Szuper ár! Vegnum Kids Multi+ gumivitamin (30x)

Vegnum Kids Multi+ gumivitamin (30x)

4 979 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 5 538 Ft
Megtakarítás: 559 Ft

A kifejezetten gyerekek számára kifejlesztett Vegnum Kids Multi+ gumivitamin (étrend-kiegészítő készítmény) 15 magas biohasznosulású vitamin és ásványi anyag mellett 24 gondosan összeválogatott zöldség és gyümölcs antioxidánsokban gazdag, organikus keverékét is tartalmazza a gyerekek optimális szellemi fejlődéséért, valamint immunrendszerük, idegrendszerük és csontozatuk egészségének támogatásáért.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 4 979 Ft / db.
2 darab 4 879 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 4 730 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 489474 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 166 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 162.6 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 157.7 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 3920.5 Ft | 2 db. vásárlása esetén 3841.7 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 3724.4 Ft
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A kifejezetten gyerekek számára kifejlesztett Vegnum Kids Multi+ gumivitamin (étrend-kiegészítő készítmény) 15 magas biohasznosulású vitamin és ásványi anyag mellett 24 gondosan összeválogatott zöldség és gyümölcs antioxidánsokban gazdag, organikus keverékét is tartalmazza a gyerekek optimális szellemi fejlődéséért, valamint immunrendszerük, idegrendszerük és csontozatuk egészségének támogatásáért.

3 éves kortól.

Milyen vitaminokat tartalmaz és mi a szerepük?

A Vegnum Kids Multi+ minden egyes gumivitaminja 24-féle organikus zöldség és gyümölcs keveréke mellett 15-féle vitamint és ásványi anyagot is tartalmaz.

Mostantól nem szükséges külön D-vitamint vásárolnod, hiszen a Vegnum Kids Multi+ a hazai gyermekorvosok ajánlásának megfelelő mennyiségű, kiválóan felszívódó, tisztán növényi eredetű D3-vitamint is tartalmaz. Ráadásul életkortól függően mindössze napi 1-2 szem Vegnum Kids Multi+ fedezi a gyerekek D-vitamin szükségletét.

Ne feledd, a D-vitamin hozzájárul a kicsik csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez, továbbá támogatja az egészséges izomműködés és normál fogazat fenntartását, valamint az immunrendszer egészséges működését.

Pontosan milyen zöldségeket és gyümölcsöket tartalmaz és honnan származnak ezek?

A Vegnum Kids Multi+ fejlesztése során kiemelt szempont volt, hogy a lehető legjobb összetevőkkel dolgozzunk. Az organikus zöldség- és gyümölcskeveréket ezért egy olyan nagy múltú, mindmáig családi tulajdonban lévő céggel közösen fejlesztettük, amelynek közel 160 év tapasztalata van a zöldségek, gyümölcsök és gyógynövények termesztésében, betakarításában és ezek közül a legkiválóbb fajták kiválasztásában. Ők maguk is 300 hold organikus minősítésű és 1300 hold hagyományos termőfölddel rendelkeznek, miközben más farmgazdaságok globális hálózatával tartják a kapcsolatot szerte a világon.

Ha gyerekvitamint választasz, figyelj a vegyületformákra!

Minden B-vitamin ugyanolyan, nemde? Nos, ez nem így van. A vitaminoknak és ásványi anyagoknak többféle vegyületformája létezik. Ezek rendszerint a felszívódási hatékonyságukban különböznek és a legtöbb „pénztárcabarát” készítménybe az olcsóbb és gyengébben hasznosuló vitamin és ásványi anyag formák kerülnek.

A Vegnum Kids Multi+ nem ilyen, hiszen vitaminokból és ásványi anyagokból a biológiailag jól hasznosuló, aktív formákat tartalmazza. Ilyen aktív formában vannak jelen például a B-vitaminok, a szelén esetében pedig nem a szervetlen nátrium-szelenit vagy nátrium-szelenát, hanem a szerves L-szeleno-metionin formát alkalmazzuk. A riboflavin (B2-vitamin) rizsből kerül előállításra fermentáció útján, az állati helyett pedig tisztán növényi eredetű D3-vitamint használunk, amelyet zuzmókból vonnak ki. Ez utóbbi a biohasznosulás vizsgálatok alapján a D2-vitaminnál hatékonyabb D-vitamin-felszívódást biztosít és az emberi szervezetben a napsugárzás hatására képződő D-vitaminnal bioazonos.

Válaszd a tisztább összetételt!

A szokásosnál is jobban figyeltünk arra, hogy semmi ne terhelje feleslegesen a kicsik szervezetét. Éppen ezért ez a miniatűr, vegán tápanyag-erőmű GMO-, glutén- és tartósítószermentes, valamint nem tartalmaz mesterséges aromákat, allergéneket és persze hozzáadott cukrot sem.

Kiszerelés: 30 db.

Fontos figyelmeztetések:

– Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!
– Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
– Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
– Gyermekek elől elzárva tartandó!
– Szobahőmérsékleten, száraz helyen, fénytől védve tárolandó!
– Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

Gyártó: Gemil Pharma Kft.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Vegnum Kids Multi+ gumivitamin (30x)
Vegnum Kids Multi+ gumivitamin (30x)
4 979 Ft