mint a mate és a ginzeng is részt vesznek.

Magnézium:

A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban és hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.

B3-vitamin:

A B3-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban és hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.

Vas:

A vas hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban és hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához.

Szelén:

A szelén hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez és a haj normál állapotának fenntartásához

Ginzeng kivonat:

A ginzeng szerepet játszik a fáradtság elleni küzdelemben. Hozzájárul a normál fizikai és szellemi erőnlét megőrzéséhez. Hozzájárul a normál koncentráció megőrzéséhez és a memória fenntartásához.

Sáfrány kivonat:

A sáfrány hozzájárul a lelki egyensúly és a jó közérzet fenntartásához. Hozzájárul a normál relaxációhoz

Mate kivonat:

A mate kivonat hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. Szerepe van a szervezet normál energiaszintjének fenntartásában

Mely összetevő járul hozzá a normál pajzsmirigyműködéshez?

A Pajzsmirigy + Energia szeléntartalmával hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez. A készítményben szelénes élesztőpor található, a szelént organikus formában tartalmazza.

Mely összetevők segítenek a fáradtság csökkentésében?

A Pajzsmirigy + Energia összetevői közül a magnézium, a B3-vitamin és a vas részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban. Mate és ginzeng tartalma a fáradtság csökkentésében játszik szerepet.

Mely összetevő támogatják a lelki-egyensúly fenntartását?

A Pajzsmirigy + Energia kapszula sáfrány tartalma hozzájárul hozzájárul a lelki egyensúly és a jó közérzet fenntartásához, illetve a normál relaxációhoz.

Mely összetevő járul hozzá a memória és a koncentráció fenntartásához?

A Pajzsmirigy + Energia kapszulában lévő ginzeng hozzájárul a normál fizikai és szellemi erőnlét megőrzéséhez, valamint a normál koncentráció megőrzéséhez és a memória fenntartásához.

Tartalmaz-e jódot a Pajzsmirigy + Energia kapszula?

A Pajzsmirigy + Energia kapszula hozzáadott jódvegyületet nem tartalmaz.

Hogyan adagoljam a Pajzsmirigy + Energia kapszulát?

Naponta 1×2 kapszula fogyasztása javasolt reggeli étkezés után, szétrágás nélkül, bő folyadékkal.

Mit jelent a kúraszerű alkalmazás?

A kapszulák kúraszerű alkalmazása 3 hónapnyi időtartamot foglal magában. A kúra igény szerint folytatható, megismételhető.

Milyen hosszú szünetet érdemes tartani a Pajzsmirigy + Energia kúrában a ginzeng adaptogén hatása miatt?

A Pajzsmirigy + Energia kapszulát érdemes kúraszerűen, 3 hónapon keresztül alkalmazni. A ginzeng adaptogén hatása miatt 6 hét után rövid, 1 hetes szünetet lehet beiktatni, majd folytatni a termék alkalmazását.

Szedhetem-e együtt és ha igen, hogyan a Pajzsmirigy + Energia kapszulát a Pajzsmirigy + Haj kapszulával?

Igen. Pajzsmirigy + Energia és a Pajzsmirigy + Haj kapszulák együtt is szedhetők. Együtt szedve a Pajzsmirigy + Energia kapszula ajánlott napi adagját (1×2 kapszula) a reggeli étkezés után, míg a Pajzsmirigy + Haj kapszula ajánlott napi adagját (1×2 kapszula) a déli étkezés után javasolt fogyasztani, szétrágás nélkül, bő folyadékkal.

Szedhetem-e együtt és ha igen, hogyan a Pajzsmirigy + Energia kapszulát a Pajzsmirigy + Slim kapszulával?

Igen. A Pajzsmirigy + Energia és a Pajzsmirigy + Slim kapszulák együtt is szedhetők. Együtt szedve a Pajzsmirigy + Slim kapszula ajánlott napi adagját (1×2 kapszula) a reggeli étkezés után, míg a Pajzsmirigy + Energia kapszula ajánlott napi adagját (1×2 kapszula) a délelőtt folyamán javasolt fogyasztani, szétrágás nélkül, bő folyadékkal.

Hatóanyag-tartalom:

Napi bevitel (2 kapszula) hatóanyagtartalma    NRV*%
Magnézium 100 mg 100%
B3-vitamin  16 mg 100%
 Vas  14 mg 100%
Szelén 100 µg 181,8%
Mate kivonat (ebből koffein 50 mg) 250 mg **
Ginzeng kivonat (ebből ginzenozid 8 mg) 80 mg **
Sáfrány kivonat 5 mg **

 *NRV%= a hatóanyag mennyisége a felnőtt beviteli referenciaérték százalékában.
**az ajánlott napi mennyiség nincs meghatározva

Adagolás:

A reggeli étkezés után vegyél be 2 darab Yespharma Pajzsmirigy + Energia kapszulát. A kapszulákat szétrágás nélkül, bő folyadékkal javasolt bevenni. Az ajánlott kúrát 3 hónap után, igény szerint megismételheted. A Yespharma Pajzsmirigy + Energia kapszula ginzeng tartalmának adaptogén hatása miatt, 6 hét folyamatos szedés után egy rövid, egy hetes szünetet érdemes beiktatni. Ezt követően a kúra tovább folytatható.

Kiszerelés: 60 db.

Fontos figyelmeztetések:

– Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!
– Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
– Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
– Gyermekek elől elzárva tartandó!
– Szobahőmérsékleten, száraz helyen, fénytől védve tárolandó!
– Fogyasztása gyermekeknek és 18 éven aluliaknak, terheseknek és szoptató anyáknak, vérzési rendellenesség illetve magas vérnyomás esetén nem javasolt!
– Befolyással lehet a vércukorszintre!
– Adaptogén hatás miatt szedése 6 hétnél tovább nem javasolt!
– A tartrazin színezék a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat!
– Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

Gyártó: Well Pharma Kft.

Vonalkód (EAN): 5999885407224

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Yespharma Pajzsmirigy + Energia kapszula (60x)
Yespharma Pajzsmirigy + Energia kapszula (60x)
3 779 Ft -47%
  
1 999 Ft