keszletkisopres_banner_junius_2019
banner_allergia_2019
ingyenes_szallitas_banner_2019
Vital Plus Active GLY - Glikolsav alapú koncentrált csepp (15ml)

Vital Plus Active GLY – Glikolsav alapú koncentrált csepp (15ml)

3 139 Ft

A Vital Plus Active GLY – Glikolsav alapú koncentrált csepp egy 24 órán át ható kozmetikai készítmény, amely magas a.h.a. koncentrátumot és növényi össejtet tartalmaz, ezáltal ragyogóvá teszi a bőrt. Hatékonyan megelőzi a bőrön a ráncok kialakulását.

Cikkszám: 10000134 ÁFA: 27%
Egységár: 209.3 Ft/ml Nettó ár: 2471.6 Ft
Akció értesítő - Iratkozz fel hírlevelünkre

Termékleírás

Vital Plus Active GLY – Glikolsav alapú koncentrált csepp egy 24 órán át ható kozmetikai készítmény, amely magas a.h.a. koncentrátumot és növényi össejtet tartalmaz, ezáltal ragyogóvá teszi a bőrt. Hatékonyan megelőzi a bőrön a ráncok kialakulását. Alkalmas a tisztátalan, tág pólusú bőrre is.

30 éves kor felett a hámsejtek megújulásának gyorsasága fokozatosan csökken. A felhámréteg sejtjei lassabban válnak le, ezzel a felső szaruréteg megvastagszik. A glikolsav a felhám szarurétegében található sejtekre hat úgy, hogy gyengéden eltávolítja a felső rétegeket. Ily módon finoman radírozza a bőrt, ami által előidézi a felső bőrréteg megújulását. A glikolsav egy alfa-hidroxi-sav, röviden AHA, mint minden egyéb AHA, megtalálható olyan természetes anyagokban, mint a nádcukor. A bőrre kenve fokozatosan tördeli az ionos kötéseket a hámsejtek között, melyek végül leválnak, így idővel elősegítik a sejtek természetes újratermelődési folyamatát a bazális rétegben. Fiziológiailag a glikolsav az irhában kivált egy kollagén és elasztin szintézist, ezzel növelve bőrhidratáltságot. A zsíros és aknés bőrön a glikolsav hámlasztó hatásával javítja azokat a megváltozott higiéniájú körülményeket, ahol könnyen elszaporodnak az aknék. Eltávolítja az úgynevezett szaru dugókat, melyek elzárják a pórusokat, és normalizálja a faggyúmirigy működését. A Vital Plus kutatók elemezték a glikolsav különféle tulajdonságait, és létrehozták ezt a háromfunkciós koncentrált cseppet. Az első funkció, hogy elősegíti a sejtek megújulását, úgy hogy a készítmény megtöri a sejtek közötti kapcsolatot a felhámrétegben, így az eredmény egy sokkal puhább bőrfelület, kevesebb ránccal. A második funkció, hogy az elöregedett hámsejtek aggregátumának az eltávolításával megszűnnek a felszíni sötét foltok, így a bőr egységes és szép lesz. A harmadik funkció, hogy serkentve a fibroplaszt kollagén és elasztin termelését a bőr visszanyeri a vízháztartását a teljes kötőszövetben, így feszessé és egészségessé varázsolja a bőrt.

Használata:

Tisztítsa meg a kezelendő bőr felületet a SAP bőrtisztítóval, majd masszírozzon néhány cseppet az arc bőrébe és a dekoltázsba. Néhány perccel a cseppek felvitele után, kenjen fel hidratáló krémet. Az első héten csak 2-3 alkalommal használja a cseppeket (lehetőleg este). A második héttől kezdve használja a cseppeket minden este. A készítmény nyári időszakban/nyáron is használható, mivel megszűnteti a napsugarak okozta károsodást. Ez esetben a kedvező hatása, hogy az elhalt hámsejtektől megszabadított felhámréteg, tartósabban és egyenletesebben barnul.

Fontos figyelmeztetések:

Szembe, szemhéjra és a nyálkahártyára ne kerüljön. A használat során keletkező enyhe pír és bizsergés természetes jelenség. A fokozott érzékenység esetén, vagy ha a bizsergés nem csökkenne, távolítsa el a készítményt langyos vízzel, és függessze fel a használatát. Ne használja, ha bármely hatóanyaggal szemben érzékenysége van. Ne használja közvetlenül a napozás előtt. Gyermekektől távol tartandó! Külső használatra – ne nyelje le!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.