banner_dsi_inhalo_2019
utipro_banner_aprilis_2019
ingyenes_szallitas_banner_2019
- 33% Vital Plus Active Tavaszi bőrmegújító csomag (15ml+15ml+15ml)

Vital Plus Active Tavaszi bőrmegújító csomag (15ml+15ml+15ml)

8 940 Ft 5 960 Ft

Az akciós Vital Plus Active Tavaszi bőrmegújító csomag tartalma 1 db. Hyaluronsav alapú koncentrált csepp (15ml), 1 db. Glikolsav alapú koncentrált csepp (15ml), valamint 1 db. Tengeri kollagén alapú koncentrált csepp (15ml) rendkívül kedvező áron!

Akció értesítő - Iratkozz fel hírlevelünkre

Termékleírás

Az akciós Vital Plus Active Tavaszi bőrmegújító csomag tartalma 1 db. Vital Plus Active JAL – Hyaluronsav alapú koncentrált csepp (15ml), 1 db. Vital Plus Active GLY – Glikolsav alapú koncentrált csepp (15ml), valamint 1 db. Vital Plus Active COL – Tengeri kollagén alapú koncentrált csepp (15ml) rendkívül kedvező áron!

Vital Plus Active JAL – Hyaluronsav alapú koncentrált csepp

Vital Plus Active JAL – Hyaluronsav alapú koncentrált csepp egy 24 órán át ható kozmetikai kezelés, amely hatékony, egyedülálló és intenzív hidratálást biztosít. A hyaluronsav és a növényi őssejt összetétele kivételes hatást gyakorol a bőröregedés ellen.

A hyaluronsav az egyik alapvető összetevője a bőrnek, amely ellenálló képességet és feszességet kölcsönöz. Az évek múlásával a hyaluronsav koncentrációja a borszövetben folyamatosan csökken, ezzel olyan borproblémákat okozva, mint a ráncok, és a bor elernyedése. Ezért nélkülözhetetlenné válik, hogy biztosítsunk a felhámréteg számára a folyamatos táplálást és a külső hidratálást.

A Vital Plus laboratórium kutatói megvizsgálták az elváltozás folyamatának a fázisait, és megvalósították ezt a forradalmian új, hyaluronsav és növényi őssejt alapú, mélyen ható koncentrált csepp készítményt. A készítményt az arcon, a nyakon és a dekoltázson használva helyreállítja a bor megfelelő hidratáltságát, olyan természetes módon, hogy lelassítja a víz elpárolgását a bőrszövetből. A hyaluronsavat egy búzából nyert növényi tápoldatban erjesztett genetikailag nem módosított tejbaktériumok biotechnikai folyamatával állítják elő. A hyaluronsav filmogén tulajdonságának köszönhetően tápláló és hidratáló hatása eljut a felhám mélyebb rétegeibe is egészen a tüskés rétegig, mely hatás akár 6-8 órán keresztül is tart. Ezen felül az erős hidratáló hatása képes megváltoztatni a felhám tüskés és szemcsés réteginek bazofil sejtjeiben található keratin mechanikai tulajdonságait, melyek ettől rugalmasabbá és feszesebbé válnak. A hyaluronsav a növényi őssejttel együttesen, kedvezően hat az olyan természetes biokémiai folyamatokra, mint a szöveti újjáépülés, a kollagén termelés, így visszaadva a bor rugalmasságát és feszességét. Ennek következtében az apróbb ráncok csökkennek.

Vital Plus Active GLY – Glikolsav alapú koncentrált csepp

Vital Plus Active GLY – Glikolsav alapú koncentrált csepp egy 24 órán át ható kozmetikai készítmény, amely magas a.h.a. koncentrátumot és növényi össejtet tartalmaz, ezáltal ragyogóvá teszi a bőrt. Hatékonyan megelőzi a bőrön a ráncok kialakulását. Alkalmas a tisztátalan, tág pólusú bőrre is.

