EP Vismed Light nedvesítő szemcsepp (15ml)

Vismed Light nedvesítő szemcsepp (15ml)

4 909 Ft

A Vismed Light nedvesítő szemcsepp (orvostechnikai eszköz) a szemszárazság és/vagy felszíni szemsérülés tüneteinek kezelésére alkalmas. Fermentációval előállított nátrium-hialuronát, 0,1 %.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 4 909 Ft / db.
2 darab 4 811 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 4 664 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 821963 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 327.3 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 320.7 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 310.9 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 3865.3 Ft | 2 db. vásárlása esetén 3788.2 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 3672.4 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Vismed Light nedvesítő szemcsepp (orvostechnikai eszköz) a szemszárazság és/vagy felszíni szemsérülés tüneteinek kezelésére alkalmas.

Fermentációval előállított nátrium-hialuronát, 0,1 %.

Összetétel:

1 ml oldat tartalma: 1,0 mg nátrium-hialuronát, nátriumklorid, dinátrium-hidrogén-foszfát, nátrium-dihidrogén-foszfát, tisztított víz, valamint tartósítószerként dinátrium-EDTA és polihexanid.

Javasolt alkalmazás:

A szem újranedvesítésére szárazság érzés, a szem égése, fáradtsága, valamint egyéb – egyebek mellett – por, füst, száraz hő, légkondicionáló, hosszabb számítógép-használat, vagy kontaktlencse viselése által kiváltott apróbb, nem kóros panaszok.

Ellenjavallatok:

A termék bármely összetevőjével szembeni egyéni túlérzékenység.

Gyógyszerkölcsönhatások:

Ne használja a Vismed Light nedvesítő szemcseppet egyéb, a szemen alkalmazott egyéb gyógyszerekkel és termékekkel egyidejűleg, mivel módosíthatja hatásukat.

Használati utasítás:

A zárókupakot az első használat előtt az óramutató járásával ellentétes irányba kell csavarni, amíg a biztonsági gyűrű el nem törik. Csavarja le a kupakot és helyezze a cseppentő végét a kezelni kívánt szem fölé: a Vismed Light nedvesítő szemcsepp kis nyomás hatására könnyen távozik a cseppentőből. Ha az orvos másképp nem javasolja, igény szerinti gyakorisággal cseppentsen egy vagy két csepp Vismed Light nedvesítő szemcseppet a kötőhártyazsákba. Pislogással oszlassa el az oldatot, mely így átlátszó, sokáig megmaradó bevonatot képez a szem felszínén. A Vismed Light nedvesítő szemcsepp használható kontaktlencse (kemény vagy lágy) viselése során is. Az oldat a cseppentő felnyitása után maximum három hónapig használható.

Az alkalmazással kapcsolatos óvintézkedések:

Ne érjen hozzá a felnyitott cseppentő hegyéhez és ne érintse vele a szem felszínét. Ne használja a Vismed Light nedvesítő szemcseppet, ha a tartály sérült.

30°C alatt tárolandó! Ne használja a Vismed Light nedvesítő szemcseppet a címkén szereplő lejárati időn túl. Ha a Vismed Light nedvesítő szemcsepp használata során továbbra is fennmarad a kellemetlen érzés, illetve, ha az alkalmazás felfüggesztése után visszatér, kérje orvos tanácsát.

Gyermekektől elzárva tartandó!

Jellemzők és hatásmechanizmus:

A Vismed Light nedvesítő szemcsepp nátriumhialuronátot, egy természetes polimert tartalmaz, mely az emberi szemben is megtalálható. A nátrium-hialuronát különleges tulajdonságainak köszönheti a Vismed Light nedvesítő szemcsepp „viszkoelasztikus“ és vízmegkötő tulajdonságait. A Vismed Light nedvesítő szemcsepp stabil bevonatot képez a szemen, melyet a pislogás csak lassan távolít el. Így a Vismed Light nedvesítő szemcsepp maximális komfortérzet mellett a tünetek hosszan tartó enyhülését biztosítja. A Vismed Light nedvesítő szemcsepp egyedi összetételének köszönhetően jól tolerálható. A Vismed Light nedvesítő szemcseppben található tartósítószerek különleges összetétele a tartály felnyitása után három hónapon át biztosítja az oldat sterilitását.

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Vismed Light nedvesítő szemcsepp (15ml)
Vismed Light nedvesítő szemcsepp (15ml)
4 909 Ft