EP Vismed Multi nedvesítő szemcsepp (10ml)

Vismed Multi nedvesítő szemcsepp (10ml)

5 799 Ft

A Vismed Multi nedvesítő szemcsepp (orvostechnikai eszköz) a szemszárazság és/vagy felszíni szemsérülés tüneteinek kezelésére alkalmas. Fermentációval előállított nátrium‑hialuronát, 0,18 %. Steril, tartósítószert nem tartalmaz.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 5 799 Ft / db.
2 darab 5 683 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 5 509 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 821975 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 579.9 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 568.3 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 550.9 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 4566.1 Ft | 2 db. vásárlása esetén 4474.8 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 4337.8 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Vismed Multi nedvesítő szemcsepp (orvostechnikai eszköz) a szemszárazság és/vagy felszíni szemsérülés tüneteinek kezelésére alkalmas.

Fermentációval előállított nátrium‑hialuronát, 0,18 %. Steril, tartósítószert nem tartalmaz.

Összetétel:

1 ml oldat tartalma: 1,8 mg nátrium‑hialuronát, nátrium‑klorid, kálium‑klorid, di-nátrium-hidrogén-foszfát, nátrium‑citrát, magnézium‑klorid, kalcium‑klorid és tisztított víz.

Hipotóniás oldat.

Javasolt alkalmazás:

A szemszárazság és/vagy felszíni szemsérülés tüneteinek vagy jeleinek kezelésére, ha azt olyan betegség okozza, mint például felszíni keratitisz, Sjögren-szindróma vagy primer szemszárazság szindróma. A szem újranedvesítésére szárazságérzés, a szem égése, fáradtsága esetén, valamint egyéb – egyebek mellett – por, füst, száraz hő, légkondicionáló, szél, hideg, hosszabb számítógép-használat, vagy kontaktlencse viselése által kiváltott apróbb, nem kóros panaszok kezelésére.

Ellenjavallatok:

A termék bármely összetevőjével szembeni egyéni túlérzékenység.

Gyógyszerkölcsönhatások:

Ne használja a Vismed Multi nedvesítő szemcseppet a szemen alkalmazott egyéb gyógyszerekkel és termékekkel egyidejűleg, mivel módosíthatja hatásukat.

Mellékhatások:

Nagyon ritkán előfordulhatnak átmeneti rendellenességek. Például kötőhártyairritáció, idegentest érzés, vörös vagy égő érzés a szemben, rövid ideig tartó homályos látás.

Adagolás és kezelés:

Az első alkalmazás előtt tépje le a biztonsági zárat. Távolítsa el a védőkupakot. Billentse hátra a fejet, és helyezze a cseppentő végét a kezelni kívánt szem fölé. Az alsó szemhéjat húzza le az egyik mutatóujjával. A Vismed Multi nedvesítő szemcsepp kis nyomás hatására könnyen távozik a cseppentőből (lásd az illusztráción). Ha az orvos másképp nem javasolja, igény szerinti gyakorisággal cseppentsen egy vagy két csepp Vismed Multi nedvesítő szemcseppet a kötőhártyazsákba. Pislogással oszlassa el az oldatot, mely így átlátszó, sokáig megmaradó bevonatot képez a szem felszínén. A Vismed Multi nedvesítő szemcsepp használható (kemény vagy lágy) kontaktlencse viselése mellett is.

Óvintézkedések:

Ne érjen hozzá a felnyitott cseppentő hegyéhez, és ne érintse a szem felszínéhez. A Vismed Multi nedvesítő szemcsepp használata után helyezze vissza a védőkupakot. Ne használja a Vismed Multi nedvesítő szemcseppet, ha a tartály sérült. A Vismed Multi nedvesítő szemcsepp az első használatot követően legfeljebb 3 hónapig használható. Minden olyan oldatot, amelyet a felbontás után 3 hónapon belül nem használtak fel, ki kell dobni. Ellenkező esetben a sterilitás nem garantálható, amely esetlegesen a fertőzés kockázatával járhat.

Tárolás 30 °C alatt. Nem fagyasztható! Ne használja a Vismed Multi nedvesítő szemcseppet a tartályon és a kartondobozon szereplő lejárati időn túl. Ha a kellemetlen érzés a Vismed Multi nedvesítő szemcsepp használata alatt továbbra is fennmarad, vagy az alkalmazás felfüggesztése után visszatér, kérje orvos tanácsát. Gyermekektől elzárva tartandó!

Jellemzők és hatásmechanizmus: A Vismed Multi nedvesítő szemcsepp nátrium‑hialuronátot, egy természetes polimert tartalmaz, mely az emberi szemben is megtalálható. A nátrium-hialuronát különleges tulajdonságainak köszönheti a Vismed Multi nedvesítő szemcsepp viszkoelasztikus és vízmegkötő tulajdonságait.

A Vismed Multi nedvesítő szemcsepp stabil bevonatot képez, a szemen melyet a pislogás csak lassan távolít el. Így a Vismed Multi nedvesítő szemcsepp maximális komfortérzet mellett a tünetek hosszantartó enyhülését biztosítja. A Vismed Multi nedvesítő szemcsepp egyedi összetételének köszönhetően jól tolerálható.

A Vismed Multi nedvesítő szemcsepp tartósítószert nem tartalmaz.

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Vismed Multi nedvesítő szemcsepp (10ml)
Vismed Multi nedvesítő szemcsepp (10ml)
5 799 Ft