kamedis_banner_2019
tasectan_banner_2019
ingyenes_szallitas_banner_2019
Vital Plus Active C+U Koncentrált csepp fejbőrkezelés (40ml)

Vital Plus Active C+U Koncentrált csepp fejbőrkezelés (40ml)

9 129 Ft

A Vital Plus Active C+U Koncentrált csepp fejbőrkezelés külsőleg használandó hajerősítő készítmény a hajnövekedési ciklus fiziológiai megújulásában. Növényi őssejteket tartalmaz, melyek célzott hatásuknak köszönhetően a szabad gyökök kialakulását akadályozzák.

Cikkszám: 10000005 ÁFA: 27%
Egységár: 228.2 Ft/ml Nettó ár: 7188.2 Ft
Akció értesítő - Iratkozz fel hírlevelünkre

Termékleírás

A Vital Plus Active C+U Koncentrált csepp fejbőrkezelés külsőleg használandó hajerősítő készítmény a hajnövekedési ciklus fiziológiai megújulásában. Az összetétel válogatott dermoaktív funkcionális anyagokkal és növényi, valamint biotechnológiai komponensekkel gazdagított, melyek meghatározóak a hajhagyma fiziológiai tápellátásának elősegítésében és néhány a hajnövekedési ciklus megszakításáért részben felelős biológiai folyamat szabályozásában. A készítmény növényi őssejteket tartalmaz, melyek célzott hatásuknak köszönhetően a bőr és a hajhagyma öregedéséért felelős szabad gyökök kialakulását akadályozzák.

1 értékelés a termékre: Vital Plus Active C+U Koncentrált csepp fejbőrkezelés (40ml)

  1. Bartók Beàta
    5 / 5

    A legeslegjobb dolog hajhullàs ellen!!!! Annyira hullott a hajam,hogy bàrmit használtam,szedtem, semmi nem segített!! Egészen addig,amíg rà nem talàltam erre a termék csalàdra!!! 3 hónap utàn óriàsi vàltozàs volt,de 1 év utàn annyira gyönyörű lett a hajam,amilyen soha nem volt!!! Mindenkinek ajànlom!!!!!!!!

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.