Vitis Whitening fogkrém (100ml)

Vitis Whitening fogkrém (100ml)

3 569 Ft

A Vitis Whitening fogkrém már 10 napos használat után láthatóan fehérebbé teszi a fogakat, miközben védi és erősíti a fogzománcot. Rendszeres használatával csökkenthető a fognyaki érzékenység, megelőzhető a fogszuvasodás és láthatóan fehérebbé tehető a fogzománc.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 3 569 Ft / db.
2 darab 3 498 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 3 391 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 126992 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 35.7 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 35 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 33.9 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 2810.2 Ft | 2 db. vásárlása esetén 2754.3 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 2670.1 Ft
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Vitis Whitening fogkrém már 10 napos használat után* láthatóan fehérebbé teszi a fogakat, miközben védi és erősíti a fogzománcot. Rendszeres használatával csökkenthető a fognyaki érzékenység, megelőzhető a fogszuvasodás és láthatóan fehérebbé tehető a fogzománc.

*Fogorvosok által kontrollált klinikai tanulmány.

A Vitis Whitening termékcsalád használatával a fogak hatékonyan, ám kíméletesen fehéríthetők.

A Vitis Whitening fogkrém 5 területen együttesen fejti ki hatását:

  • Eltávolítja és megelőzi az elszíneződéseket: Polyvinylpyrrodlidone (PVP) tartalmának köszönhetően a zománc felületéről eltávolíthatók az elszíneződések és megakadályozható azok újraképződése.
  • Megelőzi a fogkőképződést: Háromszoros foszfát tartalma (Tetrapotassium pyrophosphate, Sodium tripolyphosphate, Sodium hexametaphosphate) eltávolítja a fogfelszínre tapadt plakkot, meggátolja annak kikristályosodását, a fogkő kialakulását.
  • Polírozóhatás: A fogkrémben található perlit károsítás nélkül polírozza a fogzománcot, simább és fényesebb felületet biztosít és visszaadja a fog természetes fényét.
  • Erősíti a fogzománcot: Fluoridtartalma erősíti a fogzománcot, segít megelőzni a fogszuvasodás kialakulását.
  • Fehérítő hatás: A hidroxiapatit nanorészecskék feltöltik a szabálytalan fogfelszínt, javítják a fogzománc felületét, védőréteggel zárják le a dentincsatornákat, megelőzve és csökkentve a fogérzékenységet  (“Nanorepair Technológia”).

Alkoholmentes termék, abráziós (RDA) érték: 48.

Összetevők:

Aqua, Glycerin, Sorbitol, Silica, PVP, Titanium Dioxide, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Sodium Monofluorophosphate, Perlite, Xanthan Gum, Xylitol, Pentasodium Triphosphate, Sodium Hexametaphosphate, Tetrapotassium Pyrophosphate, Hydroxyapatite (nano), Sodium Saccharin, Menthone Glycerin Acetal, Potassium Chloride, Sodium Methylparaben, Potassium Acesulfame.

Használata:

Használja naponta háromszor, étkezések után az optimális szájhigiénia és a fogak természetes fehérségének fenntartása érdekében.

Kiszerelés: 100 ml

Gyártó: Dentaid Benelux B.V.

Vonalkód (EAN):  8427426021754

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Vitis Whitening fogkrém (100ml)
Vitis Whitening fogkrém (100ml)
3 569 Ft