EP Wesail Covid-19 antigén gyorsteszt - orrteszt (1x)

Wesail Covid-19 antigén gyorsteszt – orrteszt (1x)

1 799 Ft

A Wesail Covid-19 antigén gyorsteszt otthoni felhasználásra készült. A tesztelés nem igényel szaktudást. 15 perc alatt bárki kényelmesen letesztelheti magát otthon, orrlyukból vett mintából. A teszt a SARS-CoV-2 vírus jelenlétét, antigénjét mutatja ki a koronavírus-fertőzés korai szakaszában, közvetlenül az első tünetek megjelenése után.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 1 799 Ft / db.
2 darab 1 763 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 1 709 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 195178 ÁFA: 5%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 1799 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 1763 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1709 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 1713.4 Ft | 2 db. vásárlása esetén 1679.1 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1627.7 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Wesail Covid-19 antigén gyorsteszt otthoni felhasználásra készült. A tesztelés nem igényel szaktudást. 15 perc alatt bárki kényelmesen letesztelheti magát otthon, orrlyukból vett mintából. A teszt a SARS-CoV-2 vírus jelenlétét, antigénjét mutatja ki a koronavírus-fertőzés korai szakaszában, közvetlenül az első tünetek megjelenése után.

A teszt azt fogja megerősíteni, hogy a páciens a teszt időpontjában vírusfertőzött-e, vagyis terjesztheti-e a fertőzést; nem pedig azt, hogy átesett-e a fertőzésen. Pozitív eredmény esetén az illető aktív fertőző. A doboz egy teljes, komplett tesztkészletet tartalmaz.

A WESAIL COVID-19 antigén gyors öntesztjét bárki önállóan, orvosi felügyelet és / vagy egészségügyi szakember közreműködése nélkül, otthon, saját maga kényelmesen megcsinálhatja, hiszen a mintát maguk a páciensek veszik le orrlyukból, 2-3 cm mélyről steril tamponpálcával. A 18 év alattiak a mintavételt és a vizsgálatot kizárólag szüleik vagy gondviselőjük jelenlétében végezhetik el.

A teszt kvalitatív – igen vagy nem – választ ad arra a kérdésre, hogy az illető akkor éppen fertőzött-e vagy sem. Ezt jó tudni, mielőtt az ember hivatalos, de gyakran igen drága COVID-19 negatív tesztigazolásért fordulna egy tesztközponthoz.

A WESAIL COVID-19 antigén önteszt a SARS-CoV-2 nukleokapszid fehérje – vírus antigén – kimutatására szolgál azoknál a személyeknél, akiknél a tünetek megjelenését követő első hét napon belül felmerül a COVID-19 gyanúja.

Általános információk az antigén gyorsteszt működési elvének megértéséhez

Az antigénteszt a PCR-teszten kívül az egyetlen, hatóságilag elfogadott tesztelési módszer. Olyan esetekben célszerű alkalmazni, amikor a beteg tüneteket mutat és / vagy nagy a fertőzöttség kockázata. Némileg hasonlít a PCR tesztekre, hiszen az antigénteszt közvetlenül a vírus jelenlétét mutatja ki. Vagyis a teszt észleli a SARS-CoV-2 vírusra kifejezetten jellemző fehérjét, amit az immunrendszer is felismer, és amelyek kiváltják annak reakcióját, az immunválaszt. Az antigéntesztek innen kapták a nevüket is, hiszen a vírus egy fehérjéjét – antigénjét – mutatják ki.

FONTOS!

A SARS-CoV-2 vírus antigénje a legtöbb esetben a tünetek megjelenését követő 5. napban van jelen kimutatható mértékben a fertőzött személyben, ezért az antigén gyorsteszt ebben az időintervallumban szolgáltatja a legmegbízhatóbb eredményeket.

Legfontosabb előnyei:

 • sokkal olcsóbb, mint a PCR teszt,
 • a tesztet bárki önállóan elvégezheti egészségügyi szakember közreműködése nélkül,
 • kényelmes és kíméletes mintavételi eljárás, hiszen a mintát orrlyukból kell venni,
 • mivel a teszttel mindenki saját magát letesztelheti, ezért nem kell hozzá üzemorvost, háziorvost, gyógyszerészt vagy más egészségügyi szakembert bevonni, megifzetni,
 • bárki, bárhol felhasználhatja, akár otthon a nappaliban is,
 • a teszthez nincs szükség semmilyen berendezésre, sem további eszközökre,
 • az eredmény már 15 perc után leolvasható.

Termékinformációk:

 • Otthoni használatra engedélyezett koronavírus-antigént kimutató gyorsteszt,
 • Egészségügyi személyzet nélkül is alkalmazható,
 • Használata egyszerű és biztonságos,
 •  A termék otthoni felhasználásra, önellenőrzési célra készült.

A csomag tartalma:

 • 1 db tesztkazetta: minden kazetta szárítószerrel, külön fóliatasakban
 • 1 db pufferoldat keverőtégelyben
 • 1 db mintagyűjtő tamponpálca
 • 1 db cseppentőhegy védősapkával
 • 1 db hulladékgyűjtő tasak
 • Használati utasítás
 • Rövidített útmutató

A vizsgálat menete:

1, A termék dobozának felnyitása előtt alaposan mosson kezet szappanos vízben vagy használjon kézfertőtlenítőt. Tegye szabaddá és fertőtlenítse az asztallapot is, ahova a teszt tartozékait helyezni fogja.

