EP Vizik Allergia szemcsepp (10ml)

Vizik Allergia szemcsepp (10ml)

3 779 Ft

A Vizik Allergia szemcsepp (orvostechnikai eszköz) nedvesíti a viszkető, kipirosodott szemet, és ezáltal hatékony védőkomplexumot képez az olyan káros behatások ellen, mint pl.: az allergének.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 3 779 Ft / db.
2 darab 3 703 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 3 590 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 471582 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 377.9 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 370.3 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 359 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 2975.6 Ft | 2 db. vásárlása esetén 2915.7 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 2826.8 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Vizik Allergia szemcsepp (orvostechnikai eszköz) természetes és klinikailag vizsgált összetevőket tartalmaz, melyek hatékonysága tudományosan igazolt. A szemcsepp nátrium-hialuronátot tartalmaz, ami a hialuronsav nátriumsója, mely különleges fizikai tulajdonsága miatt egy egyenletes, stabil és különösen hosszantartóan tapadó védőfilmet képez a szaruhártyán, anélkül hogy a vizuális teljesítményt befolyásolná. Ectoint is tartalmaz, ami egy természetes sejtvédő molekula irritációcsökkentő és membránstabilizáló tulajdonságokkal, mely megköti a nedvességet, valamint stabilizálja a könnyfilm lipidrétegét.

Az izotóniás szemcsepp nedvesíti a viszkető, kipirosodott szemet, és ezáltal hatékony védőkomplexumot képez az olyan káros behatások ellen, mint pl.: az allergének.

A nátrium-hialuronát (könnyfilm stabilizáló) és ectoin (hidratáló, nyugtató) kombinációja véd a környezeti levegőből származó allergének ellen, hidratálja a szem felszínét és síkossá teszi azt. Ennek eredményeként hosszantartó enyhülést nyújt, és támogatja az irritált és érzékeny kötőhártya regenerációs folyamatát az alábbiakkal kapcsolatos panaszok esetén:

 • allergének (pl.: pollen, por vagy állati szőr), csökkenti az általuk kiváltott szemirritációt,
 • környezeti stressz, pl.: légkondicionáló, szél, hideg, szárazság vagy légszennyezés, pl.: cigarettafüst által,
 • mechanikai igénybevétel, pl.: kemény vagy puha kontaktlencsék viselése vagy a szemen történő diagnosztikai beavatkozások,
 • igénybevett szem, pl.: számítógép képernyője, mikroszkóp előtti munkavégzés, valamint hosszú autóút.

A tartósítószer-mentessége miatt a Vizik Allergia szemcsepp hosszútávú alkalmazás esetén is nagyon jól tolerálható.

Összetétel:

1 ml tartalma: nátrium-hialuronát 0,15 %, ectoin 2 %, nátrium-klorid, nátrium-citrát, citromsav, injekcióhoz való víz.

Alkalmazás:

A flakon kinyitásához teljesen távolítsa el a biztonsági gyűrűt az előregyártott fül meghúzásával. Ezután felfelé húzva emelje le a kupakot. Döntse kissé hátra a fejét, nézzen fel, és óvatosan húzza el az alsó szemhéjat a szemétől. Tartsa a flakont úgy, hogy a cseppentő nyílás lefelé nézzen, és cseppentsen a kötőhártyazsákba a tartály erős, hosszas nyomásával 1 cseppet naponta 3 – 5 alkalommal. Lassan csukja be a szemét, hogy a folyadék egyenletesen eloszoljon a szem felszínén. Az alkalmazás során a cseppentő nyílása ne érjen a szeméhez, és a kezével se érintse azt. Az esetleges cseppeket, amelyek még mindig a cseppentő nyílásnál vannak, a flakon aljának enyhe megkocogtatásával kell eltávolítani. Ezután tegye vissza a kupakot a flakonra enyhe nyomással. Ha a panaszai súlyosbodnak, vagy nem tapasztal javulást, forduljon szemész szakorvoshoz.

A flakon speciális, steril légszűrő rendszere miatt szükséges, hogy minden használat után néhány másodperc elteljen a flakont érintő nyomás nélkül, hogy ismét elegendő levegő áramolhasson be. E várakozási idő nélkül a további használat csak nehezen lehetséges. Továbbá fizikai okokból egy kicsit nagyobb nyomás kifejtése szükséges cseppentéskor, amikor a flakon már kezd kiürülni.

Fontos figyelmeztetések:

 • Ne használja, ha a flakon vagy a tömítőgyűrű sérült.
 • Ne érintse meg a szemet a flakon cseppentő nyílásával.
 • Ne használja, ha túlérzékeny a Vizik Allergia szemcsepp bármely összetevőjére.
 • Nagyon ritka esetekben a szemcsepp használata irritációt okozhat a nagyon érzékeny szemnél.
 • Ha kontaktlencsét visel, használat előtt el kell távolítania, és használat után legalább 15 percig nem szabad visszatenni.
 • Ha más szemcseppet / kenőcsöt is használ, akkor 15 perc különbséggel kell használni. A Vizik Allergia szemcseppet mindig utoljára kell használni.
 • Ne használja fertőzött vagy sérült szemen.
 • A látásélesség használat után átmenetileg csökkenhet; ebben az esetben ne vezessen gépjárművet, és ne kezeljen gépeket, várja meg, amíg a normál látásélesség helyreáll.
 • Ne használja a Vizik Allergia szemcseppet a lejárati idő után. Ez dombornyomással van jelölve a címkén és a dobozon.
 • A flakon első felnyitása után ne használja a terméket 12 hónapnál tovább.
 • A cseppentőbetét speciális, innovatív steril szűrőrendszere miatt az oldat teljes mennyisége nem nyerhető ki a flakonból.
 • Gyermekek elől elzárva tartandó.
 • A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Kiszerelés: 10 ml

Vonalkód (EAN): 4016369621127

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Vizik Allergia szemcsepp (10ml)
Vizik Allergia szemcsepp (10ml)
3 779 Ft