EP Szuper ár! Vizik Nedvesítő szemcsepp (10ml)

Vizik Nedvesítő szemcsepp (10ml)

3 159 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 3 515 Ft
Megtakarítás: 356 Ft

A Vizik Nedvesítő szemcsepp (orvostechnikai eszköz) a száraz szem nedvesítésének fokozására, ápolására, a szemszárazság enyhítésére alkalmas. Kontaktlencsét viselők számára is javasolt. Tartósítószer-mentes.

2 darab készleten

Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 842738 ÁFA: 27%
Egységár: 315.9 Ft/ml Nettó ár: 2487.4 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Vizik Nedvesítő szemcsepp (orvostechnikai eszköz) a száraz szem nedvesítésének fokozására, ápolására, a szemszárazság enyhítésére alkalmas. Nátrium-hialuronáttal 0,015 % és karbomerrel. Kontaktlencsét viselők számára is javasolt. Tartósítószer-mentes. Csak külsőleges alkalmazásra!

A Vizik Nedvesítő szemcsepp egy steril, tartósítószer-mentes, viszkoelasztikus és átlátszó védőfilmet képez a szaruhártyán. Ezt főleg a nátrium-hialuronát, a hialuronsav nátriumsója biztosítja, mely különleges fizikai tulajdonsága miatt egy egyenletes, stabil és különösen hosszantartóan tapadó védőfilmet képez a szaruhártyán, anélkül hogy a vizuális teljesítményt befolyásolná. A szaru és kötőhártyán lévő sikosító- és védőfilm-képződés támogatására a termék karbomert is tartalmaz. A hialuronsavval együtt ez ideálisan kompenzálja a hiányzó könnyfolyadékot. Ezáltal hosszantartó enyhülést eredményez olyan panaszok esetén, mint

 • mechanikai igénybevétel, pl.: kemény vagy puha kontaktlencsék hordása vagy a szemen történő diagnosztikai beavatkozások,
 • környezeti stressz, pl.: légkondicionáló, szél, hideg, szárazság vagy légszennyezés, pl.: cigarettafüst által, vagy
 • igénybevett szem, pl.: számítógép képernyője, mikroszkóp előtti munkavégzés, valamint hosszú autóút.

A tartósítószer-mentessége miatt a Vizik Nedvesítő szemcsepp hosszútávú alkalmazás esetén is nagyon jól tolerálható és kontaktlencsét viselők számára is javasolt. A kontaktlencséket nem kell kivenni a Vizik Nedvesítő szemcsepp használata előtt.

Alkalmazás:

A flakon kinyitásához teljesen távolítsa el a biztonsági gyűrűt az előregyártott fül meghúzásával (1). Ezután felfelé húzva emelje le a kupakot (2). Döntse kissé hátra a fejét, nézzen fel, és óvatosan húzza el az alsó szemhéjat a szemétől. Tartsa a flakont úgy, hogy a cseppentő nyílás lefelé nézzen, és cseppentsen a kötőhártyazsákba a tartály erős, hosszas nyomásával 1 cseppet naponta 3 – 5 alkalommal (3 + 4). Lassan csukja be a szemét, hogy a folyadék egyenletesen eloszoljon a szem felszínén. Az alkalmazás során a cseppentő nyílása ne érjen a szeméhez, és a kezével se érintse azt. Az esetleges cseppeket, amelyek még mindig a cseppentő nyílásnál vannak, a flakon aljának enyhe megkocogtatásával kell eltávolítani. Ezután tegye vissza a kupakot a flakonra enyhe nyomással (5). Ha a panaszai súlyosbodnak, vagy nem tapasztal javulást, forduljon szemész szakorvoshoz.

vizik-nedvesito-szemcsepp-10ml_alkalmazas

A flakon speciális, steril légszűrő rendszere miatt szükséges, hogy minden használat után néhány másodperc elteljen a flakont érintő nyomás nélkül, hogy ismét elegendő levegő áramolhasson be. E várakozási idő nélkül a további használat csak nehezen lehetséges. Továbbá fizikai okokból egy kicsit nagyobb nyomás kifejtése szükséges cseppentéskor, amikor a flakon kezd már kiürülni.

Összetétel:

1 ml tartalma: nátrium-hialuronát 0,015 %, karbomer 981, glicerin, injekcióhoz való víz.

Óvintézkedések és figyelmeztetések:

 • Ne használja, ha a flakon vagy a tömítőgyűrű sérült.
 • Ne érintse meg a szemet a flakon cseppentő nyílásával.
 • Ne használja, ha túlérzékeny a Vizik Nedvesítő szemcsepp bármely összetevőjére.
 • Ha más szemcseppet / kenőcsöt is használ, akkor 15 perc különbséggel kell használni. A Vizik Nedvesítő szemcseppet mindig utoljára kell használni.
 • Ne használja fertőzött vagy sérült szemen.
 • A látásélesség használat után átmenetileg csökkenhet; ebben az esetben ne vezessen gépjárművet, és ne kezeljen gépeket, várja meg, amíg a normál látásélesség helyreáll.
 • Ne használja a Vizik Nedvesítő szemcseppet a lejárati idő után. Ez dombornyomással van jelölve a címkén és a dobozon.
 • A flakon első felnyitása után ne használja a terméket 12 hónapnál tovább.
 • A cseppentőbetét speciális, innovatív steril szűrőrendszere miatt az oldat teljes mennyisége nem nyerhető ki a flakonból.

Kiszerelés: 10 ml

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Vonalkód (EAN): 4016369625682

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Vizik Nedvesítő szemcsepp (10ml)
Vizik Nedvesítő szemcsepp (10ml)
3 159 Ft