EP Vismed Gel Multi nedvesítő szemcsepp (10ml)

Vismed Gel Multi nedvesítő szemcsepp (10ml)

6 159 Ft

A Vismed Gel Multi nedvesítő szemcsepp (orvostechnikai eszköz) a szemszárazság és/vagy felszíni szemsérülés tüneteinek kezelésére alkalmas. Fermentációval előállított nátrium-hialuronát, 0,3 %. Steril, tartósítószert nem tartalmaz.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 6 159 Ft / db.
2 darab 6 036 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 5 851 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 125360 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 615.9 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 603.6 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 585.1 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 4849.6 Ft | 2 db. vásárlása esetén 4752.7 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 4607.1 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Vismed Gel Multi nedvesítő szemcsepp (orvostechnikai eszköz) a szemszárazság és/vagy felszíni szemsérülés tüneteinek kezelésére alkalmas.

Fermentációval előállított nátrium-hialuronát, 0,3 %. Steril, tartósítószert nem tartalmaz.

Összetétel:

1 ml oldat tartalma: 3,0 mg nátrium-hialuronát, nátrium-klorid, kálium-klorid, dinátrium-foszfát, nátrium-citrát, magnézium-klorid, kalcium-klorid és injekcióhoz való víz.

Hipotóniás oldat.

Javasolt alkalmazás:

A szemszárazság és/vagy felszíni szemsérülés tüneteinek vagy jeleinek kezelésére, ha azt olyan betegség okozza, mint például felszíni keratitisz, Sjögren-szindróma vagy primer szemszárazság szindróma. A szem hosszantartó nedvesítésére szárazságérzés, a szem égése, fáradtsága esetén, valamint egyéb – egyebek mellett – por, füst, száraz hő, légkondicionáló, szél, hideg, hosszabb számítógép-használat, vagy kontaktlencse (kemény vagy lágy) viselése esetén vagy szemészeti vizsgálatok alkalmával.

Ellenjavallatok:

A termék bármely összetevőjével szembeni egyéni túlérzékenység.

Gyógyszerkölcsönhatások:

Ne használja a Vismed Gel Multi nedvesítő szemcseppet a szemen alkalmazott egyéb gyógyszerekkel és termékekkel egyidejűleg, mivel módosíthatja hatásukat.

Mellékhatások:

Nagyon ritkán előfordulhatnak átmeneti rendellenességek, például kötőhártya-irritáció, idegentest érzés, vörös vagy égő érzés a szemben, rövid ideig tartó homályos látás.

Adagolás és kezelés:

Az első alkalmazás előtt tépje le a biztonsági zárat. Távolítsa el a védőkupakot. Billentse hátra a fejet, és helyezze a cseppentő végét a kezelni kívánt szem fölé. Az alsó szemhéjat húzza le az egyik mutatóujjával. Vismed Gel Multi nedvesítő szemcsepp kis nyomás hatására könnyen távozik a cseppentőből (lásd az illusztráción). Ha az orvos másképp nem javasolja, igény szerinti gyakorisággal cseppentsen egy vagy két csepp Vismed Gel Multi nedvesítő szemcseppet a kötőhártyazsákba. Pislogással oszlassa el az oldatot, mely így átlátszó, sokáig megmaradó bevonatot képez a szem felszínén. AVismed Gel Multi nedvesítő szemcsepp használható (kemény vagy lágy) kontaktlencse viselése mellett is.

Óvintézkedesek:

Ne érjen hozzá a felnyitott cseppentő hegyéhez, és ne érintse a szem felszínéhez. Vismed Gel Multi nedvesítő szemcsepp használata után helyezze vissza a védőkupakot. Ne használja a Vismed Gel Multi nedvesítő szemcseppet, ha a tartály sérült. A Vismed Gel Multi nedvesítő szemcsepp az első használatot követően legfeljebb 3 hónapig használható. Minden olyan oldatot, amelyet közvetlenül a felbontás után nem használnak fel, ki kell dobni. Ellenkező esetben a sterilitás nem garantálható, amely esetlegesen a fertőzés kockázatával járhat. 30°C alatt tárolandó! Ne használja a Vismed Gel Multi nedvesítő szemcseppet a tartályon és a kartondobozon szereplő lejárati időn túl. Ha a kellemetlen érzés a Vismed Gel Multi nedvesítő szemcsepp használata alatt továbbra is fennmarad, vagy az alkalmazás felfüggesztése után visszatér, kérje orvos tanácsát. Gyermekektől elzárva tartandó!

Jellemzők és hatásmechanizmus:

A Vismed Gel Multi nedvesítő szemcsepp nátrium-hialuronátot, egy természetes polimert tartalmaz, mely az emberi szemben is megtalálható. A nátrium-hialuronát különleges tulajdonságainak köszönheti a Vismed Gel Multi nedvesítő szemcsepp viszkoelasztikus és vízmegkötő tulajdonságait. A Vismed Gel Multi nedvesítő szemcsepp stabil bevonatot képez, a szemen melyet a pislogás csak lassan távolít el. Így a Vismed Gel Multi nedvesítő szemcsepp maximális komfortérzet mellett a tünetek hosszantartó enyhülését biztosítja.

A Vismed Gel Multi nedvesítő szemcsepp egyedi összetételének köszönhetően jól tolerálható. A Vismed Gel Multi nedvesítő szemcsepp tartósítószert nem tartalmaz.

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Gyártó: TRB Chemedica Magyarország Kft.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Vismed Gel Multi nedvesítő szemcsepp (10ml)
Vismed Gel Multi nedvesítő szemcsepp (10ml)
6 159 Ft