2, Vegye ki a dobozból, és tegye maga elé a doboz tartalmát, majd figyelmesen olvassa el a Használati utasítást és a Gyors használati útmutatót. Miután mindent megértett, csak utána fogjon hozzá a teszteléshez.

3, Bontsa ki a tesztkazettát, és helyezze azt a megtisztított, lefertőtlenített, vízszintes felületre.

4, Vegye ki a zacskójából a pufferoldatot is tartalmazó keverőtégelyt. Szúrja át a zárófóliát a védősapkás cseppentőhegy hegyes végével. Ezután helyezze azt a munkafelületre védősapkával lefelé. Ügyeljen arra, hogy ne érintse meg a cseppentő hegyes végét.

5, Most vegye ki a steril csomagolásából a mintagyűjtő tamponpálcát, és dugja óvatosan az egyik orrlyukába mintegy 2-3 cm mélyre, majd dörzsölje a tampont az orrjárat falához kb. ötször. Ha megvan, akkor húzza ki, majd óvatosan dugja be a tampont a másik orrlyukába is, és ismételje meg az eljárást úgy, hogy megfelelő mennyiségű sejtes elem kerüljön a tamponra.

wesail-covid-19-antigen-gyorsteszt-orrteszt-1x_kep_1

6, Ha kész, mártsa a tampont a keverőtégelyben található pufferoldatba, és kb. ötször forgassa meg a benne levő folyadékban.

7, Úgy húzza ki onnan a pálcát, hogy közben folyamatosan szorítja rá a csövet. Győződjön meg róla, hogy a tamponból az összes folyadék kipréselődött. A pálcára ezután már nem lesz szükség, tegye vissza a csomagolásába.

8, Fogja a védősapkás cseppentőhegyet és a hegyes végével a cső belseje felé, kupakjával felfelé zárja le vele a tégelyt. Keverje össze a csőben lévő mintát úgy, hogy tízszer óvatosan megrázza, majd hagyja állni 1 percig.

9, Ezután vegye le a keverőtégelyről a védősapkát. A csövet fejjel lefelé tartva kissé nyomja össze, és eressze a minta első 2 cseppjét a védősapkába.

10, Ezután a keverőcsövet továbbra is függőlegesen tartva csepegtessen 3 csepp mintát a tesztkazetta kisebbik nyílásába. Továbbiakban a védősapkára és a keverőtégelyre már nem lesz szükség.

wesail-covid-19-antigen-gyorsteszt-orrteszt-1x_kep_2

11, 15 perc elteltével azonnal olvassa le a teszt eredményét, mivel az eredmények újabb 15 perc elteltével már érvénytelennek minősülnek. Ha az eredményt meg akarja őrizni, akkor fényképezze le.

12, Végül a teszt elhasznált komponenseit tegye a mellékelt hulladéktároló, húzózáras tasakba. A tartozékok csomagolását pedig tegye vissza a dobozba, majd dobja ki azokat.

13. A munkafelületet a teszt elvégzése után szintén fertőtlenítse le, majd újra mosson kezet szappanos vízben vagy használjon kézfertőtlenítőt.

Eredmények értelmezése:

Pozitív eredmény esetén két csík jelenik meg, egy kontrollvonal (C) és egy tesztvonal (T). A tesztvonal adott esetben halványabb is lehet.

Tennivalók: az érintett elkülönítése, ha lehetséges, az eredmények más módszerrel való megerősítése.

Negatív eredmény esetén csupán egy kontrollvonal (C) jelenik meg a teszten.

Tennivalók: ha a tünetek indokolják, eredmény megerősítése más módszerrel.

Érvénytelen eredmény esetében egyetlen csík sem jelenik meg a teszten, vagy pedig csak a tesztcsík (T) látható. Okai lehetnek az elégtelen mennyiségű minta, illetve a teszteljárás nem megfelelő kivitelezése. Ebben az esetben a tesztet meg kell ismételni.

A teszt tárolása:

A zárt teszt 2 – 30 °C között, száraz, közvetlen napfénytől védett helyen tárolandó. Felbontása után egy órán belül felhasználandó. Lejárati dátum a csomagoláson megtalálható.

Figyelmeztetés:

Az antigén-gyorsteszt tájékoztató jellegű információval szolgál az esetleges fertőzöttségről. Alkalmazása nem képezheti a COVID-19 diagnózisának vagy kizárásának egyedüli alapját. Amennyiben a kontaktkutatás eredményeiből következően vagy a meglévő tünetek alapján fennáll a fertőzöttség gyanúja, a gyorsteszt eredményét más diagnosztikai módszerrel, például molekuláris teszt (PCR) elvégzésével meg kell erősíteni.

Vonalkód (EAN): 6973841000147

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Wesail Covid-19 antigén gyorsteszt - orrteszt (1x)
Wesail Covid-19 antigén gyorsteszt - orrteszt (1x)
1 799 Ft