30 éves kor felett a hámsejtek megújulásának gyorsasága fokozatosan csökken. A felhámréteg sejtjei lassabban válnak le, ezzel a felső szaruréteg megvastagszik. A glikolsav a felhám szarurétegében található sejtekre hat úgy, hogy gyengéden eltávolítja a felső rétegeket. Ily módon finoman radírozza a bőrt, ami által előidézi a felső bőrréteg megújulását. A glikolsav egy alfa-hidroxi-sav, röviden AHA, mint minden egyéb AHA, megtalálható olyan természetes anyagokban, mint a nádcukor. A bőrre kenve fokozatosan tördeli az ionos kötéseket a hámsejtek között, melyek végül leválnak, így idővel elősegítik a sejtek természetes újratermelődési folyamatát a bazális rétegben. Fiziológiailag a glikolsav az irhában kivált egy kollagén és elasztin szintézist, ezzel növelve bőrhidratáltságot. A zsíros és aknés bőrön a glikolsav hámlasztó hatásával javítja azokat a megváltozott higiéniájú körülményeket, ahol könnyen elszaporodnak az aknék. Eltávolítja az úgynevezett szaru dugókat, melyek elzárják a pórusokat, és normalizálja a faggyúmirigy működését. A Vital Plus kutatók elemezték a glikolsav különféle tulajdonságait, és létrehozták ezt a háromfunkciós koncentrált cseppet. Az első funkció, hogy elősegíti a sejtek megújulását, úgy hogy a készítmény megtöri a sejtek közötti kapcsolatot a felhámrétegben, így az eredmény egy sokkal puhább bőrfelület, kevesebb ránccal. A második funkció, hogy az elöregedett hámsejtek aggregátumának az eltávolításával megszűnnek a felszíni sötét foltok, így a bőr egységes és szép lesz. A harmadik funkció, hogy serkentve a fibroplaszt kollagén és elasztin termelését a bőr visszanyeri a vízháztartását a teljes kötőszövetben, így feszessé és egészségessé varázsolja a bőrt.

Vital Plus Active COL – Tengeri kollagén alapú koncentrált csepp

Vital Plus Active COL – Tengeri kollagén alapú koncentrált csepp a Vital Plus kutatóinak tengeri kollagén elemzéséből megszülető koncentrált cseppje, mely magas oldható kollagén és hidrolizált elasztin tartalmának köszönhetően alkalmas a bőr védelmére, megnyugtatására, kipirosodásának enyhítésére, továbbá filmogén hatással is rendelkezik. Különleges állaga szinte azonnali hatását fejt ki a tüskés és szemcsés rétegere azáltal, hogy megvastagítja ezeket, és ezzel védelmet biztosítva az összes bőrréteg számára. Növényi őssejt tartalommal dúsított.

A kollagén egy nélkülözhetetlen fehérje, mely a bőr egyik eleméből, a fehér rostokból épül fel, a kötőszövet feszesítő és támasztó funkcióját látja el. Az etimológiában a kollagén (görög jelentése: enyvadó) szó jobban kifejezi ennek a fehérjének a működését a kötőszövetekben. Ez a szerep hasonló egy tartószerkezethez, mely biztosítja a bőr és a sejtek közötti összetartozást, valamint védelmüket. Az évek múlásával a szervezetünk által termelt kollagén mennyisége jelentősen csökken. Termelődésének lelassulása vezet a ráncos és megereszkedett bőrhöz.

A különböző kutatások és kísérletek bebizonyították, hogy a tengeri kollagén védelmező hatást fejti ki a természetes kollagénre. A bőrünk minden rétegében, fizikai és kémiai szinten javítja az anyagcserét, ezzel hatékonyan lelassítva a bőr öregedését. A tengeri kollagén egy olyan anyag mely gazdag omega3 zsírsavakban és fehérjében, ezen felül tartalmaz hidroxiprolint, mely gondoskodik a bőr anyagcseréjéről. A tengeri kollagént melegvizű tengerek, ellenőrzött, nem védett halaiból nyerik ki. A benne található aminosavak, a fehérjék és az omega3 javítják a felhámszövetet, ezáltal a bőr tápláltabb, feszesebb és védettebb lesz.

Használata:

Reggel az alapos bőrtisztítást követően vigyen fel néhány cseppet a JAL készítményből  az arcra, nyakra és a dekoltázsra. Ezután használja a bőrtípusának megfelelő arckrémet. Este az alapos bőrtisztítást követően vigyen fel néhány cseppet a COL készítményből az arcra, nyakra, a szemkörnyékre és a dekoltázsra. 3 naponta a COL készítmény felvitele előtt vigyen fel a bőrére néhány cseppet a GLY készítményből. Ne használja a GLY készítményt ha bőre kuperózisos, és kerülje a szem környékén is az alkalmazását

Fontos figyelmeztetések:

Ne használja a terméket, ha bőre sérült! Ne használja, ha bármely összetevővel szemben érzékenysége van! Gyermekektől távol tartandó! Külső használatra! Ne nyelje le! Ügyeljen arra, hogy a készítmény ne kerüljön a szemébe! Amennyiben a termékkel szemben érzékenység lép fel, mossa le a készítményt langyos vízzel és azonnal függessze fel a használatát.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.