EP Vitamin Station Menopauza gyorsteszt (2x)

Vitamin Station Menopauza gyorsteszt (2x)

3 779 Ft

A Vitamin Station Menopauza gyorsteszt egy önellenőrzésre szolgáló eszköz a vizeletben található tüszőérlelő hormon kimutatására.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 3 779 Ft / db.
2 darab 3 703 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 3 590 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 373140 ÁFA: 5%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 1889.5 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 1851.5 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1795 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 3599.1 Ft | 2 db. vásárlása esetén 3526.7 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 3419.1 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Vitamin Station Menopauza gyorsteszt egy önellenőrzésre szolgáló eszköz a vizeletben található tüszőérlelő hormon kimutatására.

 • Otthon, diszkréten elvégezhető.
 • Megbízható eredmény 10 perc alatt.

Összefoglaló és magyarázat:

A menopauzát az okozza, hogy a női szervezetben megváltozik a hormonális egyensúly. Ez a változás általában 45 éves kor körül kezdődik. A valódi jelek viszont csak 55 éves kor körül jelentkeznek. A menstruációs ciklus hosszának rendszertelensége a kezdődő menopauza (perimenopauza) korai jele. A tüszőérlelő hormon (FSH) mennyisége a menopauza ideje alatt nő. A Menopauza teszt akkor tudja kimutatni az FSH jelenlétét a vizeletben, ha a koncentrációja 25 mIU/ml vagy magasabb.

A csomag tartalma:

A csomagban két Menopauza teszt és egy használati utasítás található. Mindkét teszt egy lezárt alumínium tasakban van, amiben még egy páraelszívó párna található. Az eszközt felhasználásig a lezárt tasakban kell tartani. Ne használja fel a páraelszívó párnát.

Használata:

 1. Tépje fel a védőcsomagolást a perforált résznél, és vegye ki a Menopauza teszt tesztkazettáját. A páraelszívó párnát dobja ki.
 2. Vegye le a Menopauza teszt kupakját. Tartsa a Menopauza tesztet úgy, hogy az eredményablak ne Ön felé nézzen, a nedvszívó vég pedig nézzen lefelé.
 3. Tartsa a nedvszívó véget közvetlenül a vizeletsugárba 5–10 másodpercig. Vigyázzon, hogy ne kerüljön egyetlen csepp vizelet sem az eredményablak teszt- vagy kontrollfelületére. Ha úgy látja jobbnak, gyűjthet vizeletet egy tiszta és száraz, maradványoktól mentes edénybe, majd ebbe helyezheti 10 másodpercre a nedvszívó véget (az edény nem része a csomagnak).
 4. Helyezze vissza a kupakot a Menopauza tesztre. Ekkor a vizeletminta érintkezésbe lép az egyes reagensekkel, és a teszt működésbe lép.
 5. Helyezze a Menopauza tesztet egy száraz és sima felületre úgy, hogy az eredményablak felfelé néz.
 6. 10 perc múlva olvassa le az eredményt. 15 perc eltelte után a teszt már nem értékelhető.

Az eredmény kiértékelése:

Az eredmény kiértékeléséhez össze kell hasonlítani a tesztablakban megjelenő FSH-csík színét a kontrollablakban látható kontrollcsík színével.

1. Pozitív eredmény:

Az eredmény akkor pozitív, ha az FSH-csík sötétebb, mint a kontrollcsík. Ez azt jelzi, hogy az FSH-szint minimum 25 mIU/ml. Ebben az esetben 5–7 nap múlva el kell végezni a második tesztet, mert az FSH koncentrációja a menstruációs ciklus alatt változhat. Ha ekkor is pozitív az eredmény, fennáll a menopauza lehetősége. Javasoljuk, hogy forduljon nőgyógyászhoz, aki felállítja a pontos diagnózist.

2. Negatív eredmény:

Az eredmény akkor negatív, ha a kontrollcsík sötétebb, mint az FSH-csík. Ez azt jelzi, hogy az FSH koncentrációja alacsonyabb, mint 25 mIU/ml, vagyis valószínűleg nem áll fenn a menopauza lehetősége.

Figyelem! Előfordulhat, hogy az FSH-csík egyáltalán nem jelenik meg.

3. Érvénytelen eredmény:

Ha a kontrollcsík nem jelenik meg, az eredmény nem értékelhető, és érvénytelennek kell tekinteni. Ebben az esetben ajánlott egy új Menopauza teszttel és friss vizeletmintával megismételni a vizsgálatot.

Kiszerelés: 2 db.

Fontos figyelmeztetések:

 • Ez a teszt kizárólag in vitro használatos orvosdiagnosztikai eszköz. Csak külső használatra. Ne nyelje le.
 • A teszt használata előtt figyelmesen olvassa el a használati utasítást. A teszt csak az utasítások pontos követése esetén ad megbízható eredményt.
 • Tárolja +4 °C és +30 °C közötti hőmérsékleten. Ne fagyassza le.
 • Ne használja fel a tesztet, ha a címkén vagy a tasakon feltüntetett lejárati dátum elmúlt, vagy ha a tasak sérült.
 • A Menopauza gyorsteszt kizárólag egyszer használatos.
 • Gyermekektől elzárva tartandó.
 • Várandós és hormonkezelt nők vizelete nem vizsgálható.
 • Használat után a teszt valamennyi eleme eldobható a háztartási hulladékok közé.

Gyártó: Vitamin Station

Vonalkód (EAN): 5999563220251

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Vitamin Station Menopauza gyorsteszt (2x)
Vitamin Station Menopauza gyorsteszt (2x)
3 779 Ft